- 22 Şubat 2015
- 24
- 11
- 29
- Konu Sahibi manolya3434
Arkadaşlar başımdan geçen ve şuan çok zor durumda olduğum aşk hikayemi anlatıcam biraz uzun olabilir nolur okuyun ve yardım edin bana.Ben 20yasinda ogrenciym sevgilmle staj icin gittgm yerde tanistk kendisi 26yasinda ic mimar. 2senedir birlikteydik ve beni inanılmaz seviyordu benim icin herseyi göze alabilen cok sürpriz yapan sürekli beni görmek isteyn biri.Bu yaz nişan yapma karari almistk. ocak ayinda facesinde bi kızın fotosuna çok tatlısın yazdığını gördüm ve ilk ayrılşmz oydu. kız bi arkadasnin arkadasiyms samimi degiller sadece mrb mrb bende samimi degilsen niye o yorumu yapiyosn madem çok tatlı git onunla ol diye ayrilmstm.Bana 3-4gün dil döktü ben hep ters davrandim kapima kadr geldi ve gercektn hıckırark agladgni gördüm baristk.hersey düzeldi yine mutluyz bi sorun yok.derken nisanın 1inde o arkadsi evlendi düğününe gitti.düğüne yorum yaptiği kizda gitmş ve 5-6kişi toplanip foto cekmşler baktim fotoda ikisi yanyana ayrilmamzdan ders cikarmadinmi niye fotolarda hep yanyanasınz diye tartistk.oyle denk geldi ya yemin ederm bi art niyet yok dedi ama ben inanılmaz kızmıştm ve ayrıldm tekrar.1hafta yalvardı bu sefer.nolur bitmesn ben seninle evlenmk istyrm diye.dinlemedim çünkü cok kızmstm.sen o kızdan mı hoslaniyosn faln dedim.hayır seni sevyrm diye aglamstiben kesin bitti dedim.sonra pisman oldum barisalm dedim oyuncakmi bu çok kırdın beni,hic sucum yokken nelerle sucladın nasıl unuturm soyledign laflari,ben pesinde kosp laf anlatmaktan yorldm artık biraz ara verelm dedi.VEE aradan 10gün gecti bi ogreniyorumki cıkıyolar aradim bu ne demek dedim sen beni bırakıp gitmedinmi ben yalvarirken seni severken dedi.SEn yaptin. kiz aklıma girdi birden dedi ve artik beni istemiyor cunku onunla herseyi anilari unuttnmu hani evlenicektk ben herseyi sinirden yaptim seni sevyrm dedim dinlemedi.evet seni cok sevdim ama sen böyle istedin umarım mutlu olursun dedi arada sırada hal hatır soralım dedi((((((((((kendi kendimemi yaptım çok kötüym (ben aklına nasıl sokabilrm ki kızı( baZıları senn sucn diyo bazıları içinde olmasa onla cikmazdi diyo siz bi fikr vern ben onu aslında hep deli gibi sevdim ama bn bıraksmda bırakamaz düsüncesi vardı ama bıraktı.cok sasırdm..bu arada kız onla ayni ysta ve inglzce ogretmeni(((((((