• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

sölerim amaa aramızda kalsın :P süper çikolatalar aldım uçlarında ısırıp paketliycem :P
not yazcam hepsinin tadına baktım ama hiç biri senin kdr tatlı diil diye sırnaşık şey :asigim:
bi kaç foto koydum yazı yazdım.mendil aldım işledim kalp ve baş harflerimiz ve parfümümden sıkcam o tanır kokumu :asigim:
şimdilik bu kdr :)

wauwwwwwwwwwwwww aman Allah'ım süper plannnn, tebrik ediyorum seniiii!:lepi:

bakınnn nasıl olmuş sırnaşık şey
fotolarmız mektuplar mendilimm ve paket içinde tarafımdan ısırılmış çikolatalar :asigim:

23078381fr4.png

oy oy oy kızım naptın sen yaa
kardeşim kesin karar verdim
ben zerre kadar romantik değilim
ama napıyım yani
romantik değiliz diye sevmeyelim mi

merve canım vallla merake ttim kız ısırma öyle çikolataları valla gulçinin dediği gibi kaçar çocuk askerden sonra seni ısırmak için:roflol:
bende mektup göndermiştim ya cuma günü almış bugün sevgilim çok begenmiş :asigim:

hadi resmini koyda bakalım canım..kaydirigubbakcemile4

oy oy oy kızım naptın sen yaa
kardeşim kesin karar verdim
ben zerre kadar romantik değilim
ama napıyım yani
romantik değiliz diye sevmeyelim mi

sev tabi şekerim sırnaşık şey
neye verdin kararını begenigine sevindimm

merve canım vallla merake ttim kız ısırma öyle çikolataları valla gulçinin dediği gibi kaçar çocuk askerden sonra seni ısırmak için
bende mektup göndermiştim ya cuma günü almış bugün sevgilim çok begenmiş

hadi resmini koyda bakalım canım..

oh iyi şekerim denizin mektupgeri geliyomuş üzüldüm neden acaba :S
inş hayırlısıya ulaştırrım da rahat ederim

merve süper olmış kızımmmmmm adamı getirtcen valla yanına :)

gelsin yaww bekle bekle bi hal olduk zatee sırnaşık şey
bugün sınavlar da harika geçtiii ve geç oldu ama bendeniz artıkın TATİLDEYİM hihoyyyt

sev tabi şekerim sırnaşık şey
neye verdin kararını begenigine sevindimm

sorma tatlım yaa
gün boyu uğraştım bişeyler yapmak için
şimdiye kadar mektup istemeyen küçük bey bu sabah telefonda
mektup demeye yüzü yok tabii
bana kitap gönderecektin ya diyo
bütün gün ne yapsam diye uğraştım durdum
ama onun için uğraştım yaa
bu da güzel:asigim:

ben de okuldan sonra çıktım çikolatacıları dolaştım :) begenemedim bi türlü sırnaşık şey
kutu aradım zor buldum bide
ama her şeye deger yaaa çok mutluyum onun için bişiler yaptım die.ama tepkisini mrk ediyrm

kuzum çok hoş olmuşdelikafadulden
ama ben çikolataların üstündeki ısırıkları yakından görmek istiom:jeyyar::jeyyar:
hoşşşik

bende artık kütahyada haırlsrım sevgililr günü hediyemizi.. hep biz hazırlıyoz valla onalr da hiç bi tepki yok bize ..

kızlar ya ağız ve diş sağlığı bölğnde kmse yoktu burdan halledim dedim ama bana gene dişçi yolu gözüktü malesef.

tamam cnım bide size bişey sorcam şimdi askeriyeye gönderdiğinizde mektuplarınızı hediyeleri filan direk eline geçiyomu yoksa başkalarıda görüomu ki

kuzum çok hoş olmuş
ama ben çikolataların üstündeki ısırıkları yakından görmek istiom
hoşşşik

hoşşik sırnaşık şey bildigin ısırık şekerim sırnaşık şey paketledim şimdik
begenmene sevindimmm

valla canım etrafımdan duymuştum, komutanlar falan açıp kontrol ediolarmış bakıolarmış diye..
ama bizimkinde hiç öle bi sorun olmadı aynen elden alıor benimki:kahve:

ben kargoya yolluyıcam gidip ordan alıcak direk askeriyeye yollarsam ohoo kaç elden geçer:)

Back
X