• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

:D yok kızz aç oLsa söyLerdi o da işteee....aÇ değiLdir herhaLde ama ne veriomuşLar biLionmu...
meseLa dün akşam yemeği az bi ekmek yanında 1 tane tavuk şok geçirdim bu ne be dedim...
oda dediki aşkım kantinden bişeyLer aLıoz merak etme dedi....

Heee benimki ondan dışardan diyo :roflol: Yok dişinin kovuğuna yetmez o tavuk kaydirigubbakcemile3

komutandan komutana değişir cnm o yaww
mesela bnimki çok uyuyo nöbette ama bişi demiyolar delikafadulden

gülçinn kıs seninki de herkesle tanışıyo
duygununkiyle de tanışmıştı herld bi de nergis
nası oluyo

canım hoş geLdin önce...
bence bişey oLmaz o zaman ....
içini ferah tut..oLsaydı şimdiye kadar çıkardı kokusu...
tuğçe seninki nerde asker....

canım Bingöl'de Askerlik Şubesinde nişanlmsenağlama
çarşı izni falan hiç bişi yok..
allahtan telefonu gizli saklı kullanabilior

mervişim Benimki izin dönüşü eLazığ ktm sine girdi ...bunukide orda asker yaaa...
gitmiş taburun ortasında benimkinin ismini bağırmış benimki dio bi çıktım dio ...metin ...sonra oturuo çay felan içmişLer...

Merve pabucu yarım çıık dışarıya oynayaLım.....merveeeeeeeeeeee konuşamıoz epeydir kızz...

konuşalım nergişşşş.kız duydun mu tunceli dokuzkaya'da terorist görülmüş operasyon başlamış
seninki Allahtan varmış sag salimm :Saruboceq:

mervişim Benimki izin dönüşü eLazığ ktm sine girdi ...bunukide orda asker yaaa...
gitmiş taburun ortasında benimkinin ismini bağırmış benimki dio bi çıktım dio ...metin ...sonra oturuo çay felan içmişLer...

Hahahaha benimki çok arsız yaa utanma ne yok :roflol:

Back
X