Sevdiğini özleyenler buyurun

biz kendi aramızda sözlendik ailelerde bilio zatenn ama ailem nişana yanaşmıo böle bekleyin dio bende kara veremedim ama galiba dediğiniz olcak ben daha önce okudum herkes zor diyo ama ben tututturdum işte ne yapçaksam kayın vlidemle, daha mı rahat olur dedim yanına gidip gelirim ama zaten sevdiğim de sizin gibi düşünüo...Çok üzgünüm çoook

eğer bi aksilik olmazsa zaten 20 gün sonra gidio canımın içii. neça ben onsuzzz çalıştırmıodaa. kızlar bide ne dicem askerden önce onu çok şaırtöak ne sürpriz yapabilirimm hediye tarzı deilde daha deişik ama bulamadım varmı fikri olannn

aynen elifcim bende aynı düşüncedeyim.. benım mektubuma baktım şimdi netten teslim alındı diyo sanırım eline geçti mektum elifcim dimi:) çok heyecanladım bir an..

canım en geç yarın elinde mektubun:))
teslim alındı dediğine göre birlik teslim almış
şimdi komutanlar şööle bi bakıp ona verirler işte

canım bende evli asker yolu bekleyenlerdenim.otur ananın babanın dizinin dibinde çok pişman olursun.bende eşim askerde diye kayınvalidemlerde kalıyorum ve kendimi hiçbiryere sığdıramıyorum odamdan hiç çıkmıyorum.eşimin yanına gidicem 3 gün istemiyorlar gitmemi.tabi dinleyen yok ama tatsızlık oluyor ağız tadıyla kocamın yanına bile gidemiyorum kendi babam bişey demiyor onun aile karışıyor.ne kadar sevsende ailesini kendi kanın gibi olmuyor bişeyleri hep sana batıyor.ama anne baba öyle değil.boşver sen bekle ilişkinizde iyice oturur

ben kendi adıma söyliyim evde olduğum zamanlarda tam gün sabah kalktıktan gece yatana kadar burdayım yani kk dayım.böyle vakit geçirmeye çalışıyorum

canım süpriz ama hediye tarzı değil:uhm:
aklıma hiç bişey gelmedi yaaa

anladım bende çalışmak istedim ama olmazmış bende burda olcam heralde sevdiğim nete karşı bakalımm ne yapıcammmmm

canım en geç yarın elinde mektubun:))
teslim alındı dediğine göre birlik teslim almış
şimdi komutanlar şööle bi bakıp ona verirler işte

CANIM AZ ÖNCE MJ attı almış mektubu ben postaneye göndermiştim canım askeriyeye göndermedim tatlım..arkadası dışarı çıkmış ona aldırmış mektubu:)cd mide izlemiş:) rahat okuyamadım gece okucam tekrar dedi cd mi izlemiş gözlerim doldu dedi döncem ben sana dedi yanın da birileri var sanırım..ay çok sevdındım be oho mutlu olunda ben daha çok mutlu oluyorumsositososito

gitmeden onun bütün arkadaslrını toplayım bi veda gibi bişey yapabilirsin canım bide asker pastası kesersiniz:) bence çok güzel olur canım:)

valla sorun bitmiyo hiç işimiz zor şafak saymama az kaldı bakalım ama bi akslik olmazsa. askere gitmeden mutlu edim istiyorum ama kitlendim bulamadım bi sürpriz bitaneme

gitmeden onun bütün arkadaslrını toplayım bi veda gibi bişey yapabilirsin canım bide asker pastası kesersiniz:) bence çok güzel olur canım:)

nım askere gitmeden öyle bişey istemiyormuş sevdiceğim çok önceden demişti istemem die ondann malesef bende düşündm ama=((((1closedeyes:

gözün aydın nurcum

yaa benimki de bi tuhaf yaa
mektup yazıyodum ilk gittiğinde hergün
adresi söyleyene kadar birikti onları gönderdim yine yazıyodum
dedi bu sefer de yok mektup yazma
bende iyi dedim yazmıyodum
bugün de telefonda mektup demeye de yüzü yok
bana kitap göndercektin ya diyo onları
annemlerin göndereceği koliye koysunlar öyle gönder diyo:bbo:
ee nolcak şimdi ben ona kızdım bıraktım mektup yazmayı

yaz sende özlemiştir senden mektup gelmesinii gelirken öyle olmuoda kesilince öle oluosositososito

yaz sende özlemiştir senden mektup gelmesinii gelirken öyle olmuoda kesilince öle oluosositososito

yazcam zaten güzelim
hatta şimdi a4 kağıtları kese kese defter yaptım
kurdeleyle de birleştirdim
önce aklımda şey vardı bizi anlatan bi hikaye yapcaktım
aslında onu video olarak da yaptım da gönderemedim
neyse dedim onu yıldönümümüzde yaparım o yüzden şimdi şafak defteri yapıyorum:)
sonra da bi mektup yazcam bi de
çikolata alma niyetim var hepsini farklı notlarla tek tek paketlemeyi düşünüyorum
bi de aklımda mp3 çalar var ama bakalım o kesin değil:uhm:

bence çok süper düşünmüşsün nasıl mutlu olur şimdi.. bende bunları düşünmeye başladım sevdiğim gitsin senden yardım alırım artık-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…