- 27 Mayıs 2015
- 53
- 5
- 35
Merhaba sevgili kkciler siteye üye olalı 1.5 ay oldu daha çok evlilik kısmını takip ediyorum ekimde düğünüm var.
saçım şuan eklediğin şekilde dibi benim rengim. 5 aydır bir tedavi sebebi ile boyamıyorum röfleler aşağı indi de indi yamalı bohça gibiyim.
inş ağustosdan sonra boyatacağım. ombre tarzı kullanmak da güZel. sizce tek renk mi yapsam yoksa ombre gibi mi ? küllü tonları seviyorum yüzümü nötrlüyor gibi geliyor.
tabi sizin önerilerinizi bekliyorum.
beyaz tenliyim. gözlerim açık kahve. kaş rengim saçımdan 1 ton açık. oda inanın komik oluyor bende :) kafam da görmek istemediğim tek renk turuncu :)
rengin suçu yok belki ama ben kendisine gıcığım
düğünü de baz alarak sizden fikir istiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
hepinize keyifli günler
saçım şuan eklediğin şekilde dibi benim rengim. 5 aydır bir tedavi sebebi ile boyamıyorum röfleler aşağı indi de indi yamalı bohça gibiyim.
inş ağustosdan sonra boyatacağım. ombre tarzı kullanmak da güZel. sizce tek renk mi yapsam yoksa ombre gibi mi ? küllü tonları seviyorum yüzümü nötrlüyor gibi geliyor.
tabi sizin önerilerinizi bekliyorum.
beyaz tenliyim. gözlerim açık kahve. kaş rengim saçımdan 1 ton açık. oda inanın komik oluyor bende :) kafam da görmek istemediğim tek renk turuncu :)
rengin suçu yok belki ama ben kendisine gıcığım
düğünü de baz alarak sizden fikir istiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
hepinize keyifli günler
Son düzenleme: