Sevgili hamişler 41 ayetel kursi duasi okur musunuz

goxall

Hamd olsun bugunumuze...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
250
231
Kizlar tip bebek tedavisi goruyorum yarin benim icin buyuk gun . Allah rizasi icin Ayetel kursi duasi okur musunuz . Biyerden duydum duadan zarar gelmez. Her hamile 1 tane toplam 41 hamile 41 tane.
Duyarliliginiz icin simdiden tesekkurler.:KK52:

Allah razi olsun. Coook saol:KK200::KK200::KK200:
ama 1 sayiliyor. 41 kisinin okumasi lazimmis. 35 kaldi. Hadi kizlar lutfennn.:KK17:

Her hamile 1 tane ayetel kursi okuyacak . Toplam 41 kisi 41 ayetel kursi okuyacak. 1 kisi 41 tane degil yani.
insaallah yarina kadar tamamlayabilrim :KK17::KK17::KK17:

okudum canım Allah duanı kabul etsin inşAllah .
hamile topiğine gelip bi haber ver istersen herkes okur

Allahım bebeğine kavuştursun seni inşallah canım. Ben de okudum. Şimdiye dek uzun süre bebek sahibi olamayan 3 kişiye dua ettim kabul oldu. İnşallah sana ettiğim dua da kabul olur.

bende okudum canm allah gonlundekının hayırlısını versın

Kizlar tip bebek tedavisi goruyorum yarin benim icin buyuk gun . Allah rizasi icin Ayetel kursi duasi okur musunuz . Biyerden duydum duadan zarar gelmez. Her hamile 1 tane toplam 41 hamile 41 tane.
Duyarliliginiz icin simdiden tesekkurler.:KK52:
Canim eşim ve ben birer tane okuduk Allah yardimcin olsun herseyin hayirlisi inşallah

bende okudum canim rabbim seninde yarin yuzunu guldurur insallah sende benim ablam icin dua et olur mu ben hamileyim ama daha cok sevinecegim sey ablaminda minik bebeginin haberini almasi insallah rabbim isteeyen herkese nasip etsin

:KK61:Henüz tamamlanmadi ama insallah tamamlanacak. Seviyorum bu forumu. 3er tane okuyanlar, esine de okutanlar:KK61:. Allah hepinizden razi olsun insallah.

Transferimi oldum bakalim insallah saglikli sihhatli bebelerim olur.
Sevgili hamisler maalesef hala tamamlanamadi 41 :cry::cry::cry:
Hamis kizlar 1 ayetel kursi okur musunuz benim icin.

Bende okudum. Allah kabul etsin dileğine en kısa zamanda kavuşursun inşallah hayırlısıyla

X