sevgilim beni ilgisizliğim yüzünden ter etti ve benden nefret ediyor ne yapmalıyım ?

seda4054

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
9
0
36
eski sevgilimle yaklaşık 1.5 yıllık bi geçmişimiz var.sosyal ağdan tanıştık başta ben istemedim o 1 yıl boyunca msj attı aradı sordu sonra ilgisi hoşuma gitti bende kabul ettim ve 6 ay çıktık. başlarda o çok ilgiliydi ama 1 2 ay sonra karşılık beklemeye başladı benden önce 5 yıllık bi ilişkisi olmus beni sürekli onunla kıyaslıyordu bi olay oluyordu eski sevgilim olsa böyle yapardı senden böyle yapmalısın filan demeye başlamıştı. 1 ay öncede bana sana ısınamıyorum ayrılalım dedi çok msj attım aradım ama hep hakaret etti küfürler etti telefonda kendimi çok kötü hissediyorum kendimden nefret etim onun yüzünden artık aramak istemiyorum çok acı çekiyorum ama unutmakta istiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl unutabilirim.

Sana ettiği küfürleri hatırlayarak rahatlıkla unutabilirsin. Ne demek eski Sevgiliyle kıyaslamak.. O sizi her kıyasladığında yapmanız gereken şey tepkinizi koymaktı, onun emirlerini yerine getirmek değil. O kadar iyiyse eski sevgilisi ayrılmasaymış. Bu arada sorun sadece sizin ilgisizliğiniz mi??? Esas sorunu göremiyorsunuz bence.

göremiyorum gerçekten su an mantıklı düşünemiyorum o yüzden burdayım zaten tarafsız birilerinin bunu bana göstermesini istiyorum sebep ne neden terk etti düşünmekten kafayı yemek üzereyim

küfür hakaret değersiz hissettirme herşey var ama unutamıyorum galiba terk edilmeyi kaldıramıyorum kimseyle mutlu olmasın pişman olup bana geri dönsün istiyorum aşk değil takıntı benim ki onu başkasıyla düşününce kalbim sıkışıyor ağlamaktan kriz geçiriyorum

küfür hakaret değersiz hissettirme herşey var ama unutamıyorum galiba terk edilmeyi kaldıramıyorum kimseyle mutlu olmasın pişman olup bana geri dönsün istiyorum aşk değil takıntı benim ki onu başkasıyla düşününce kalbim sıkışıyor ağlamaktan kriz geçiriyorum
saygı yok , sevgi yok ..
Gururda mı yok arkadaşım ?
Çekip gittiğine sevineceğin yerde üzülüp ağlıyo musun ?
İnan değmez.. Sonra pişman olan sen olursun

saygı yok , sevgi yok ..
Gururda mı yok arkadaşım ?
Çekip gittiğine sevineceğin yerde üzülüp ağlıyo musun ?
İnan değmez.. Sonra pişman olan sen olursun
o kadar çok istiyorum ki dönmesini ama kabul etmem sadece pişman olsun istiyorum belki de gururumu tekrar kazanmak istiyorum artık onu istemediğimi görsün istiyorum

Biz kadınlar biraz daha cabuk karar verip triple ayrılabiliyoruz belki ama erkekler sonuna kadar tutup sonra ayrılmak istediklerini söylüyolar. Yapı olarak bizden farklılar. bazı erkekler yapı yetiştirilme tarzı olarak kadınlarla böyle küfürlü konusuyolar cok cirkin bişey küfürün hiç bi türlüsünü onaylamam ama hiç küfür etmeyen biri sevgilisine etmişse durup bi bakması lazım kadının kendisine ben ne yaptım diye. Ama sürekli küfür eden biriyse dediğim gbi yetistirilme tarzı kalitesiz bi insandan öte degil. Böyle kalitesiz bi insanla sen birliktelik yasayabileceksen üzülmeye devam et ama yasayamam diyosan insanlar annelerini babalarını kaybediyolarda yasamaya devam ediyolar herseye alısıyolar yani 6aylık bi ilişki icin kendine saygını kaybetme bence

Biz kadınlar biraz daha cabuk karar verip triple ayrılabiliyoruz belki ama erkekler sonuna kadar tutup sonra ayrılmak istediklerini söylüyolar. Yapı olarak bizden farklılar. bazı erkekler yapı yetiştirilme tarzı olarak kadınlarla böyle küfürlü konusuyolar cok cirkin bişey küfürün hiç bi türlüsünü onaylamam ama hiç küfür etmeyen biri sevgilisine etmişse durup bi bakması lazım kadının kendisine ben ne yaptım diye. Ama sürekli küfür eden biriyse dediğim gbi yetistirilme tarzı kalitesiz bi insandan öte degil. Böyle kalitesiz bi insanla sen birliktelik yasayabileceksen üzülmeye devam et ama yasayamam diyosan insanlar annelerini babalarını kaybediyolarda yasamaya devam ediyolar herseye alısıyolar yani 6aylık bi ilişki icin kendine saygını kaybetme bence
zaten öyle biriyle yeniden birlikte olmam kendime aileme saygım için en azından ama biraz gurur yaptım sadece pişman olup dönsün benim onsuz yapabildiğimi görsün istiyorum ama ona msj attıkça onu havalandırmakta başka birşey yapmıyorum beni heryerden engellemiş gerçekten bitirdi o beni bu zoruma gidiyor

O konuda haklısın bende olsa pişman oldu işte demeyi isterdim ama her pişman olan geri dönmüyo sonucta. Yani pişmanlık bile olsa kendi içinde yasayıp sana belli etmeyebilir. O yüzden sen bişeylerle uğras ona msj atma arama olurda o msj atarsa cvp verme sen onu hiç biyerden engelleme ama on yoksay yani görmezden gel. Erkekler icin en büyük ceza bu onları görmezden gelmek. Bişeylerle uğras mesela benim hiç yeteneğim yok ama bigün kavgamızdan sonda yaglı boya yapmaya basladım internetten videolarını acıp aynışarını yapmaya calıstım kötüde olsa en azından uğras buluyodum kendime kafamı dagıtacak. Sende bunu yapabilirsin puzzle yap resim yap yada öğrenciysen dersleri etkilemeyecek sekilde bi işe gir mesela bnm en sevdiğim iş bu alısveris merkezlerinde cocukları bıraktıkları yerde onlara bakan kızlar varya bence en kafa dagıtan iş o diye düsünüyorum. Sen onu görmezden gelince zaten o sasırcak beni arayan mesaj atan kız nerde kesin baska bisey var diye o düsüncek.

O konuda haklısın bende olsa pişman oldu işte demeyi isterdim ama her pişman olan geri dönmüyo sonucta. Yani pişmanlık bile olsa kendi içinde yasayıp sana belli etmeyebilir. O yüzden sen bişeylerle uğras ona msj atma arama olurda o msj atarsa cvp verme sen onu hiç biyerden engelleme ama on yoksay yani görmezden gel. Erkekler icin en büyük ceza bu onları görmezden gelmek. Bişeylerle uğras mesela benim hiç yeteneğim yok ama bigün kavgamızdan sonda yaglı boya yapmaya basladım internetten videolarını acıp aynışarını yapmaya calıstım kötüde olsa en azından uğras buluyodum kendime kafamı dagıtacak. Sende bunu yapabilirsin puzzle yap resim yap yada öğrenciysen dersleri etkilemeyecek sekilde bi işe gir mesela bnm en sevdiğim iş bu alısveris merkezlerinde cocukları bıraktıkları yerde onlara bakan kızlar varya bence en kafa dagıtan iş o diye düsünüyorum. Sen onu görmezden gelince zaten o sasırcak beni arayan mesaj atan kız nerde kesin baska bisey var diye o düsüncek.
haklısın hafta içi çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim ve cocuklar herseyi unutturuyor ama hafta sonu aklıma geliyor işte sanırım haftasonu kendimi mesgul edecek birşeyler bulmalıyım

konu başlığıyla konunun alakası yok yalnız bana mı öyle geldi acaba?

1 yıl peşinde koşup sonra sen onunla olunca yelkenler fora!
yazık..tipik nankör bi erkek.aşk acısı çekme.kurtulduğuna sevin.

1 yıl peşinde koşup sonra sen onunla olunca yelkenler fora!
yazık..tipik nankör bi erkek.aşk acısı çekme.kurtulduğuna sevin.
haklısın nankörlük onun ki ulaşınca bana bosverdi beni yokluğuna alısıyım önce sonra sevinme kısmına gecicem

X