Günnüşş belim ağrıyoo evet evet belim ağrıyo nedenmii? bugün 5 saat yürüdüm, 12 gibi evden çıktım önce mertere gitttim biliyorsun orda çok güzel kıyafetler var ama nedense ben beğenemedim ve napsam diye düşünürken kendimi bakırköy cumartesi pazarında buldum kaydirigubbakcemile3 ordan harika kazaklar aldım bayağ bi gezdimm sonra ordan çıktım bakırköyde benim bi parfümcüm vardı oraya geçtim meydana ve özel akşam için burberry aldım miss kokuyorrrraklinialirimsmile sonra eve dönüş yoluna geçtim eve geldim annem üstümü bile çıkarmama izin vermeden hadi komşu annen çağırdı oraya gidiyoruz dedi ve hadi gidelim bari dedim
Sağolsun harika mamalar yapmış hepsini yedim hatta doymadım 1 tabak daha aldım, sonra bir güzel kahve keyfi derken falsız olmaz tabikide ( nedese çıkıyor komşu annemin) ımm yine içime su serpti bol enerji depoladım, ordan çıktık markete geçtim kolaydı aburcuburdu derken eve geldik tam ayakkabılarımı çıkarıcam kuzenimi gördüm kapıda ve hadi ablama gidelim 10 15 dakikaka otururuz özledim dedim ve akşam 8 gibiydi direk ablama geçtik ayakkabımı bile çıkarmadankaydirigubbakcemile3 eniştemle ablam mutfakta yemek yapıyorlardı ay eniştem çok şekerdi yaa giymiş önlükleri pilav yapıyordu
kuzenim şaşırdı :1shok: abi napıyosun sen diyor, eniştemde pilav yapıyorum fatih görmüyormusun öğren olum lazım olcak dedi ay koptum yaa kaydirigubbakcemile3 Benim canım ablam saçlarını kestirmiş pek bi şeker olmuşş canımın içi, dedğim gibi fazla oturmadık ve eve geldik sonunda, ben kuzenlere geçtim birazda orda oturdum ve 11 gibiydi sanırım eve girdiğimde tam olarak
şuan keyif modundayım ama belim gerçekten fena ağrıyor yaa, yarında Şu Tophanedeki BODY WORLDS sergisine Gidelim diyoruz kuzenlerle, çoook istiyorum gitmeyi görmeyi yaa neyseki 10 aralık son günü daha var ama olsun ben yinede erkenden gitmek istiyorumm hadi bakalım yarın ola hayrola diyelim ve ben biraz facede okey oynim sonrada yatimmm HERKESE İYİ GECELER..
Sağolsun harika mamalar yapmış hepsini yedim hatta doymadım 1 tabak daha aldım, sonra bir güzel kahve keyfi derken falsız olmaz tabikide ( nedese çıkıyor komşu annemin) ımm yine içime su serpti bol enerji depoladım, ordan çıktık markete geçtim kolaydı aburcuburdu derken eve geldik tam ayakkabılarımı çıkarıcam kuzenimi gördüm kapıda ve hadi ablama gidelim 10 15 dakikaka otururuz özledim dedim ve akşam 8 gibiydi direk ablama geçtik ayakkabımı bile çıkarmadankaydirigubbakcemile3 eniştemle ablam mutfakta yemek yapıyorlardı ay eniştem çok şekerdi yaa giymiş önlükleri pilav yapıyordu