- 7 Ocak 2014
- 141
- 3
- Konu Sahibi portakalliordek
Merhaba. Daha öncede birçok konu açtım. Çok sevdigim canımın içi dedigim evlenme hayalleri kurdugumuz bir sevgilim vardı ve ayrıldık. Evet bunun suçlusu benim biliyorum çok canım yanıyor.Ben o kisi varken kendi adımla degil ama baska insanlarla tanımadıgım insanlarla cinsellik hakkında konustum. Ve yine kendi adıma degil yüzümde gözükmüyordu çıplaklık iceren bir fotograf yükledim. O kisiyle olan iliskimide annem bilmiyordu ama biraz anlamıs gibiydi. Herneyse uste ben böyle bir hata yaptım bir anlık nefsime yenik düştüm ve bunların icinde buldum kendimi vede eski sevgilimle konustum ama aldatma amaçlı degil o kisiler bana sürekli mesajlar atıyordu bu yuzden. Ben asıl saygısızlığı kendime yaptım biliyorum. Ama icim o kadar çok acıyor ki bunlar yeni yaptıgım seyler degil ama vicdanım rahat etmedi o kisininde pisman oldugumu gorunce beni affedecegini dusunerek bunları ona soyledim bu kisi benden habersiz bunlari annesiyle ve bir arkadasiyla paylasmis. Ve bana bir suru hakaret etti sen namussuzsun lekelisin vs. Ve beni sevmedigini soyledi 1-2 ay once bana asık oldugunu soyleyen insan bu kadar cabuk atabilir mi icinden birini? 1.5. Sene de birlikteydik. Ona aldigim herseyi atmıs geri dönmem diyor. Ona mesajlar attım hep heryerden ulasmaya calıstım gururumu yerler altına aldım cunku deli gibi seviyordum. Ama o benim onu haketmedigimi soyledi. İliskimizin baslarında onunda benim durumuma benzer cinsellikle ilgili bir seyini yakalamıstım bir hesabında o gun beni her yerden engelledi. Ve utandıgı icin bunu kendine yediremedigi icin engelledigini söyledi ama ben onu affettim ve ben mesaj attım ona. Şuan ben her yerden engelliyim. Hattınıda degistirecegini soyledi. Ben ona daha mesaj atmak icin ugrasmayayım mı? İçimden onu atmakta istemiyorum o kadar cok üzülüyorum ki...