Sevgilim beni sevdiğini söylüyor ama çok ilgisiz!

florenc

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
13
0
16
Balıkesir
Canım çok sıkkın. 3 aydır birlikteyiz. Seviyoruz da birbirimizi ama son zamanlarda ilgisi çok azaldı. Eskiden neredeyse bütün gün konuşurduk, o yazardı hep. Şimdi günde birkaç mesaj atıyor öyle konuşuyoruz. Bi süre önce bunu çok kafaya taktım, mesaj atmadı, ağladım durdum. Ona da anlattım, üzülme saçmalama beni de üzüyosun dedi. Buluşuyoruz 2-3 günde bir. Yanımdayken çok güzel ama eskisi gibi iletişimi sürdüremiyoruz :/ Ve o bu ilgisizliğinin farkında değil bunu da biliyorum. Ben tam bu konuyu ona açmaya, nasıl hissettiğimi anlatmaya karar veriyorum, o aşkım diye mesaj atıyor ne yapacağımı şaşırdım! :( Sanırım fazla ilgi gösterdim, onu bırakmayacağımı biliyor. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım? Bugün bilerek geç cevap verdim, neden cevap vermiyorsun diye sordu bana saatlerce mesaj atmayan adam. Ona onun davrandığı gibi davranmam doğru olur mu? Yoksa aramızda kopukluk mu olur? O ilgisiz davrandığının farkında bile değilken ona bu durumu anlatsam, rahatsız olduğumu açıklasam her şey düzelir mi yoksa üstüne gidiyormuşum gibi mi hisseder? Lütfen yardım edin :(

Bence sen fazla düşüyosun üstüne ..
sana hep ilk gün ki kadar ilgili olmaz ki,yani hep aynı gitmez bir süre sonra azalır.
Günde on defa arıyosa 7 e düşer.

İlk zmanlar sürekli aramasının mesajlasmamsının nedenı senı o zmanlar daha yeni tanıdıgı ıcın , paylasıcagınız birbirlinize anlatıcagınız cok sey oldugu için
he bi de kendisi calısıyosa bazen yogun olabilir ki sana diyomus zaten yapma böyle beni de üzülüyosun die..

bence bu kadar üstüne düşme..seni araması için zorla baski yapma.içinden gelsin ,zorla yaparsa isteksiz olur..

dediğim gibi ilk zmanlardaki birbirinizi tanıma merakından dolayı sık görüşüyo olabilirdiniz ..
sıkma canını bence..

Canım çok sıkkın. 3 aydır birlikteyiz. Seviyoruz da birbirimizi ama son zamanlarda ilgisi çok azaldı. Eskiden neredeyse bütün gün konuşurduk, o yazardı hep. Şimdi günde birkaç mesaj atıyor öyle konuşuyoruz. Bi süre önce bunu çok kafaya taktım, mesaj atmadı, ağladım durdum. Ona da anlattım, üzülme saçmalama beni de üzüyosun dedi. Buluşuyoruz 2-3 günde bir. Yanımdayken çok güzel ama eskisi gibi iletişimi sürdüremiyoruz :/ Ve o bu ilgisizliğinin farkında değil bunu da biliyorum. Ben tam bu konuyu ona açmaya, nasıl hissettiğimi anlatmaya karar veriyorum, o aşkım diye mesaj atıyor ne yapacağımı şaşırdım! :( Sanırım fazla ilgi gösterdim, onu bırakmayacağımı biliyor. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım? Bugün bilerek geç cevap verdim, neden cevap vermiyorsun diye sordu bana saatlerce mesaj atmayan adam. Ona onun davrandığı gibi davranmam doğru olur mu? Yoksa aramızda kopukluk mu olur? O ilgisiz davrandığının farkında bile değilken ona bu durumu anlatsam, rahatsız olduğumu açıklasam her şey düzelir mi yoksa üstüne gidiyormuşum gibi mi hisseder? Lütfen yardım edin :(

tıpkı eski ilişkim gibi..sana tavsiyem canım bağlandığnı belli etmiceksin çok fazla.benimle ilgilen üzülüyorum diye konuşmalar yapma.kopukluk olmasından korkma sende ona sana davrandığı gibi davran.3 yıllık ilişkim bu ilgisizliklerine katlanamayıp ısrarla benle ilgilen dediğim için tartışmalar yaşayıp bitti. şimdi uzun süredir bir ilşkim var ve üzerine düşmüyorum beni çok mutlu ediyor maşaallah.Çünkü eskisinden ders aldım ve bidaha kesinlikle bi erkeğe böyle davranmam demiştim işe de yaramış görünüyor.kaçan cidden kovalanıyomuş

Back
X