Kizlar merhaba son noktamdayim artik düşünmekten beynim patlıyor hayat zehir oldu resmen.korkularimvar gelgitlerim var endişelerim var yardımcı olun lütfen sorunları genelliycek olursam 3 yıllık evliyim hemen çocuğum oldu 2 yasinda bir kizim var (çok duygusal bir cocuk ) biz severek evlendik 10 yildir taniydk guya birbrmzi eşim ailesine aşırı düşkün onlar ne derse onu yapiyo hep onları savunuyo bir gün olsun yanimda olmadı ne yaparsam yapayım olmayacak ta farkndym çünkü onun önceliği ailesi neyse biz bu konuda hep brbrmze giriyrz hatta okdr buyudu kı iki kere kustum gittim baba evine isin içine şiddet girdi.eşimin tek istediği susmam ama bende bana ağır konusulunca cildryrm Allah bana bir çene veriyo agzma geleni sayıyorum ama oda çok ağır konusuyo dayanamıyorum kaynvldm tam bir sinsi o ne dese o oluyo her konuda ama her konuda sorunları anlatsam saymakla bitmez benim sormak istediğim içinizde eşinize tarif edemediginiz bir duygu ile ve cocuk ile esinden boşanan varmi ?varsa ne tür zorluklar yaşadınız pişman misiniz ?açık soylym benim en buyuk korkum bosandiktan sonra onu baskasiyla mutlu gorursem buna dayanabilirmiyim ayrı bir düşündüğüm konu ise kizimda benim gibi çok duygusal ben atıyorum yolda annesiz yada yaralı kedi gorym otrup ağlarım gunlerce yada bir böceği ezsem onu annesini babasını kardeşinin bile üzüldüğünü düşünürüm biliyorum bunlar saçma gelecek ama okdr ki duygusal ve derin düşünüyorum şimdi kendi cocgm ile ilgli en büyük kaygım ise su ben kalabalık bi aile içindeyim ve kızımla yaşıt çocuklar var bazen onların babası önce geldiği zaman bile babam yokmu diye agliyo eğer bosanirsam oda baba diye aglarsa ben mahvolurum sanki herkes ona acıyarak bakacak gibi hissediyorum
bu arada gaziantepliyim yore farkında göz önüne alarak yardiminizi bekliyorum

Son düzenleme: