- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
epey oldu dime yazmayalı??? iyi kötü ne ararsan var günlükümşu sıralar bende... iyilerden başlayım sana daha önce yazmıştım sevgilimle gidip evi gördük diye çok beğendim diye... bitanem o evi aldı:asigim: 2+1 ufak ama olsun eşyalarla hayal edince saray gibi gözüküyor gözüme... kredi borcu var biraz ama olsun ALLAH ikimize sağlık verdikten sonra çalışıp öderiz:1hug: normalde çok gözümü korkutur kredi taksit borçlanmak ama bu ev günlüküm bir başkasının evine kira vermektense bu şekilde olması çok daha iyi olduu.. çok içime sindi ev .. ilk görmeye gittiğimde bile huzur verdi sankii.. ailemle şimdiki oturduğumuz evde bernim ısrarımla alınmıştıı.. o zamanda eve ilk girdiğimde bu ev olsun demiş ısrar etmiştim anneme olduda.. şükür çok memnunuz inş şimdide yanılmam.. huzur mutluluk getirir o ev bize.. tabi öncesinde annemin inadından vazgeçer ve gelsinler istemeye derse.. offf içim sıkıldı... evden bahsederken bir anda mutlu oluyor sonra annemi laflarını hatırladıkça umutsuzlaşıyorum
geçen akşam tartıştık biraz gayri ihtiyari istemediğim şeyler yapmaya zorlamayın beni dedim.. aklımda fikrimde bişey olduğundan değil ama çıkıverdi ağzımdan ... kaçıcağımızı düşünüyor şimdilerde annem o lafımı tehdit olarak algılıyor.. her lafında kaçta gör gibilerinden iğneleyici konuşmalarına devam ediyorrsenağlama bu arada bizim firmadan bi ustabaşı kız kaçırdı 2 hafta önce kızın ailesi mezhep farklılığından dolayı vermiyorlardı kızlarını.. kızda eski çalışanlarımızdan biriydi.. 2 hafta önce kaçtılar bu cumarteside düğünleri varmış.. kızın ailesi barışmış filan.. keşke zamanında onaylasalarmış.biz ne yapçağımızı bilmez durumdayız anlıycağın.. ya ikna olmalarını bekleyelim bekleyelimde.. nereye kadar?? sevdiceğim evin içinde tadilata başlıycak.. ev ikinci el değil ama yinede bazı yerlerinde düzenlemeler yaptırcaz...benden haberler bunlar şekerim.. gördüğün gibi umutsuz vaka.. akşamda fatmagül var.. izleyemicez ama.. yemekte misafir var.. :1ninca: büyük ihtimallede geç saate kadar otururlar.. artık netten izleriz..