- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ayrıldınız
Severek ayrılmak bana hep saçma gelmiştir ama sevmek yetmez bazen..
Neden ayrıldınız?
Devami haftaya mi ee niye severek ayrildiginida yazsaydin
Severek ayrilmak diye bisi olamaz bence gercekten seven ne olursa olsun ayrilmaz.
cok sevdıgın bırıne bukadar kucuk konularda neden ınat ettınız pekı ?
Gecmis olsunda kinu acip laflari cimbizla cektirmek niyekine guzelce sebep sonuc iliskisi icinde yazsan daha saglikli yorumlar alirsin
Canım yemin ederim çok duygulandım. bende aynı durumdayım seni o kadar ama o kadar ama o kadar çok iyi anlıyorum ki (Çok zormus onun yaninda ağlamak onun senin yanında aglamasi için gide gide ayri yollara son kez öperek ayrılmak. Seni seviyorum demelerle ayrılmak. Nasil boyle olduk diyerek ayrılmak. Çok zor geliyor ya. Ne büyük aşkmış bu ya
Bastalarda kiyafet kriziydi sonra farklı cümleler girdi isin içine sinirler gerildi ve inatlastik. İnadimizin kurbani olduk.
İnadimiz yüzünden
Simdi yazdim
Bende öyle derdim düne kadar ya ama zor geliyor
Doğru söylüyorsunuz ilerisi olmuyodur severek ayrılmak zorunda kalırsın anca böle ciddi meseleler yüzünden yaniSeverek ayrılık olur ama sebep inat gibi bir sacmalik olamaz.
Yok aile engeldir, ciddi anlasamama, uyumsuzluk engeldir mesela. Bunlar için gelecek görmez ayrılırsın severek anlarım.
Ama kıyafet gibi saçma bir sebeple inat uğruna ayrılık oluyorsa sevgi yoktur ortada.
Bir kumas parçası o verirdi bir kumas parçası sen ortayi bulup birlikte olmayı tercih ederdiniz..
Sevgi emektir diye boşa demiyorlar.
Canım yemin ederim çok duygulandım. bende aynı durumdayım seni o kadar ama o kadar ama o kadar çok iyi anlıyorum ki (
bukadar cok sevıyor ve uzuluyorsanız arayın
Bazen ayrılık daha iyi olur. .
Ortada çok büyük bir neden yoksa, aldatma gibi o zaman birbirini seven iki insan sanmıyorum ki konuşmadan dursun. Bana birbirinze yaptiginiz blöf gibi geldi. Bi sure ayrı kalın o zaman sonucu bura yazarsin (denendi)
Severek ayrılık olur ama sebep inat gibi bir sacmalik olamaz.
Yok aile engeldir, ciddi anlasamama, uyumsuzluk engeldir mesela. Bunlar için gelecek görmez ayrılırsın severek anlarım.
Ama kıyafet gibi saçma bir sebeple inat uğruna ayrılık oluyorsa sevgi yoktur ortada.
Bir kumas parçası o verirdi bir kumas parçası sen ortayi bulup birlikte olmayı tercih ederdiniz..
Sevgi emektir diye boşa demiyorlar.
Bizde ağlayarak ayrıldık severek yani:/ o benden küçüktü biraz değişti ve evlenmesine 4 yıl var ondan ayrıldık ama dayanamadım yine aradık buluştuk ama ara verme kararı aldık.. En zoru severek ayrılmak sanırım şimdi kimseyle çıkmak istemiyorum
Bi insan çok severse inat yapmaz bence.
Yapsa da uzatmaz.
Yani ben yapamıyorum, eşim de yapmaz Allahtan.
Çünkü bu sadece her şeyi daha beter yapar.
Umarım her şeyin hayırlısı olur.
Doğru söylüyorsunuz ilerisi olmuyodur severek ayrılmak zorunda kalırsın anca böle ciddi meseleler yüzünden yani
elbette canım özelden konuşalımCanim bana özel atar misin konusalim dertleselim
Aile yapilarimiz farkli biraz uyusmazlik oluşuyor buda inadin arkasında getiriyor.
Beraber de yapamiyoruz ayrida ya