• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bişey oLmaz canım merak etme benimkide tunceLide....bizdede çarşı feLan yok...teLde yoktu
şehire indi benim ayı biraz da medeniyet gördü..şimdi cep teLi var ama...(: hehehe

yokyok canım korkma sen diyom ya o sana kavuşacagı için o heyecandan senı düşünmek ten hiç bişey yapmaz o aslan metin abim be:lepi:

Hay senin Metin Abine :mymeka: Herşey onun yüzünden zaten..
Tavlamasaydı askerdeyken beni beklemicektim ben asker filan of offf :sm_confused:

ayı deme kızz:) ya biliyomusun ben de benmkine arada şakasını yaparım
kastamonulu da kendisi sırnaşık şey hani öle bi tabir vardır ondan ayıcık derim daha kibar :)
ayıya benzer bi hali yok ya nys :)
askere gtmeden önce bana kocaman bi ayıcık almıştı ben yokken buna sarıl diye manyak yaa :asigim:

binimki haziranda gelecek daha:çok üzgünüm:
tamda doğum gününde burda olacak:asigim:

bide öyle bi zamanlama ki konuşuoduk geçen gün o hatırlattı,
benim doğum günümde gitti,kendi doğum gününde dönüor yawrum benim:jeyyar::jeyyar:

Hay senin Metin Abine :mymeka: Herşey onun yüzünden zaten..
Tavlamasaydı askerdeyken beni beklemicektim ben asker filan of offf :sm_confused:

buna şükür buna şükürrrrrrrr evlenicennnn dahaaa ayakkabılarının altına sadece kk kızları yazsan yeter:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3

hee vaLLa ayşe abLam ayıcık dieLim mervişin dediği gibim.....
sen nasıLsın kızz bizi bi esKilerden terketmeyen sen kaLdın vaLLa...

binimki haziranda gelecek daha:çok üzgünüm:
tamda doğum gününde burda olacak:asigim:

bide öyle bi zamanlama ki konuşuoduk geçen gün o hatırlattı,
benim doğum günümde gitti,kendi doğum gününde dönüor yawrum benim:jeyyar::jeyyar:

ayyy canım yaa ne güzel bir anı işte size canım bak..gamyoncuiremsu

benim geçen seneki dogum günümde tam yemin töreni vardı..dogum günü hediyem o olmuştu
ama bu sene ayrıyız mecbuuren..

metin abim ne güzel eniştelerle tanışmış hep
artıkın istanbula gelin gelince ailecek gider gelirsinis :P

Back
X