:kedi: kankacığımın beğenmesine sevindimm, gerçi sabah sabah zırlattım onu ama neyse artıkk
buda iyice sulugözlü oldu yaa kardeşim bugünde ağlanırmı yauu herkes çevrende pervane tadını çıkart her dakikanın bugün, neyaparsan yap mübah sana bugün doğum günü çocuğusun çünkü :ecrin_bebek: peri sabah uyandırdı serpilde hanfendiyi bekliyo ama bizimki üşeniyo neymiş kim kalkıp duş alıcakmış saçını yapıcakmışş 5 dakikalık yola gidemiyo hanfendi ee tabi malum yaşlılık belirtileri bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3
GÜLÇİNİMM İyi ki doğdun arkadaşım, sırdaşım, dostum, can dostum, kardeşim...
Ne yazılır sana, neler yazılabilir. Hoş bir şey yazamasam da sen anlarsın beni...En iyi sen anlarsın..Sessizliğimde bile sadece sen duyarsın beni...İyi ki tanımışım seni...İyi ki dost bilmişim...Canımdan bilmişim...DOST`luğuna, insanlığına, verdiğin güzelliklere inandığım, yüreğimde en derinlerde hissettiğim canım, ruh ikizim, kıymetlimsin.
Ne mutluyum ki; bir GERÇEK DOSTUM var, hani anlamını hak eden Ona iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki sensin ve hep sen ol diyebildiğim.
Canım benim kocaman güzel yürekli insan, yeni yaşın yüzün gibi, yüreğin gibi güzel günler getirsin sana...Mutluluğu, sevinci, güzellikleri yaşayabileceğin nice yıllara bitanem benim.
Seni seviyorum...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÜLÇİNİMM İyi ki doğdun arkadaşım, sırdaşım, dostum, can dostum, kardeşim...
Ne yazılır sana, neler yazılabilir. Hoş bir şey yazamasam da sen anlarsın beni...En iyi sen anlarsın..Sessizliğimde bile sadece sen duyarsın beni...İyi ki tanımışım seni...İyi ki dost bilmişim...Canımdan bilmişim...DOST`luğuna, insanlığına, verdiğin güzelliklere inandığım, yüreğimde en derinlerde hissettiğim canım, ruh ikizim, kıymetlimsin.
Ne mutluyum ki; bir GERÇEK DOSTUM var, hani anlamını hak eden Ona iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki sensin ve hep sen ol diyebildiğim.
Canım benim kocaman güzel yürekli insan, yeni yaşın yüzün gibi, yüreğin gibi güzel günler getirsin sana...Mutluluğu, sevinci, güzellikleri yaşayabileceğin nice yıllara bitanem benim.
Seni seviyorum...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Son düzenleme: