severek boşanan arkadaşlar hayatınız nasıl ?

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
Kizlar merhaba son noktamdayim artik düşünmekten beynim patlıyor hayat zehir oldu resmen.korkularimvar gelgitlerim var endişelerim var yardımcı olun lütfen sorunları genelliycek olursam 3 yıllık evliyim hemen çocuğum oldu 2 yasinda bir kizim var (çok duygusal bir cocuk ) biz severek evlendik 10 yildir taniydk guya birbrmzi eşim ailesine aşırı düşkün onlar ne derse onu yapiyo hep onları savunuyo bir gün olsun yanimda olmadı ne yaparsam yapayım olmayacak ta farkndym çünkü onun önceliği ailesi neyse biz bu konuda hep brbrmze giriyrz hatta okdr buyudu kı iki kere kustum gittim baba evine isin içine şiddet girdi.eşimin tek istediği susmam ama bende bana ağır konusulunca cildryrm Allah bana bir çene veriyo agzma geleni sayıyorum ama oda çok ağır konusuyo dayanamıyorum kaynvldm tam bir sinsi o ne dese o oluyo her konuda ama her konuda sorunları anlatsam saymakla bitmez benim sormak istediğim içinizde eşinize tarif edemediginiz bir duygu ile ve cocuk ile esinden boşanan varmi ?varsa ne tür zorluklar yaşadınız pişman misiniz ?açık soylym benim en buyuk korkum bosandiktan sonra onu baskasiyla mutlu gorursem buna dayanabilirmiyim ayrı bir düşündüğüm konu ise kizimda benim gibi çok duygusal ben atıyorum yolda annesiz yada yaralı kedi gorym otrup ağlarım gunlerce yada bir böceği ezsem onu annesini babasını kardeşinin bile üzüldüğünü düşünürüm biliyorum bunlar saçma gelecek ama okdr ki duygusal ve derin düşünüyorum şimdi kendi cocgm ile ilgli en büyük kaygım ise su ben kalabalık bi aile içindeyim ve kızımla yaşıt çocuklar var bazen onların babası önce geldiği zaman bile babam yokmu diye agliyo eğer bosanirsam oda baba diye aglarsa ben mahvolurum sanki herkes ona acıyarak bakacak gibi hissediyorum :( :( :( bu arada gaziantepliyim yore farkında göz önüne alarak yardiminizi bekliyorum

Son düzenleme:
ben aldatılmama rağmen boşanmadım çocuklarım babalarına çok düşkün.o dönemde öğretmenin oğlum için saatlerce susuyor boşluğa bakıyor tenefüslerde sıradan kalkmıyor bişiler olmuş bu çocuğa dediğinde yer dibi aradım.sonra kızımın babacım seni çok seviyorum nerdesin diye ağladığında vazgeçtim boşanmaktan ağır geldi bana çocuklarımın yaşadıkları benim yaşadıklarımdan daha ağırdı.evliliğime onlar için dört elle sarıldım gururumu ayaklar altına alıp.burda bana çocuklar laf sen istememişssin diyenler oldu ama öle değil malesef.söz verdim onları mutlu bir ailede yetiştireceğime dört elle sarıldım aileme sonuç çok şükür şimdilik çocuklar çok mutlu büyüdüler onlardan iyiki sizin gibi anne babamız var sözleri varya çektiğim onca gurursuzluğuma deydi.artık büyüdüler içim rahat vicdanım rahat.

sende bir seçim yapacaksın çocuk ağır basıyorsa onun mutluluğu için deyip ya susacaksın yada evde hır gür çıkarıp onu mutsuz bir evliliğin içinde yada parçalanmış bir ailede büyüteceksin.

hep laf bu arada çocuklar boşanmış bir ailedede pekala büyürler kelimeleri.büyüdükleri doğru ancak problemli. burda okuduğum gördüğüm kadarıyla.

not:biz anne baba olarak çabaladık ben tek taraflı çabalamadım yoksa benimde bir sabrım var taşssaydı ozamanda hır gür ortamında onları rezil edemezdim boşanmayı seçerdim.eşimde çocukları için onlar mutlu olsun diye çabaladı hep.bir şeyi farkettik yıllar sonra onlar için çabalarken birbirimize yeniden aşık olduk.

konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun.diyecek birşey bulamadım.

ben aldatılmama rağmen boşanmadım çocuklarım babalarına çok düşkün.o dönemde öğretmenin oğlum için saatlerce susuyor boşluğa bakıyor tenefüslerde sıradan kalkmıyor bişiler olmuş bu çocuğa dediğinde yer dibi aradım.sonra kızımın babacım seni çok seviyorum nerdesin diye ağladığında vazgeçtim boşanmaktan ağır geldi bana çocuklarımın yaşadıkları benim yaşadıklarımdan daha ağırdı.evliliğime onlar için dört elle sarıldım gururumu ayaklar altına alıp.burda bana çocuklar laf sen istememişssin diyenler oldu ama öle değil malesef.söz verdim onları mutlu bir ailede yetiştireceğime dört elle sarıldım aileme sonuç çok şükür şimdilik çocuklar çok mutlu büyüdüler onlardan iyiki sizin gibi anne babamız var sözleri varya çektiğim onca gurursuzluğuma deydi.artık büyüdüler içim rahat vicdanım rahat.

sende bir seçim yapacaksın çocuk ağır basıyorsa onun mutluluğu için deyip ya susacaksın yada evde hır gür çıkarıp onu mutsuz bir evliliğin içinde yada parçalanmış bir ailede büyüteceksin.

hep laf bu arada çocuklar boşanmış bir ailedede pekala büyürler kelimeleri.büyüdükleri doğru ancak problemli. burda okuduğum gördüğüm kadarıyla.

not:biz anne baba olarak çabaladık ben tek taraflı çabalamadım yoksa benimde bir sabrım var taşssaydı ozamanda hır gür ortamında onları rezil edemezdim boşanmayı seçerdim.eşimde çocukları için onlar mutlu olsun diye çabaladı hep.bir şeyi farkettik yıllar sonra onlar için çabalarken birbirimize yeniden aşık olduk.

benim annem babam boşanmadı. ama mutsuz bir evlilikte büyüdüm :işsiz: boşanmasını tercih ederdim:KK51:

Ben işte boşandıktan sonra onu biri ile görsem dayanabilir miyim ??? düşüncesinden dolayı duruyorum, bundan önces çocukta var ve babaya çook düşkün:) 3 yılda bazı şeyleri yoluna koymak için erken. Benim bir arkadaşım 6 yıl çekti ve sonra rahata kavuştu. Çok iyi çok mutlu. Sabretti mükafatını aldı. Seviyor isen sabret. Elbet sende selamete kavuşursun.

Çok teşekkür ederim senin ve miniklerin için çok ama çok mutlu oldum demekki kafamda kurmuyomusum cocuk gerçekten bunları yasiyo ve yasatiyomus ama benim esim ya benim kurallarima uyarsin yani hergün ailesiyle görüşmek onlar ne isterse yapmak ne yapılırsa ne derse susmak yada kavga hir gür diyo

Bence durundan duruma degidir isin icinde cocuklar olfugu kadar sizde varsiniz

Ornek misal keske ben anne babam vakti zamaninda ayrilsaymis diyorum
Sizde durum biraz daha farkli bisey diyemeyecegim

konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun.diyecek birşey bulamadım.

benim annem babam boşanmadı. ama mutsuz bir evlilikte büyüdüm :işsiz: boşanmasını tercih ederdim:KK51:
hiç tartışmadık onların yanlarında çok mutlu aile tablosu çizip yaşadıklarını unutturmaya çalıştık. onlar üzülmesin diye resmen tiyatro oynadık hiç birbrimizi eleştirmedik kırmadık kızmadık dişlerimizi sıktık yanlarında mıç mıç yaptık güya işte mutlu bilsinler bizi oskarlık oyun sergilerken meğer ne çok bağlanmışız birbirimize.

şimdi nasıllar peki anne babanız

hiç tartışmadık onların yanlarında çok mutlu aile tablosu çizip yaşadıklarını unutturmaya çalıştık. onlar üzülmesin diye resmen tiyatro oynadık hiç birbrimizi eleştirmedik kırmadık kızmadık dişlerimizi sıktık yanlarında mıç mıç yaptık güya işte mutlu bilsinler bizi oskarlık oyun sergilerken meğer ne çok bağlanmışız birbirimize.

benim babam anneme el kaldırmamıştır :işsiz: ama olmuyor işte :işsiz: bazı şeyler oturmuyor..

konu dağılsın istemiyorum :KK53:

Son düzenleme:
Ben işte boşandıktan sonra onu biri ile görsem dayanabilir miyim ??? düşüncesinden dolayı duruyorum, bundan önces çocukta var ve babaya çook düşkün:) 3 yılda bazı şeyleri yoluna koymak için erken. Benim bir arkadaşım 6 yıl çekti ve sonra rahata kavuştu. Çok iyi çok mutlu. Sabretti mükafatını aldı. Seviyor isen sabret. Elbet sende selamete kavuşursun.
Sen cok durgunsun ama bılmıyorum neden ne yasıyorsun ne oluyor ama cok guzelsın yanlıs anlama ama resımlerınde gozlerın hep mutsuz bakıyor
yazmak ıstedım

Peki çocukların yanında herşey normal gibi davranırken cinsel hayatınız nasıldı yani sonuçta insan kirginken mutsuzken yada çok kırıcı olaylar olmuşken nasıl o insanla birlikte olabilir ki mesela esim en son bana annesi için dünyanın lafinisaydı hem de gerçekten haksız yere hiç ağzımı almadığım halde ben şimdi bu adama bu kdr kirginken nasıl hiç birsey olmamis gibi gidip birlikte olym :(

Sen cok durgunsun ama bılmıyorum neden ne yasıyorsun ne oluyor ama cok guzelsın yanlıs anlama ama resımlerınde gozlerın hep mutsuz bakıyor
yazmak ıstedım
Kendimi çoğu zaman mutsuz hissediyorum da ondan :) bu da yüzüme yansıyor sanırım. Sen dedikten sonra tekrar resimlerime baktım:)) Donuk bakışlarım var evet ama dediğim gibi çooookk mutlu hayatım yok. Ama yine de mutlu olmaya çalışıyorum:) Yaşıyorum, evladım sağlıklı, ben sağlıklıyım falan filan.... şükür sebeplerim:)

Kendimi çoğu zaman mutsuz hissediyorum da ondan :) bu da yüzüme yansıyor sanırım. Sen dedikten sonra tekrar resimlerime baktım:)) Donuk bakışlarım var evet ama dediğim gibi çooookk mutlu hayatım yok. Ama yine de mutlu olmaya çalışıyorum:) Yaşıyorum, evladım sağlıklı, ben sağlıklıyım falan filan.... şükür sebeplerim:)
Şu mesajindan sonra ne düşündüm biliyomusun biz kadınların hep bir ikinci maskesi var :( hep bu hayatta ezilenbiz oluyoruz mutsuzken bile mutlu gibi görünmek zorundayız hep birseyler icin kendimizden ödün veriyoruz şimdi kendime bakınca bunu görüyorum içtiğim suyun bile tadi yok öyle uzgunumki

Benim çocuğum yok ve aynı sorunları yaşıyoruz. Bizde boşanma aşamasındayiz.
Çocuğum olmamasına rağmen ben dé zorlanıyorum.
Allah yardımcınız olsun

Bence çocuk için evli kalmak korkak insanların işi. Bir kılıf o. Annelik kutsal bişey ama kimse onun arkasına saklanmamalı, birey olduğunu unutmamalı. Gururlu cesaretli kadınların çocuklarına da laf atıp boşanan ailelerin çocukları hep sorunlu dememeli. Kendi acizliğini saklamak için başkalarını yaftalamamalı. Önce kendinizi düşünün. Mutlu anneeşittir mutlu çocuk. Kendinizi tanırsınız eğer her şeye susunca hayatı başkaları tarafından yönetilince mutlu olabilecekseniz durun. Mesela ben olamam. Bana karışıomasından hoşlanmam. Lütfen ama lütfen kendiniz karar verin çocuğun arkasına sığınmayın. Bu çocuk için de ağır bi yük olur

Kizlar merhaba son noktamdayim artik düşünmekten beynim patlıyor hayat zehir oldu resmen.korkularimvar gelgitlerim var endişelerim var yardımcı olun lütfen sorunları genelliycek olursam 3 yıllık evliyim hemen çocuğum oldu 2 yasinda bir kizim var (çok duygusal bir cocuk ) biz severek evlendik 10 yildir taniydk guya birbrmzi eşim ailesine aşırı düşkün onlar ne derse onu yapiyo hep onları savunuyo bir gün olsun yanimda olmadı ne yaparsam yapayım olmayacak ta farkndym çünkü onun önceliği ailesi neyse biz bu konuda hep brbrmze giriyrz hatta okdr buyudu kı iki kere kustum gittim baba evine isin içine şiddet girdi.eşimin tek istediği susmam ama bende bana ağır konusulunca cildryrm Allah bana bir çene veriyo agzma geleni sayıyorum ama oda çok ağır konusuyo dayanamıyorum kaynvldm tam bir sinsi o ne dese o oluyo her konuda ama her konuda sorunları anlatsam saymakla bitmez benim sormak istediğim içinizde eşinize tarif edemediginiz bir duygu ile ve cocuk ile esinden boşanan varmi ?varsa ne tür zorluklar yaşadınız pişman misiniz ?açık soylym benim en buyuk korkum bosandiktan sonra onu baskasiyla mutlu gorursem buna dayanabilirmiyim ayrı bir düşündüğüm konu ise kizimda benim gibi çok duygusal ben atıyorum yolda annesiz yada yaralı kedi gorym otrup ağlarım gunlerce yada bir böceği ezsem onu annesini babasını kardeşinin bile üzüldüğünü düşünürüm biliyorum bunlar saçma gelecek ama okdr ki duygusal ve derin düşünüyorum şimdi kendi cocgm ile ilgli en büyük kaygım ise su ben kalabalık bi aile içindeyim ve kızımla yaşıt çocuklar var bazen onların babası önce geldiği zaman bile babam yokmu diye agliyo eğer bosanirsam oda baba diye aglarsa ben mahvolurum sanki herkes ona acıyarak bakacak gibi hissediyorum :KK43: :KK43: :KK43: bu arada gaziantepliyim yore farkında göz önüne alarak yardiminizi bekliyorum

zor bır durum rabbım tez zzamnda refaha kavusturun... ya soyle bır soz var ha bu deveyı gutcen ya da bu devırden gıtcen... karar senın... yanı sadece aılesı olan ve sureklı sızı 2. plana atan bır koca.... ne kadar babalık yapabılıyor acaba... ?

Bence çocuk için evli kalmak korkak insanların işi. Bir kılıf o. Annelik kutsal bişey ama kimse onun arkasına saklanmamalı, birey olduğunu unutmamalı. Gururlu cesaretli kadınların çocuklarına da laf atıp boşanan ailelerin çocukları hep sorunlu dememeli. Kendi acizliğini saklamak için başkalarını yaftalamamalı. Önce kendinizi düşünün. Mutlu anneeşittir mutlu çocuk. Kendinizi tanırsınız eğer her şeye susunca hayatı başkaları tarafından yönetilince mutlu olabilecekseniz durun. Mesela ben olamam. Bana karışıomasından hoşlanmam. Lütfen ama lütfen kendiniz karar verin çocuğun arkasına sığınmayın. Bu çocuk için de ağır bi yük olur
Söylediklerinizde haklısınız ama birsey dışında çocuğunuz olunca anlarsınız bunu da emin olun ben güçlü bir insan değilim suan yasadiklarima bile dayanamazken cocugumun o durumuna nasıl katlancam düşüncesi beni duruduruyor hep yoksa emin ol cocuk olmadan önce ki ben olsam değil 3 yıl 3 gün durmazdim bu adama

Back
X