Canım çok sıkkın. 3 aydır birlikteyiz. Seviyoruz da birbirimizi ama son zamanlarda ilgisi çok azaldı. Eskiden neredeyse bütün gün konuşurduk, o yazardı hep. Şimdi günde birkaç mesaj atıyor öyle konuşuyoruz. Bi süre önce bunu çok kafaya taktım, mesaj atmadı, ağladım durdum. Ona da anlattım, üzülme saçmalama beni de üzüyosun dedi. Buluşuyoruz 2-3 günde bir. Yanımdayken çok güzel ama eskisi gibi iletişimi sürdüremiyoruz :/ Ve o bu ilgisizliğinin farkında değil bunu da biliyorum. Ben tam bu konuyu ona açmaya, nasıl hissettiğimi anlatmaya karar veriyorum, o aşkım diye mesaj atıyor ne yapacağımı şaşırdım!
Sanırım fazla ilgi gösterdim, onu bırakmayacağımı biliyor. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım? Bugün bilerek geç cevap verdim, neden cevap vermiyorsun diye sordu bana saatlerce mesaj atmayan adam. Ona onun davrandığı gibi davranmam doğru olur mu? Yoksa aramızda kopukluk mu olur? O ilgisiz davrandığının farkında bile değilken ona bu durumu anlatsam, rahatsız olduğumu açıklasam her şey düzelir mi yoksa üstüne gidiyormuşum gibi mi hisseder? Lütfen yardım edin