Sevdiğini özleyenler buyurun

canım ailesinden neden kıskanıyorsunki kocan onların evlatları yani senı kocan ailenden kıskansa ve seni ailenden kısıtlasa hoşmu hee bak ben eltime çok sinir kapıyom neden dersen sevgilimden 1buçuk yaş buyuk ve arkadası gibi davranıor bebegim felan diyo bende cihana senın suçun yok biliyorum ama bundan hoşlanmadıgmızı bi şekilde belli etmemiz gerektigini söyluyorum madem ben onun eltisi olucam ben onun kocasına bebegim felan desem hoş dururmu? olmaz ama kıskançlık insanın vesvesesidir bunu unutma..

aynı dert bende de var güzelim ya:1shok: netcez bu eltileri biz :oklava:

canım ailesinden neden kıskanıyorsunki kocan onların evlatları yani senı kocan ailenden kıskansa ve seni ailenden kısıtlasa hoşmu hee bak ben eltime çok sinir kapıyom neden dersen sevgilimden 1buçuk yaş buyuk ve arkadası gibi davranıor bebegim felan diyo bende cihana senın suçun yok biliyorum ama bundan hoşlanmadıgmızı bi şekilde belli etmemiz gerektigini söyluyorum madem ben onun eltisi olucam ben onun kocasına bebegim felan desem hoş dururmu? olmaz ama kıskançlık insanın vesvesesidir bunu unutma..

kayın biraderin bişey demiyo mu bu duruma kuzum??

ay haklısın nurum ama ben kıskanıyorum kısıtlamıyorum tabi ki ama vesvese yapıorum

işte:utangac:

valla sen yaparsan senden kötüsü olmaz meltemcim o yusden kocalarımız yengelerine tatlı dille anlatıcaklar..yada kaynanalarımız eltirlerimize tatlı dille söylicekler bunun bence tek yolu bu..

ay kusura bakma şekerim ama normal değil yani :1closedeyes:
eğer şimdiki aşık ruh halinden kaynaklanıyorsa zamanla yerine oturacak, olgunlaşacak bi kıskançlıksa neyse derim de, eğer ciddi ciddi böyleyim muhtemelen hep böyle olurum diyorsan ileriye yönelik tehlike çanları çalıyor derim :1ninca:

kalabalık bi aile güzel ama ya ben seviyorum :asigim: tabi o kalabalıktaki herkes iyi niyetli ve insan gibi insansa ki sizde öyle görünüyor, her daim böyle olur inşallah :nazar:

yok şekerim ya hep böyle olmaz evlenince geçer eminim şimdi ki ruh halinden

kaynaklanıyor eminim canım bnm tehlike çanları yok yanii yuppiiiihihoyyyt

ay kalabalık zor olur belki ama avantajlarıda var dezavantajlrıda ama ben aşkımıı sefiorum:asigim::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kayın biraderin bişey demiyo mu bu duruma kuzum??

ay haklısın nurum ama ben kıskanıyorum kısıtlamıyorum tabi ki ama vesvese yapıorum

işte:utangac:

abisi bişey demiyor çünkü biliyor içinde kötülük yok bende biliyorum içinde kötülük yok ama bari benım yanımda yapma ben nekadar elsem o da okadar el yani ben onun kocasına desem asla hoş olmaz ama valla benı sınırlendirmesin dedim öyle onun kocasına görür:)

meltemcim bende evlendikten sonra böyle olmayacagını zannediyorum ama bizimkinde biraz kıskançlık varmış galiba basında benı görümcemde cihanda uyardı yani:)ama bana dokunmayan bin yaşasın şimdi onalr korkuyorlar onların yerleriini biz alıcas diye:)bende kalabalık aileyi seviyorum:)

abisi bişey demiyor çünkü biliyor içinde kötülük yok bende biliyorum içinde kötülük yok ama bari benım yanımda yapma ben nekadar elsem o da okadar el yani ben onun kocasına desem asla hoş olmaz ama valla benı sınırlendirmesin dedim öyle onun kocasına görür:)

ama insanın sinirine gider genede kötülük olmasada kocasına desin ayolkaydirigubbakcemile5

meltemcim bende evlendikten sonra böyle olmayacagını zannediyorum ama bizimkinde biraz kıskançlık varmış galiba basında benı görümcemde cihanda uyardı yani:)ama bana dokunmayan bin yaşasın şimdi onalr korkuyorlar onların yerleriini biz alıcas diye:)bende kalabalık aileyi seviyorum:)

istediği kadar iyi niyetli olsun canım dediğin gibi biz ne kadar elsek o da ona o kadar el :dilcikar:
ama bi konuda katılmıyorum madem yapacak benim yanımda yapacak ki kötü niyet aramayayım. arkamdan yaprsa farklı şeyler ararım çünkü. ve Allah korusun bi kere şüphe tohumu girmeyegörsün çok fena bi durum olur yani :1ninca:
bende ilettim nişanlıma senin de dediğin gibi onların suçu olmuyor ama soğuk durmasını bilmeliler böyle bi durumda.. eniştem yapacak böyle bişeyi bana?? valla demediğimi bırakmam ha sevmiyormuyum severim eniştemi de bu durum çok başka yani

ama insanın sinirine gider genede kötülük olmasada kocasına desin ayolkaydirigubbakcemile5

bence de madem çok meraklısın bebeğim demeye kocan ne işe yarıyor yaw :oklava:
bi de benimki yanaklarını da sıkıyor.. 23 yaşına gelmiş evlenmeye hazırlık yapan bi adamdan bahsediyoruz yani 15 yaşındaki çocuktan değil ki canım.. eltimde bizden 1,5 yaş kadar büyük.. sanıyorum bu rahatlık ondan :kızgın:

bence de madem çok meraklısın bebeğim demeye kocan ne işe yarıyor yaw :oklava:
bi de benimki yanaklarını da sıkıyor.. 23 yaşına gelmiş evlenmeye hazırlık yapan bi adamdan bahsediyoruz yani 15 yaşındaki çocuktan değil ki canım.. eltimde bizden 1,5 yaş kadar büyük.. sanıyorum bu rahatlık ondan :kızgın:

bencede yani kocana de bebğim bitanem ne diosan

mesafe olmalı ya sonuçta küçücük çocuk deil dediğin gibisüprizzzzz

samimiyetten oluyo işte aman çok zor valla bende önceden çok kzıyodum bizdede vardı çok abartılı olmasada

artık yok öle bi durum aşkım soğuk davranınca yaklaşamıyo kimseyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
valla benı sinirlendirmesin bu eltiler salon çizgimden kayarım oan göre heeee:)

ve ben bu eltinin 2 alt katında oturucam -tatlicadiarzu-
çok dertliyim çok :delphin:
bende mi bi konu açsam "bir derdim va"ra :delphin:
gerçi herkesin ne diyeceği belli mesafeni koy ve koru onu bende biliyorum da.. neyse evlenmeden bişi yapamicam şimdilik hele de evlenince devam etsin o zaman sorarım ama senin de dediğin gibi ben bişeye bulaşmıcam madem onun ailesi o halledecek o kadar kaydirigubbakcemile

meltemcim senın yine 23 yasında benımki 26 yasında :)

sanırım bunlar kaç yaşında olduğuna göre değil aralarındaki yaş farkının azlığından böyle davranabiliyorlar..
bir de bizden önce bu mesafeyi koymaları gerekecek kimse olmadığından -tatlicadiarzu-

ya bu arada hazır adını anmışken haftaya doğum günü ne alsam dersiniz acaba CADIARZU

bencede yani kocana de bebğim bitanem ne diosan

mesafe olmalı ya sonuçta küçücük çocuk deil dediğin gibisüprizzzzz

samimiyetten oluyo işte aman çok zor valla bende önceden çok kzıyodum bizdede vardı çok abartılı olmasada

artık yok öle bi durum aşkım soğuk davranınca yaklaşamıyo kimseyerimseniben

hadi sen yırtmışsın darısı başımıza artıkın -tatlicadiarzu-
çok zor işler gerçekten ve işlerin ciddiyeti ilerledikçe zorlaşıyo :delphin:

hadi sen yırtmışsın darısı başımıza artıkın -tatlicadiarzu-
çok zor işler gerçekten ve işlerin ciddiyeti ilerledikçe zorlaşıyo :delphin:

valla darısı başınıza canım ya ama insan rahatsız oluyo gerçekten

aşkım soğuk olunca yaklaşamıyo tabi diğer kaynımla iyi şimdi aman kalsın onda:nazar:

evet ya ciddileşince zorlaşıo tabi

hediyeye gelince ne sevdiğini biliosundur kuşum değişik bişeler bulunur belkim haftaya

kadar:içelim:

valla darısı başınıza canım ya ama insan rahatsız oluyo gerçekten

aşkım soğuk olunca yaklaşamıyo tabi diğer kaynımla iyi şimdi aman kalsın onda:nazar:

evet ya ciddileşince zorlaşıo tabi

hediyeye gelince ne sevdiğini biliosundur kuşum değişik bişeler bulunur belkim haftaya

kadar:içelim:

eltim çalışmıyor evde.. evine ya da giyecek bişey alayım desem çok zor beğenir bişeyi boşu boşuna bulaşmıcam o kısma -tatlicadiarzu-
bi ara konuşurken puzzle yapmayı sevdiğini söylemişti, zaten kendime almak için gidicem kabalcıya gitmişken ona da bakarım diyorum..
evlendikten sonra kendini örgüye vermiş olsa da belki açılım yapar diyorum -tatlicadiarzu-
süslü biri aslında önerceğin bişi varsa dinlerim hediyeden anlamam da :utangac:

meltemcim hediye almak yerıne yeni öğrendim diyip telde kutlamak daha ii gibi geldi bana.. yınede sen bilirsin de..

Back
X