Sevdiğini özleyenler buyurun

HoşbuLdum CanLarım evet bugünde çaLışıom...
ama Çok şükür yarım saate kadar giderim herhaLde eve..
Canım sıkıLdı yaaa..Çok durgun..
Siz napıonuz baKaLımm..
vaLLa banLanmışınız kızz Hadi gözünüz aydın...AçıLdınız En azından..

kızLar yaa saatLer 1 saat iLeri alınınca GünLer kısaLıcakmı uzucakmı..meseLa şuan saat 14.41 ama iLeri aLındığında 15.41 OLmuş oLcak dimi..Yani Sanki gündüz kısaLıo...:)

HoşbuLdum CanLarım evet bugünde çaLışıom...
ama Çok şükür yarım saate kadar giderim herhaLde eve..
Canım sıkıLdı yaaa..Çok durgun..
Siz napıonuz baKaLımm..
vaLLa banLanmışınız kızz Hadi gözünüz aydın...AçıLdınız En azından..

ay evet banlamışta oldum ama çok sıkıcı ya yorum yazmaya alışmışım :utangac: evde net varmı evdende girhihoyyyt

hoş bulduk asicim şafakımıda yazayım:) şafakım 48 tüm muglaya muglalılara slm olsun..

valla bitiyo kız az kaldı:nazar:

kızLar yaa saatLer 1 saat iLeri alınınca GünLer kısaLıcakmı uzucakmı..meseLa şuan saat 14.41 ama iLeri aLındığında 15.41 OLmuş oLcak dimi..Yani Sanki gündüz kısaLıo...:)

bende onu anlamadım ama hava 5 te kararıyosa 6 da kararcak mesala öle deilmi ben anlamadım yaa:sm_confused:

hee heee evet doğru düşünmüşün o vakit geç kararcak
yaşasınnnnn 1saat kazancam benle pek alakası yoq ama olsunnnnnn genede değerlendiririz

Bencede DeğerLendiririz artık..
Benimde pek işime yaramıcak ama Neyse (:
Var canım Evdede Net te FazLa vaktim oLmuyo girmeye...

anladım canım nasıl vaktin olmuyo evde yapçak bişe bulabilion mu ben hiç bulamıyorum

ben mi anormalim nedir şekerim?

yok Canım yaaa..
şöyLe söyLim Benim anne babam üst kattalar bende aLt katta yatıom ..
hep üst katta olduğum için ...
bilgisayarda alt katta o yüzden vakit buLamıorum yani...:D

şimdi anladım canım bnm...

ay kızlar sizin şafakları görünce benimkide bitçek mi diye düşünüyorum:asigim:

bence yararı olur kızlar evdekiler 5 e kadar izin veriyorlar ya hava kararmadan evde ol diye artık 1 saat karımız var:P

asi cim meltemcim neden ban landınız cnm ya ben sebebını anlamadım gerekirse özele atın:)
bu gece saat 00:00 da alınıcak 1 saat ileri dimi?

seni anlamamakta ısrar eden bi arkadaş var ya ona anlatmaya çalışıkene oldu :lepi:
biraz abartmışız sanırsam şakkıdı
ceza aldığım mesaj duruyor ama özelden yollasam bi daha ban alırmıyım ki :1ninca:

asicim senınde şafakın biter elbet allah yardım ediyor yarıdan fazlasını geçtinmi takır takır düşünüyo alahın izniyle

seni anlamamakta ısrar eden bi arkadaş var ya ona anlatmaya çalışıkene oldu :lepi:
biraz abartmışız sanırsam şakkıdı
ceza aldığım mesaj duruyor ama özelden yollasam bi daha ban alırmıyım ki :1ninca:

meltem benimde okuduğum mesajdan mı ban almışsın cnm bnm:uhm:

Back
X