09.10.2009
benim için çok heyecanlı bir gündü canım dostumun bebeği gelmişti:ecrin_bebek:
yazdan kalma sıcak bir gündü ilk iş evden erken çıkıp uzun trafiğe rağmen alya duamın yanında buldum kendimi
hayata merhaba deyince yanında oldum canım dostum ne kadarda yorgun ve güzel olmuştu
aradan 1 sene geçti benim minik alya duam 1 yaşına girdi
ama bu sefer çok soğuk bir hava hakim ve geçen yılki olduğu gibi bu sene otobüsle gidemiycem alya duamın doğum gününe çünkü artık tek değilim içimde minik bir yürek taşıyorum
bgn babamız bizi doğum gününe götürcek Allah razı olsun işi olmasına rağmen beni götürcek kankamın yanınaopuyorumnanaktan
yine her zaman olduğu gibi sevincimizide beraber paylaşıcazolumunekankayizsmile
dostluk öyle değilmidir günlük seninle ağlayan seninle gülen bir çift göza.s
bebeğimin haberini aybiğime verdiğim anı unutamıyorum
ikimizde şaşkın haldeyken ben ona evet evet diyorum oda evet diyo ve aynı anda hıçkırıklara boğuluyoruz benim mucizemi en az benim kadar isteyen bi dostum olumunekankayizsmile
çok şükürki bgn yine yanında olucam
teşekkürler kk bana dostluğu öğretip dost verdiğin için:enbuyukkk:
benim için çok heyecanlı bir gündü canım dostumun bebeği gelmişti:ecrin_bebek:
yazdan kalma sıcak bir gündü ilk iş evden erken çıkıp uzun trafiğe rağmen alya duamın yanında buldum kendimi
hayata merhaba deyince yanında oldum canım dostum ne kadarda yorgun ve güzel olmuştu
aradan 1 sene geçti benim minik alya duam 1 yaşına girdi
ama bu sefer çok soğuk bir hava hakim ve geçen yılki olduğu gibi bu sene otobüsle gidemiycem alya duamın doğum gününe çünkü artık tek değilim içimde minik bir yürek taşıyorum
bgn babamız bizi doğum gününe götürcek Allah razı olsun işi olmasına rağmen beni götürcek kankamın yanınaopuyorumnanaktan
yine her zaman olduğu gibi sevincimizide beraber paylaşıcazolumunekankayizsmile
dostluk öyle değilmidir günlük seninle ağlayan seninle gülen bir çift göza.s
bebeğimin haberini aybiğime verdiğim anı unutamıyorum
ikimizde şaşkın haldeyken ben ona evet evet diyorum oda evet diyo ve aynı anda hıçkırıklara boğuluyoruz benim mucizemi en az benim kadar isteyen bi dostum olumunekankayizsmile
çok şükürki bgn yine yanında olucam
teşekkürler kk bana dostluğu öğretip dost verdiğin için:enbuyukkk: