• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

internetten kekin tarifine bakıım dedim...ne cıksaa beenrsinz ''ıssız adam keki''puhahahahahahahahaha
:roflol: Bende tarifi indirdim netten tarifin başında Issız adamın keki yazıyo aynennnnsırnaşık şey
ama ben ne yaptım ki :sinifsinif: :bbo:
Sen bişey yapmadınn yawwwww:teselli: Ben biraz fıstıklı kekim yaa ondannn:kedi:
Tamam yapayım sanada getircemmmkaydirigubbakcemile5

:roflol: Bende tarifi indirdim netten tarifin başında Issız adamın keki yazıyo aynennnnsırnaşık şey

oyy fıstığım benim
ben de dedikodunu yapıyordum yafff
çok utandım bak şimdi :utangac:

oo zamannnnnnnnnnn ben doru yoldayım betülcüümm hemen bi çıktı alip eve gider gtmezz yapıorumm hatta resm çekip buraya ekleylmm(((bide çok resm falan ekleyblrmiş gbi)))=)=)((bu arada ben zübeyde tanıştıma sevindm canım)a.s.

oo zamannnnnnnnnnn ben doru yoldayım betülcüümm hemen bi çıktı alip eve gider gtmezz yapıorumm hatta resm çekip buraya ekleylmm(((bide çok resm falan ekleyblrmiş gbi)))=)=)((bu arada ben zübeyde tanıştıma sevindm canım)a.s.

Zübiş diyimmi kız sanakaydirigubbakcemile3 zübeyde uzun geliyo:kedi: tamam hadii sen ben bide ciciş yapalım kekleri akşam yarında ekleyelim burayaaavereliniortak

Back
X