Sevdiğini özleyenler buyurun

evet ortada bir yanlış var yanlış bana yapılıyo ve eşim bana sen haksızsın diyo ama ben şunu anladım
olaylar üzerinde çok duruyorum haklıyken haksız duruma düşüyorum benlkide ondan kaybedemiyorum
sizlerle paylaşmak çok güzel cünkü okadar olaylar insanı yıratıyokı saglıklı düşünemedim
amasizinle konuşmak baya aydınlattı beni teşekkürler

burası bunun için var canım paylaşmak dertlere beraber çözümler bulmak için :1hug:
işe yaradıysa ne mutlu
ve haklıyken haksız duruma düşme konusunda haklısın bence de durumun bua.s.

meltemcim evet dediğin gibi ben çok mülayim biriyim valla benımle anlaşamayan hiç kimseyle anlaşamaz:)

meltemcim evet dediğin gibi ben çok mülayim biriyim valla benımle anlaşamayan hiç kimseyle anlaşamaz:)

kesinlikle doğru diyorsun
o kadar sakin uysal tavsiyeler yazdın ki ay yok dedim yani yasakkelime
kayınvalidecin nasıl biri pekim :uhm: senin gibilere genelde cadılar denk gelir de sırnaşık şey

ya kızlar bişey sorucam ( Allahım insanlar nelerle uğraşıyorlar benim derdime bak. pardon sinemciim merak ettim kusura bakma konunu bölüyorum)

şimdi benim sorunum şu ki benneyaptımki: gzllergzeli ile aynı ay ve gün kalmış görünüyor ama o 48 sayıyor ben 49 sizce ben fazla mı sayıyorum. birgün düşürsen misositososito

canım benımm sevgilim 16 mayıs sabahı tercis olucak benım sayacım fazla sayıyor ben düzeltmedim canım..

kesinlikle doğru diyorsun
o kadar sakin uysal tavsiyeler yazdın ki ay yok dedim yani yasakkelime
kayınvalidecin nasıl biri pekim :uhm: senin gibilere genelde cadılar denk gelir de sırnaşık şey

kaynanam valla şimdilik allah nazarlardan saklasın çok tatlı konuşkan ve gelinlerini seven biri cancağazım diye konuşan saçlarımı seven biri ama köprüyü geçene kadar mı bimliyorum benım de sabrım var ama canım çok sabırlıyımdır hemde inanamayacagın kadar ama sabrım taştıgında da karşımdaki ateş olsa cürmük kadar yer yakar misali babam olsa tanımamdelikafaduldenöyle de bi sabrım ve sinir vardır işte..

kaynanam valla şimdilik allah nazarlardan saklasın çok tatlı konuşkan ve gelinlerini seven biri cancağazım diye konuşan saçlarımı seven biri ama köprüyü geçene kadar mı bimliyorum benım de sabrım var ama canım çok sabırlıyımdır hemde inanamayacagın kadar ama sabrım taştıgında da karşımdaki ateş olsa cürmük kadar yer yakar misali babam olsa tanımamdelikafaduldenöyle de bi sabrım ve sinir vardır işte..

aman her daim böyle olursunuz inşallah :nazar: 2 eltin vardı galiba. bak çok erkek olması bi avantaj, tek erkek çok fena.. ayrıca diğerleri sizden önce evlenmiş olması da iyi en azından onlara tavrıyla az çok anlarsın kayınvalideni. ben de aynıyım evli bi abisi var. kayınvalidemle kayınpederimi de çok seviyorum gerçekten. ama burda onca şey okuduktan sonra korkmuyorum desem yalan olur :1no2:
valla şekercim benimde sabrım taştığında aynı tepkiyi veririm ama senin sabrın kazansa benim ki su bardağıdır sırnaşık şey

meltem senin ki su bardağı ise benimki çay bardağı heralde yawkaydirigubbakcemile3

bende hemen sinirleniorum çok tahamülsüzüm ama tabi yerine göre ahh ahh

meltem senin kiler kaç kardeş kuzum görümce var mı görümce?

aman her daim böyle olursunuz inşallah :nazar: 2 eltin vardı galiba. bak çok erkek olması bi avantaj, tek erkek çok fena.. ayrıca diğerleri sizden önce evlenmiş olması da iyi en azından onlara tavrıyla az çok anlarsın kayınvalideni. ben de aynıyım evli bi abisi var. kayınvalidemle kayınpederimi de çok seviyorum gerçekten. ama burda onca şey okuduktan sonra korkmuyorum desem yalan olur :1no2:
valla şekercim benimde sabrım taştığında aynı tepkiyi veririm ama senin sabrın kazansa benim ki su bardağıdır sırnaşık şey

evet 2 tanede eltim var biri benım gibi sakinmiş te digeri cazgır ama sonuçta evim ayrı olucak mesafemide korudum mu allah ta yardım eder zaten ki cihanda onunla epk sıkı fıkı olmamı istemiyor dedim ya kaynana maşallah kayın peder de agzı var dili yok onada maşallah annemde annesini çok sevdi zaten:) aman nazar deymesin:nazar:

asicim benımde var 2 görümcem ama oda allah razı olsun hep yardım etmek isteyen bi kişiliği var yani kendinden buyuk evliler olması bence çok ii
hani diyorsunuz ya bi evin bi oğlu felan diye benım abım var ve 2 kardeşiz annem yengemin üstüne titrer yengemde anneme öyle annem hepder ben gelinimle kötü olursam o da oğlumla kötü olur der.. ki herşey karışıklı ve kişilik yapısı..

asicim benımde var 2 görümcem ama oda allah razı olsun hep yardım etmek isteyen bi kişiliği var yani kendinden buyuk evliler olması bence çok ii
hani diyorsunuz ya bi evin bi oğlu felan diye benım abım var ve 2 kardeşiz annem yengemin üstüne titrer yengemde anneme öyle annem hepder ben gelinimle kötü olursam o da oğlumla kötü olur der.. ki herşey karışıklı ve kişilik yapısı..

evet canım haklısın kişilikle ilgili mesala çok oğlu olan bi ailenin kaynanası

kötü olabilir ama tek çocuklar genelde şımarık oluyo derler ya onla ilgili sanırım

gene allah bozmasın kayınavalideri:nazar:

annen iyi kayın valideymiş kız kaynana dendimi hep gelini kıskanan gelio bnm aklıma

fesatmıyım neyim:utangac: ama aileden gidiyo işte mesala ben çok kıskancım yani

sevdiğimi aşırı kıskanıyorum aile ne kadr üstüne düşerse o kadar kıskanılıo mu oluyo acep

amma karışık yazdım ya anlayın artıkgamyoncuiremsu

anaa kaç kardeş bunlar maşallah :1shok:

meltem senin ki su bardağı ise benimki çay bardağı heralde yawkaydirigubbakcemile3

bende hemen sinirleniorum çok tahamülsüzüm ama tabi yerine göre ahh ahh

meltem senin kiler kaç kardeş kuzum görümce var mı görümce?

benimki 2 kardeş şekerim bi abisi var işte, bizde iki kardeşiz benim de bi ablam var.
bu bizim için bi avantaj mesela abisi olmadık anda bişey istedi diyelim ki -hoş pek yaşanan bi durum değil zira onu da severim- onu anlayabiliyorum çünkü benim de ablam istese bende aynısını yaparım..

birde dediğine katılıyorum güzelim "gelinle kötü olursam oğlum da kötü olur" dedin ya. yani annen demiş ya. kayınvalidem de öyle düşünüyor. eltimle aralarında olan bazı olaylardan anladım :emir_bebek:

canım benımm sevgilim 16 mayıs sabahı tercis olucak benım sayacım fazla sayıyor ben düzeltmedim canım..

dur kıs hazır bir gün daha düştük diye sevinirken tekrar çıkmayalım. ben yanlış saymış olduğumu kabul ediyorum ve durumdan memnunum:dance: hem 48 daha güzel bir rakam

anladım canım bende o avantaj yok benm küçüğüm var:)

bide birinin kardeşleri çok tu topikte hatta en büyük onun sevdiğiydi meltem sen sandım kuşum deilmişn:)

anladım canım bende o avantaj yok benm küçüğüm var:)

bide birinin kardeşleri çok tu topikte hatta en büyük onun sevdiğiydi meltem sen sandım kuşum deilmişn:)

yok şekerim ben değilim :1closedeyes:
seninki kaç kardeş ve kaçıncı pekim?
bu arada az önce yazdığın kıskançlıkla ilgili yazıdan bişey anlamadığım için cevap veremedim sırnaşık şey

ay kuzum benimkiler kalabalık valla bnm ki ortanca gibi oluyo yafrum:)

yani diorum ki ben çok kıskancım ailesinden bile kıskanıyorum kuşum:utangac:

meltemcim yanlış yazmışım 1 görümcem var benım 2 eltim var yanı 4 kardeşler ben 2 kardeşim abim var bitane o da almanyada yaşıyor canım..

canım ailesinden neden kıskanıyorsunki kocan onların evlatları yani senı kocan ailenden kıskansa ve seni ailenden kısıtlasa hoşmu hee bak ben eltime çok sinir kapıyom neden dersen sevgilimden 1buçuk yaş buyuk ve arkadası gibi davranıor bebegim felan diyo bende cihana senın suçun yok biliyorum ama bundan hoşlanmadıgmızı bi şekilde belli etmemiz gerektigini söyluyorum madem ben onun eltisi olucam ben onun kocasına bebegim felan desem hoş dururmu? olmaz ama kıskançlık insanın vesvesesidir bunu unutma..

ay kusura bakma şekerim ama normal değil yani :1closedeyes:
eğer şimdiki aşık ruh halinden kaynaklanıyorsa zamanla yerine oturacak, olgunlaşacak bi kıskançlıksa neyse derim de, eğer ciddi ciddi böyleyim muhtemelen hep böyle olurum diyorsan ileriye yönelik tehlike çanları çalıyor derim :1ninca:

meltemcim yanlış yazmışım 1 görümcem var benım 2 eltim var yanı 4 kardeşler ben 2 kardeşim abim var bitane o da almanyada yaşıyor canım..

kalabalık bi aile güzel ama ya ben seviyorum :asigim: tabi o kalabalıktaki herkes iyi niyetli ve insan gibi insansa ki sizde öyle görünüyor, her daim böyle olur inşallah :nazar:

Back
X