Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam sag bu yaz eşimle tartıştım annesi yüzünden bana gelme dedi sen beim anneme gelinlik yapmadındedi babamda beni vermiyodu ama anladım cok uzgunlrdi
eşimin amcası beni almaya geldi daha fazla üzülmesinler diye gitmek zorunda kaldım
nıye gittin diceksınz annem amaılıyat olcaktı o yüzden gittmiştim kadı hasta daha fazla üzülmesin diye
valide gelmedi ayrılıcaklarınıda bilsem altımı bozarım keyfimi bozmam demiş eşimde gurur yaptı gelmedi
eve geldim bişe olmamı gibi eşim sardı kokladı
eşim istiyokı ailesi hakkında bişe demiym bana bu konuda ardımcı olun lutfen napıyım
aman yazdıklarını fln bulup okusa kızar dimi bişi olmasın
baban seni vermemiş diye böyle olabilirler mi kin tutuolar bence çünkü yakınımda birinin de başına böyl
bişey gelmişti gururlarına yedirememiş olamazlar mı
aynen öyle gururdan gelmedi
ama eşimn yaptıgı dogurmu namusuna sahip cıkmaması bumu gurur peki ramazan ayıydı
allahım herkez evine hazırlık yapıyo ben annemlerdeyim
evimde ramazanı karşılark ben anemde aglıyorum ama
ahım tutuu cok kotu kavga ettielr 3 ay konusmadılar ama neye yara hiç bişe olmamıs gibiler
canım melteme katılıyorum sana kendimizden örnek vereyim
benim annemle babam ayrı annem hep derki ben aasla politik biri olamam yapım deil der
ama babanemlede konuşuruz o da anlatır bana ben hiç bişey hatırlamıorum çünkü birlikte oldukları zamandan annem biraz politik olsa ayrılmazlardı her türlü eminim
canım gururuna yedirememesi doğal ama sna sahip çıkmaması hata tabi ki yanlış
ama baban vermedi diye böyle bence çünkü bu severek evlenince kız tarafından sorun
çıkınca erkek bekarken bişe demiyo ama evlenince acısı çıkıyo![]()
arkadaşlar size iki sorum
eşime ailesi hakkından bananede sadece bana yaptıkları yanlışı anlatıymmı??
annesinin inatlıgına karşılık veriyyimmi??
olaya şöyle bakıyosun bence annende emin böyle düşünmüştür
beni üzen insana niye taviz veriyim veya beni aglatan insanla neden dedigini yapıyım
ben onarı mutlu etmek için vevlenmedim evimin kontrolu elimde olsun
diye düşündügün zaman otomatikmen devreue zıtlık giriyo
evet aileler araya girince işler dahada tasızlaşıyo
slm ben de geldim.
sinemciğim sorunlarını okudum. senden dinlediğimiz kadarıyla çok haksızlığa uğramışsın ama sürekli işi ben haklıyım sen haksızsına getirseniz çözemezsiniz ki. tamam sen haklısın ama onlar bunu kabul etmedikten sonra sen bu inadında devam ettikçe hep yenileceksin. kızlarında dediği gibi politik olmak lazım biraz. sürekli taviz veren ol demiyorum ama geçmişte olanları sürekli tekrarlayıp içinde büyütürsen öfken hep artar ve sonra da sağlıklı dşünememeye başlarsın. bence kim haklıyı kenara bırakıp nasıl çözebilirime odaklanmalısın.
arkadaşlar size iki sorum
eşime ailesi hakkından bananede sadece bana yaptıkları yanlışı anlatıymmı??
annesinin inatlıgına karşılık veriyyimmi??
kızat tabi nerden bulcakki o geldiginde kapatırım olur biter
evet aileler araya girince işler dahada tasızlaşıyo
girin siteleri fln da siliyosunuzdur herhalde aman ha:1ninca:
tek başına başa çıkamıyorsan ailenin araya girmesi gerekli gibi bence :uhm:
çünkü sizin derdiniz ikiniz arasında değil aileler girmiş işin içine..
ah ah o baba duysa biricik kızı şiddet görüyor 5 dk bırakmaz seni orda..
kayınvaliden eşinden destek alıyor, aldıkça da tepene çıkıyor bunun sonu yok ki.. herşey eşinde bitiyor..
hele ki şiddeti bile annesinin yanında uygulayacak kadar düşmesi.. yazık..