Sevgili gibi yakın arkadaş

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Bi kız arkadaşım var iyi anlaşıyoruz baya gülüyoruz yan yana falan ama onun benden daha yakın oldugu bi kız arkadaşı var. Mesela o kız varken genelde beni çağırmaz yanına kızdan çekiniyo çünkü kız kıskanıyo arkadaşımı. Bana mı özel bilmiyorm ama benle yakın olsun istemiyo. Kızı paylaşamıyo yani.Sevgili gibi sürekli birliktelr ama dersleri aynı almıslar her yere birlikte gidiyolar falan.geçen oturuyoruz mesela konsere gidicekmis ikisi onu konusuyolar bana hiç demiyolar sen de gel falan ayıp değilmi yani yalandan denir bence.Mesela geçen giyindik süslendik dışarı çıktık üçümüz arkadaşımla selfie çekiyoruz bu kız sanırım surat astı bengörmedim orayı arkadaşım da ona "ya ama senle de çekiyoruz fotograf" dedi ay uyuz oluyorum yemin ederm al tepe tepe kullan sevgilini diyesim geliyo :KK70: napayım sizce?:KK11:

Sanki sevgili olmuşlar da seni de aralarını bozmaya çalışan üçüncü sahış gibi görüyorlar. Bence bi süre uzak dur bunlardan adlarını koyarlar ya da başlamadan biter,bu arkadaşlık değil,arkadaş olsalardı seni dışlamaya çalışmazlardı.

Sanki sevgili olmuşlar da seni de aralarını bozmaya çalışan üçüncü sahış gibi görüyorlar. Bence bi süre uzak dur bunlardan adlarını koyarlar ya da başlamadan biter,bu arkadaşlık değil,arkadaş olsalardı seni dışlamaya çalışmazlardı.

Arkadaşım calısmıyor zaten, kız yokken çok iyiyiz o varken de kötü davranmıyor tabi ama o yokken ki kadar samimi olmuyo mesela

heralde bu kızın daha önce hiç yakın arkadaşı olmamış ondan bu kadar kıskanma sahiplenme duygusu olmuş ki gerçekten var öyleleri benim okuduğum üniversitede de vardı.Birlikte uyurlardı herşeyi birlikte yaparlardı.Tabi senin de doğal olarak canın sıkılıyor bu durumdan sanki sevgililerin arasına giriyormuş gibi en iyisi başka arkadaş ortamınla daha fazla vakit geçir.

Arkadaşım calısmıyor zaten, kız yokken çok iyiyiz o varken de kötü davranmıyor tabi ama o yokken ki kadar samimi olmuyo mesela
Onlar yakında sevgili olabilir olmasa bile biri mutlaka açılır,aksini görmedim,çünkü arkadaşlıktan fazlası var.Bir de özel ilgi var birbirlerine karşı,başkalarının yanında tavır değişikliği bunlar hep işaret.

heralde bu kızın daha önce hiç yakın arkadaşı olmamış ondan bu kadar kıskanma sahiplenme duygusu olmuş ki gerçekten var öyleleri benim okuduğum üniversitede de vardı.Birlikte uyurlardı herşeyi birlikte yaparlardı.Tabi senin de doğal olarak canın sıkılıyor bu durumdan sanki sevgililerin arasına giriyormuş gibi en iyisi başka arkadaş ortamınla daha fazla vakit geçir.

Aynen öyle sinir oluyorum kızın hep erkek arkadaşları varmış pek kız arkadaşı yok ondandır belki

benim 2 yakın arkadaşımda öyleydi birbirlerini kıskanırlardı illa birisini bir tık fazla sevicem :) olur öyle şeyler çocukca bir düşünce onu yapan arkadaşınız olgunlaşamamış henüz

Öncelikle Kandiliniz mübarek olsun. Sizin arkadaslik durumunuzdan birşey anlamadim.Benim de 5kisilik bir arkadas grubum vardi. Halen de 5yle de uzakta da olsam face ten konusurum..Biz de hiç böyle durumlar olmadi.. İlginç.. Bir kişiyi paylasamiyor musunuz? :KK19:

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. Yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Millet bana beni herkesten kıskandığını söylerdi ben nedense konduramazdım. Evlenmeden önce eşimle buluştuğumuzda bile zaman zaman sırf canı sıkılmasın diye yanımıza aldığımız bile olurdu. Bir gün onunla görüşmesem bana dünyayı zindan ederdi, acayip gergin olurdum onun sayesinde. Sonra bir gün biz evlenme kararı aldık eşimle ve bu kız arkadaşım bana whatsapptan bir mektupvari bir yazı yazdı. O an okurken "eşim mi yazdı bunları acaba" diye tekrar tekrar gönderenlere baktım o derece yani. Sonra eşime bu yazıyı okuttuğumda "bu kız sana aşık sanırım" dedi ve ben o gün kendisiyle görüşmeyi kestim. O gün acayip bir hafiflik hissetmiştim. Sende bu tip insanları hayatından çıkarmalısın bana göre. Emin ol hiç olmadığın kadar iyi hissedeceksin kendini :KK66:

arkadasligini bitir. sonunda zarar goren sen olursun cunku. yorum adi altinda illa ki senin lafini yapicaklardir. senle bi problem yasasa ona anlaticak ardindan senin dedikodunu yapmis olucaklar. hos seyler degil. aynisini bende yasadim cunku. kiskanc kizlarla ugrasmak zor sana firsatini bulsa laf yapmaya da kalkicak ve arkadasin laf edemicek bu da seni kiricak. bi insanin tek bi dostu olmali. o da senin dostun degil inan ki

Çok sinir bir durum belki öbür ortak arkadaşınız da arada kalıyordur çünkü aynısı benim de başıma geldi ve ben ortak arkadaşınız konumundayım kendi yaşadığım olayda. O kadar arada kalıyordum ki bi ara canıma yetmişti artık :KK70: seni de anlıyorum sinir bozucu bir durum ama çok sorun olmuyorsa takma bence çünkü o arkadaşının yerinde bende vardım ve çok arada kalıyordum soldum adeta arkadaşın seni ayırmak istemiyordur büyük ihtimal ama diğer kızda bir sorun var gibi

X