Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedimiçime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende
(
kızlar bende avondan black suede touch diye parfüm aldım ama kokusunu hiç beğenmedimiçime sinmedi..çerçeveli bir resmimizi koyacağım daha neler yapabilirim, karneyide yaptım..fikirlerinizi bekliyorum bende
(
ve bi parfüm aldım collezionun kendi hediye kutuları var onun dışına kırmızı hediye paketini yapıştırıcam hediyelerimi onun içine koyucam ayriyetten kalpli pasta ve kurabiye yapıcam bitirince resimlerini çekip koyarım işte bu kadarrr :)
off yaaşurda kaç gün kaldı ben hala atkıyı örcemde bitircem off off ne eli yavaş insanım ben yaaa![]()
ve bi parfüm aldım collezionun kendi hediye kutuları var onun dışına kırmızı hediye paketini yapıştırıcam hediyelerimi onun içine koyucam ayriyetten kalpli pasta ve kurabiye yapıcam bitirince resimlerini çekip koyarım işte bu kadarrr :)
kızlar ben hediyelerimin hepsini ayarladım çok şükür :sm_cool:
Karne hazılardım onu diploma gibi rulo yapıp kırmızı organze kurdela ile bağlıcam dışınıda kırmızı ptek tülle kaplamayı düşünüyorum