Sevdiğini özleyenler buyurun

kız sabahtan beri diyo millet
çocuğa yaktıracan askerliği
daha ne tepkisi
sevinçten bayılacak zavallı

kız sabahtan beri diyo millet
çocuğa yaktıracan askerliği
daha ne tepkisi
sevinçten bayılacak zavallı

heyecanlandım vallaahh sırnaşık şey yarın yollıycam bi haft daha bekleyemedim
aman ne olck sanki illa 14ünde mi olmalı hıhh :)
aklımda kalmasın yollıyım hemen

canımcm daha ne koycan harika yapmışsın aklımda kalsın kargoyla yollamk daaha iyi ozman elden ele geçmesin-)

sana ait bişi sıkıştır o boşluğa da canım koklasın koklasın dursun:jeyyar::jeyyar:

tamam cnım bide size bişey sorcam şimdi askeriyeye gönderdiğinizde mektuplarınızı hediyeleri filan direk eline geçiyomu yoksa başkalarıda görüomu ki

askeriyeye göndermessen geçmez canım zaten askeriye ye cd vb. yicek flan gönderemıyorsun içei sokmuyorlar yani en basından geri çeviriyorlar sen oraya yakın bi kargoya yada ptt ye gönderirsin bide asker diye belirtirsin çıktgıında alır canım gitipte..şakkıdı

aa kim ne düşüncek ayol..sıkıştır arasına çoraplarını falandelikafadulden
kuzum şaka bi yana sürprizlerin yeterli bence başka bişiye pekte gerek yok:icecream:

ben 14şubat için ne alcam bu çocuga ayol yaaa off saatmi alsam cep?

şekercim ben üç sene önceki sevgililer gününde saat almıştım askerde bozulur bişi olur diye kıyamadı götürmeye :asigim: şimdi alsan takamaz herld

aa kim ne düşüncek ayol..sıkıştır arasına çoraplarını falandelikafadulden
kuzum şaka bi yana sürprizlerin yeterli bence başka bişiye pekte gerek yok:icecream:

sağolasın cicimm.ama kutu çalkalanıcak neyle doldursam saglam durması lazım pamuk fln:bbo: hııııı

o da o yüsden ii saatini degilde çirkin bi işe yaramaz saatini götürmüştü eee ne alcam la ben buna:)

aa bişi geldi aklıma benim bi adımın yazdıgı bilekliğim var elde yapma.onu göndersem takarmı acabaa :bbo:

saat al,
yüzük al,
gümüş bileklik falanda alabilirsin iç kısmına isminizi falan yazdırırsın şekera.s

canım o almadan yüzük asla ve asla almam çok kinim var o yüzden..
gümüş takmal hele bileklik hiç takmaz canım:1no2:
saat düşünüyorum ama askerde takamaz diye üzülürüm sonra.. bi tşöt felan alırım belki yada kalpli ayıcıklı boxer mi alsam ahahahahhakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…