Sevdiğini özleyenler buyurun

canım kayınvaliden saçmalamış ne demek bebeğini sana vermemek

eşin bunlara susuyo anladığım kadarıyla..

peki belki sana karşı başka bi içinde beslediği nefreti vardır yani nasıl desem evlenmeden önceseinden

filan evlenirken olan bi sorun yada aileler arası bi sorunÇok üzgünüm çoook

canım konularına baktımda hep eşinin ailesi ile ilgili sorunların var ben snin daha önceki

konunuda görmüştüm bide ailesine çok düşkün heralde eşin dengeyi kuramadığı belli

peki konuştuğunda ne dio?

evet tek kızm anlatabilcegim kimsem yok anneme demek istemiyorum ilk günler dedm çok üzüldüleer asla dedim artık
ama dayanamıyorum annesiene sinir oluyorum
eşime kırgınlıgımım ise bigün annesi ben eleştiriyo eşimde onla beraber
neden yaptın dedm annesi dulmuş kırılmasın diyeymıs ee neoluyo ozaman kadın yüz buluyo tepeme cıkıyo
annesie artık dur demiyo

peki taşınma fikrine yanaşmıolar mı;??

bide tek erkek olmasının çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum....

eşinde ailesine seni koruyunca ailesiyle arasının bozulcağını anladı korumuyo yani...

eşinde ailesine seni koruyunca ailesiyle arasının bozulcağını anladı korumuyo yani...:kızgın:

canım kayınvaliden saçmalamış ne demek bebeğini sana vermemek

eşin bunlara susuyo anladığım kadarıyla..

peki belki sana karşı başka bi içinde beslediği nefreti vardır yani nasıl desem evlenmeden önceseinden

filan evlenirken olan bi sorun yada aileler arası bi sorunÇok üzgünüm çoook

eşimin bana nefreti annesinin dedigini yapmadıgım için
bi gün beni anesi yabancı adamlara anlatıyo sesi aşagıya geliyo
eşimi çagırdım iiyi ol laf etmesin dedi çok üzüildüm

evet tek kızm anlatabilcegim kimsem yok anneme demek istemiyorum ilk günler dedm çok üzüldüleer asla dedim artık
ama dayanamıyorum annesiene sinir oluyorum
eşime kırgınlıgımım ise bigün annesi ben eleştiriyo eşimde onla beraber
neden yaptın dedm annesi dulmuş kırılmasın diyeymıs ee neoluyo ozaman kadın yüz buluyo tepeme cıkıyo
annesie artık dur demiyo

canım ben anlayana kadar boş boş yorumlar yazmış olabilirim kusura bakma

bide bence hem tek erkek hmde babanın vefat etmesinin çok büyük etkisi

var zaten genelde sorunlar böyle oluşuyo:oklava:

eşinde ailesine seni koruyunca ailesiyle arasının bozulcağını anladı korumuyo yani...:kızgın:

aynen öyle annesi kızlar evlenince ee yanlız kalcak sizce taşınırmı
beni çok üzdüer gecenlerde tartıstılar 3ay konusmadılar anne sonuct bı demogoji yaptı ohh hiç bişe olmamış gibiler şimdi
tartışma mevzusu evimize alışveriş yapmak için çıktık beni nıye lmadınız
allahım eşime bana ne demiyo ama herşey unutuldu

sinemcim şimdi bence biraz empati yap..kocanın annesi o atsa atılmaz satsa satılmaz..hem babasıda yokmuş yani oğlundan başka kimsesi yok muş gibide düşünebiliriz. he evet bak bebegini yanına almakta hatalı ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..kaynana na biraz duygu sömürüsü yap senın bebeğin olsa canından ayırabilirmisin felan de.. eşinede bence bu konuda yanında olmaya çalış çünkü annesi cazgır olunca peri padişahı olsa karısı nı savunamaz canım..

canım sana samimiyetle bişey sormak istiyorum ama yanlış anlama

mesala kültür farkı olabilir sen ne gibi dediklerini yapmıyosun mesala hep kendi dediklerini

yapmak istiosun eşinin neden öyle dediğini anlamak için soruyorum:?:

canım ben anlayana kadar boş boş yorumlar yazmış olabilirim kusura bakma

bide bence hem tek erkek hmde babanın vefat etmesinin çok büyük etkisi

var zaten genelde sorunlar böyle oluşuyo:oklava:

evet bunu cok kulanıyo ama bana gunah deglmı benımde hyallarm vardı ben akaşama kadar evimdeyim biyere gitsem gunluk raporlar veriliyo eşime ne yapsam eşime anlatıyolar eşimde ya şidedet yada kötü konuşmalar ööyle yani

sinemcim şimdi bence biraz empati yap..kocanın annesi o atsa atılmaz satsa satılmaz..hem babasıda yokmuş yani oğlundan başka kimsesi yok muş gibide düşünebiliriz. he evet bak bebegini yanına almakta hatalı ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..kaynana na biraz duygu sömürüsü yap senın bebeğin olsa canından ayırabilirmisin felan de.. eşinede bence bu konuda yanında olmaya çalış çünkü annesi cazgır olunca peri padişahı olsa karısı nı savunamaz canım..

valide rahmetli eşiden bahsedince beni çok mutlu etti dıyo
kızlar evlilkte yüksekelrden uçuyolar
ee ben onları mutlu etmek içinmi evlendim ben fazla laubalilikten hoslanmıyorm valide öyle
konuşmaları haraketleri ben yapamam

canım istemeden de olsa dediklerini yapmaya çalış

mütevazi ol sen hakkını ararken eşin seni koruma gereği duymuo bence

sen ezilen taraf olduğunu göster eşinde anlasın zıtlaşma

evet bunu cok kulanıyo ama bana gunah deglmı benımde hyallarm vardı ben akaşama kadar evimdeyim biyere gitsem gunluk raporlar veriliyo eşime ne yapsam eşime anlatıyolar eşimde ya şidedet yada kötü konuşmalar ööyle yani

canım bide onların istediği gibi olmaya çalışsan? bakalım öyle olunca huzur vericeklermi?biryere giderken ilk önce kocana sor gidebilirmiyimd e sonra kaynana de kocama söyledim ben biryere kadar gidip hemen geliyorum haberın olsun de vs.

KISLAR SAFAK BITTI BENIM kaydirigubbakcemile2 KOCISIM GELIYO BU GÜN ASKERLIK BITTI INANILMAZ BIR DUYGUU ÖYLE BIR HEYECAN VARKII YERIMDE DURAMIYORUM INANIN kaydirigubbakcemile2
KISLAR SIZE BUNDAN SONRA ZAMAN SU GIBI GECSIN ISALLAH HEMEN SEVDIKLERINIZ GELSIN ASKERDEN SIZINDEEE kaydirigubbakcemile5
herkezı öpüyorum byeee

canım sana samimiyetle bişey sormak istiyorum ama yanlış anlama

mesala kültür farkı olabilir sen ne gibi dediklerini yapmıyosun mesala hep kendi dediklerini

yapmak istiosun eşinin neden öyle dediğini anlamak için soruyorum:?:

cok güzel konuya deyındın ben lise terk eşim lise ama inanaın sankı dunyları onlar kurmsular

valide rahmetli eşiden bahsedince beni çok mutlu etti dıyo
kızlar evlilkte yüksekelrden uçuyolar
ee ben onları mutlu etmek içinmi evlendim ben fazla laubalilikten hoslanmıyorm valide öyle
konuşmaları haraketleri ben yapamam

canım evinde huzurun olmasını istiyorsan dik başlı olmıcaksın sonuçta sen başka bir aileye gelin geldin yani hendi ortamından başka bir ortama girdin bu ortamada alışman zorundasın bence canım.. kendinden biraz pay ver ve biraz dene bakalım onalr gibi olmayı belki huzurun olur canım..

canım bence sen özgür bi yaşam tarzı istiosun ama

arkadaşında dediği gibi ufak şeyleri bile yapsan deişir bence sende zıtlaşıosun gibi

yazdığın konuyu ve yorumları okuyordum canım ben de geldim şimdi...
güzelime katılıyorum ben de
bak bu sitede bi arkadaşım var. onun evi ayrı bile değil. kayınvalidesiyle yaşıyorlar.tek erkek ve kayınpeder vefat etmiş. ne kavgalar yaşandı.. ilk başta eşi aynı tepkiyi veriyordu ama meğer herşey görümcenin anneyi doldurmasıyla oluyormuş.. olay ortaya çıkınca herşeyin seyri değişiyor.. senin susman alttan alman çok önemli..
erkeklerden nefret edenler başlığında alınyazımsın diye bi arkadaş güzel bi yorum yazmış.. kendi de yaşamış aynı şeyi ve sonucu toparlamış onun gibi yapabilirsin mesela :teselli:

canım bide onların istediği gibi olmaya çalışsan? bakalım öyle olunca huzur vericeklermi?biryere giderken ilk önce kocana sor gidebilirmiyimd e sonra kaynana de kocama söyledim ben biryere kadar gidip hemen geliyorum haberın olsun de vs.
denedim ama benim valide dyolagdan analamıyo kadının normal konuşması küfürlü örn,bebek olursa başına yaptırıcam vs vs fazla aklıma getrmek istemiyorum sizlerden ben utanıyorum kızları ünverste gidiyola onlara soledm ben yüz göz olamk istemiyorum siz uyarın onlarda bana cebhe aldılar
ben hoslanmıyorum eşimle ozellime kımsenın gırmesını ıstemıyrum
valide istediki o nederse onu yapıyım yat dıyınce yatıyım kalk dıyınce kalkıyım
benım kışılıgımde yok yapamam

yazdığın konuyu ve yorumları okuyordum canım ben de geldim şimdi...
güzelime katılıyorum ben de
bak bu sitede bi arkadaşım var. onun evi ayrı bile değil. kayınvalidesiyle yaşıyorlar.tek erkek ve kayınpeder vefat etmiş. ne kavgalar yaşandı.. ilk başta eşi aynı tepkiyi veriyordu ama meğer herşey görümcenin anneyi doldurmasıyla oluyormuş.. olay ortaya çıkınca herşeyin seyri değişiyor.. senin susman alttan alman çok önemli..
erkeklerden nefret edenler başlığında alınyazımsın diye bi arkadaş güzel bi yorum yazmış.. kendi de yaşamış aynı şeyi ve sonucu toparlamış onun gibi yapabilirsin mesela :teselli:

evet okudum bundan sonra dıkkat etcem ama alttal alıyımda onların dedigini yapmam anlamında degl heralde dimi

Back
X