Sevgilim ben ve ailesi

birdogrubiryanlis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
25
5
29
Merhaba öncelikle bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı dikkatle okuyacağım şimdiden teşekkürler. 3 yıllık sevgilim şubatta askere gitti ve ben bu zamana kadar kendi doğrularım üzere ailesiyle samimi olmadım hiç. Sadece kardeşleriyle 2 defa buluştuk. Ama onun dışında bi problemde yok. Neyse gelelim asıl mevzuya. Sevgilim askere gittiğinde baya bi duygusal hale büründüm ve kardeşleriyle yakınlaşmaya başladık. Onlarla konuşmak sevgilimi hatırlattı bana. Bende samimiyet gösterdim onlara derken wp grubu falan açtım. Derken biz samimi olmaya başladık. Bu arada da yemin törenine bizle gelirsin diye teklif ettiler bana bende bakarız dedim daha sonra mutlaka ayarla dediler falan bende çalışırım deyip net olmayan ama yapmaya çalışırım gibi cevaplar verdim. Annesi bile gitmeden önceki son gece biz skype'tan konuşurken teklif etti. Gel gelelim benim telefonum 2 hafta önce haftasonu bozuldu. Bu arada sevgilim de yemin törenine geleceklerin tc numaralarını istemiş kızkardeşinden. Ertesi gün ben kardeşine messengerdan haber verdim ama o bana bunu anlatmadı. Pazar gecesi sevgilimle konuştuğumda bana bunu söyledi ve ben şok oldum. Çünkü daha dün kardeşiyle konuşmuştum. Art niyet aramak istemedim. Ama neden söylemez ki çağıran onlardı zaten. Derken ben bunu ertesi gün aradım ve habersiz gibi ben gelemiyorum dedim o da "hmm canım" dedi geçiştirdi anladım bilerek söylemediğini sonra abimle konuştun mu dedi evet konuştum zaten gelememe sebebim o siz gelecek olanların tc lerini almışsınız 8 kişi falan gidicekmişsiniz ben hiç gelmiyim o yüzden dedim o da böyle o arada bişiler söyledi neyse görüşürüz dedim kapattım. Ama bende moral sıfır. Resmen kaldım ortada. Çocuğuda bişi diyemiyorım acaba beni mi istemiyolar aile bana mı tepkili falan diye düşüncelere girdim. Ve sordum sevgilime neden bunu yaptılar diye annem geç saatlere kadar çalıştığı için onun haberi yoktur o kendi kendine yapmıştır bunu dedi mahçuptu sesi ona bişi diyemiiyorum orda sıkıntı yapmasın diye. Kendimi yedim bitirdim açıkçası. Bu arada 2 haftadır da wp grubuna falan yazmıyolar.Bana bi akıl verin ailesi neden böyle davrandı sizce? Beni mi istemiyorlar?
 
kişi sayısında sınırlama oluyor mu ki? Acaba öncelik olarak yakınlarına mı verdiler? Çok kafanıza takılırsa açık açık sorun
 
Kuzenimde bir kızla görüşüyormuş, sonra kızın annesi hiç tanımadığı halde teyzemi aramış , bu işin adını koyun demiş, nişan yaptılar hiç planda yokken, bu haftada yemin törenine beraber gidecekler
Yani demem o ki henüz bir adı konulmadı diye öyle yapmış olabilirler, belki babadan vs çekindiler, yoksa sizi istemeyeceklerini sanmıyorum
 
Siz zaten baştan beri gitmeye çok da gönüllü olmadığınız şeklinde bir izlenim vermişsiniz. Cevaplarınız "bakarız" şeklinde olunca belki onlar da size sinir olmuşlardır önemsemiyorsunuz diye.
 
Keşke erkek arkadaşınız tc numaranızı bildirseydi ,3 yıldır beraberseniz muhakkak biliyordur diye düşündüm şahsen , böyle bi durumda onların keyfi e göre davranmak zorunda kalmazdınız.
 
Gitmeyi gerçekten istiyorsan sevgiline tc numaranı ver ,o'nu da tembihle kimseye söyleme diye. Git törene süpriz adı altında gövde gösterisi yap.
Ben nişanlım bile olsa gitmezdim ne gereği var derdim. Askerdeki eşim olsa iş başka tabi ki.
 
Bu arada sevgilim onlara sürekli betülü de çağırın diye söylüyomuş

Aranız da iyiymiş oysaki neden böyle yapmışlar anlayamadım ama dediğim gibi sizin açık uçlu cevaplarınızdan ötürü kendi aralarında konuşmuş olabilirler, gelmek istemiyor heralde hiç söylemeyelim gibi bi tavır almış olabilirler.
 
X