Merhaba kizlar belki şimdi yazacaklarim size saçma gelebilir ama inanın artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.açtığım konulardan hatırlayanlar olur belki 1 kizim var 3 yıllık evliyim çok severek evlendik yada ben mi sevdim demeliydim bilmiyorum
esim çok ilgisiz son 1 yıldır 1 kere bile seni seviyorum demedi ne canım ne cicim ne özel bir an emekliler gibi yaşayıp gidiyoruz bense ona sürekli sevgi istedgmi buna ihtycm olduğunu gerek sözlü gerek hareketlerimle belli ediyorum ama yok artık öyle bir hale gelmişim ki ruyalarimda hep ya esim yada başka biri tarafından öyle seviliyorum ki koşulsuz şartsız tarif edemediğim bir duyguyla inanın bu duyguyu daha fazla yaşamak için hiç uyanmak istemiyorum bu sabah yine aynı şekilde ruyamda yüzünü bile görmediğim birisi beni öyle seviyoduki beni herkesten ayrı tutması sarılması öyle bir gözüme bakiyodu ki sevgiyle icim hala titryo hiç uyanmak istemedim hiccccc hala gözlerim doluyo ve tam bunun üzerine esimin sesi geldi kalkta şunu utule geç kalıyorum diye......uyandirma sekline bakarmisiniz ya....gercek hayatta yasadigim adam birde yasamak istediklerim buda beni hergün daha da yipratiyo nasıl kurtulsam ne yapsam da sevgisiz bir hayat yaşamaya alissam nolur yardım edin