umarım aşkımı çıkartabilirim törenden sonra.yani otobüsle çıkmasını iptal edebilirim.onunla geçirebilceğim 1dk bile önemli.Son gün otogarda otobüsün önünü kesip istiklal marşı okumuşlardı.Kuzum ve otobüste bulunan tüm askerler ayağa kalkmıştı.Bir yandan ağlıyor bir yandan istiklal marşını okuyordu.İstiklal Marşı bitti bana döndü,öyle bir bakışı öyle bir el sallayışı vardı ki gitmiyor aklımdan gözümden bir an olsun.Otobüs garajdan çıkana kadar otobüsün arkasından giden tek bendim.Offffffff offffffffffffffffff...Keşke bizide alsalar askere:1shok:
aaaaaaaaahhhhhhhh ahhhh bana otobüs deme :-( bak avatardaki resme o otobüs varya o otobüs aşkımı benden alıp götüren otobüs, inşallah aşkımı getiren otobüsle yer değiştircek en kısa zamanda, ya varya o uğurlama gününü hatırladım çok fenaydı ya ellerim titritodu elini tutarken, eve geldim sonra sabah değiştirdiği eşofmanları ortada su içtiği bardak tezgahta, amanııın bi ağlama krizine girdim sabah ettim resmen ama çok şükür bitti, darısı hepinizin başına diyim tekrara.s.