• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bitme menekşecim bitmeeee bak ben 7 ayı geçti hiç görmedim dokunamadım bile ama pazartesi gelicek ben yıne göremıcem ama olsun o pazaretesi gelicek ben cuma gunu evime gidicem başka şehirde okuyorum ben o yusden..ama buna şükürrrr çogu gitti azı kaldı..

sLm kızLar nasıLsınız....Benimde şimdi mehtap sayıyor oLmam Lazımdı ama haLa izin aLamadı aşkım...Neyse üzüLmek yok....

ŞafaK:167

saol canım inşallah seni de duyucaz biz aşkımla çay içiyoz şimdi..........

hb canım önemli degil..ama bi sorun mu var.......

var cnm var hemde kocaman bi sorun.delimi deli,taş kalpli manyak bi sevgilim var.ama çok şükür iyiz biraz daha

bu arada selam kızlarrrr

merhabalarrrr kızzlarr..10 gundur harıl harıl örgu öruyorum..ugrayamadım buralar nabersınızz kimlerden ne haber herkesın safaklarrr azaldıı ohhh hadı iiisinizzzz...benım safak bıttı ama basım göğe mı erdı=) heç bişi olmadı yauww hayla göremedımki 3 aydır...

Sen nerelerdesin beni yanlız bırakıp gittin:utangac:

hım bak kullnıcı kontrol panelinden albümlerime tıkla
ordan resimleri düzenle yazıyo ona tıkla
siliniyo

cicişim yazdım burda ya bayadır bozuğuz benmkiyle.çok üzdü beni.bugün buluştuk nesli biraz daha iyiz işte.gider ayak yaptı yine yapcanı.çok stresli anlıyrm yanında olmaya calışıyrm ben çalıştıkça o tepeme biniyo yaaa.duvar koyuyo araya yardımda edemiyorum.ne desem tersliyo bahaneler uyduruyo bağırıyo of offfff,kalbim hala iyi değil zaten

slm kızlar :çok üzgünüm: cok canım sıkkın ve de sinirliyim ve de öfkeliyim ve de ve dekötükedihüso kötükedihüso artık ben sizlerle askerle yolu beklemeyeceğimsenağlama şuanda ağlıorum.hem ağlayıp hem yazıorumsenağlama senağlama erkek arkadasım carsı ıznınde eskı sewgılıleryle konusmus msndensenağlama senağlama bende ayrıldımsenağlama o ayrılıg kabul etmek ıstemedı ama ben bıtırdımsenağlama

Back
X