- 18 Aralık 2010
- 1.483
- 4.572
- 333
- Konu Sahibi birzeycanlisi
-
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama annemin ameliyatında 3 gün nasıl oldu diye sormak bir sevgiliye sevgi gosterme kriteri değil.İnsan olmak demek sadece.Eminim demiyorum ama insan sevilmediğini de hissediyor ya. Annemin ameliyatını bile 3 gün boyunca nasıl oldu bugün nasıl diye sordu, sabah erken işe gidecek olmasına rağmen gece kötü hissediyorum diye sabaha kadar konuştuğu günler oldu, kavgalardan sonra kaybetmemek için çok kez çabaladı be bunları gördüm. Yani bunlar gibi çok örnek var tabii hiçbiri sevgisine kanıt olamaz ama sevmiyorsa da çok iyi seviyor rolü yapıyor.
Hayıe öncelikle zamanını ayırıp uzun uzun yazan herkese teşekkür ediyorum ve gerçekten karar vermem açısından da yazılanlar çok kıymetli. Sadece buraya gelip çözüm aradığımdan da anlayabileceğiniz üzere 2 ay da olsa değer verdiğim ve mesajda da olsa beni mutlu eden biri var karşımda. Dışarıdan bitir, ayrıl, başkasını bul demek gerçekten çok kolay oluyor ama ilişkinin içindeki 2 kişiden biri olunca bu işler o kadar kolay olmuyor maalesef, ben şimdi bitirsem bile unutmam ve yeni birini bulmam aylar sürecek bunu biliyorum asıl korkum depresif zamana geçecek olmak.. Eminim şimdi görüşmeyi bitirsem 2 yıl sonra tesadüfen girip bu yazıları görsem ne saçmalamışım şimdi olsa o kişiye 2 dakikamı ayırmam derim ama o an hayatımdaki insana yine aynı olurum bunu da biliyorum. Evet öğretim görevlisi. Terfi dediğim arkadaşı doktora yeterliliği geçmişti ve onun kutlama yemeğiydi herkesin rahat anlayabilmesi ve konuyu çok detaya indirmemek için terfi diyip geçmiştim.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama annemin ameliyatında 3 gün nasıl oldu diye sormak bir sevgiliye sevgi gosterme kriteri değil.İnsan olmak demek sadece.
Eğer böyle şeyleri aşk göstergesi saniyorsaniz elbette kendinizi sevgili sanmaniz normal.
Ayrıca buraya derdim var başlığı açıp herkese ben şöyle eminim, ben onun duygusundan eminim demenizin manasını anlamadım.
Buraya başlık açmanızin amacı başka kadınların tecrübe ve bakış acilarindan faydalanabilmek.
Ama siz aynı şehirde sizi görmek istemeyen bi insanin ( sebep trip mirip de olsa farketmez) sevgiliniz olamayacağını sizin iyiliginiz için söyleyen kadınlara hala ne desem haftasonu görmeye gelir minvalinde yazıyorsunuz. Çok garip.
Bı de çok merak ettim üniversitede öğretmen demişsiniz( öğretim görevlisi heralde) nasıl arkadaşı terfi almis da kutlayacaklarmis söyler misiniz? Ne terfisi bu banka mi orası? Makalesi yayınlanarak akademik yeterliliğini örneğin docentligini vs alan bi insan mı, ona mi terfi diyor öğretmen ? Sevgili?niz?
Bu konunuzdan bağımsız olarak çok merak ettiğim kısim, bı açıklarsanız çok sevinirim.
Buluşmak istediği zaman ilk buluşmadan sonraki 1 haftaydı o zaman erken diye ve saatlerimiz uymuyor diye birkaç kere reddetmiştim ama sonrasında vize haftası, iş yoğunluğu derken fırsat olmadı. Aslında başından beri ilişkiyi tekrar nasıl onun buluşmak için can atacağı duruma getiririm ya da gerçekten istemiyorsa niye aynı zamanda telefonda bu kadar ilgi göstersin gibi konuları kafamda oturtmaktı ama yazılanlardan sonra artık buluşma sorunu değil acaba gerçekten evli mi acaba yalancı mı gibi konuları düşünüp sorun etmeye başladım.Belli ki seni yedekte tutuyor. Evli olmayabilir ama kesinlikle ilk tercihi sen degilsin. Ayni sehirde bir aydir sadece bir kere bulusmak ? Sizi suan bu kadar az gormek istiyorsa ilerde yuzunuze bakmaz . Direkt engeli bas sonra bize tesekkur edersin. Sana zamanini sevgisini verecek birini bul kendine bu kisinin değil
Evet biliyorum zamanında başka ilden gelenler de oldu, arabası olmadığı için çift vasıta otobüsle beni evime bırakıp geri çift vasıta evine dönen de oldu. Onların sevgisinden emindim ama aldatıldım. Şimdi bu kadar kafamın uyduğu birini bulmuşken acaba diyorum bu davranışı yüzünden doğrudan uzatmadan yolumu mu ayırsam yoksa rahatsız olduğum şeyleri dile getirip çözüm bulmasını mı beklesem bunu bilmiyorum. Bitirmek çok kolay olmuyor benim için.Tamam evli değil, sevgilisi yok fakat seni sevdiğinden emin misin? gerçekten ilgi duyan insan buluşmak için ne yapıp eder gelir ki aynı şehirdeymissiniz. Sırf sevgilisini bir iki saat görebilmek için başka şehirlerden gelenler biliyorum böyle örnekler varken buluşmaması gerçekten tuhaf.
Öyle mi dersiniz ya.. O zaman niye uykusundan bile feragat edip sürekli benimle konuşuyor niye sürekli zaman ayırıyor diye düşünüyorum. Yani istemese saatlerce yazmaz ya da soğuk yapmaz mıydı aklım karıştıAynı şehirde yaşayıp ayda bir görüşmek sıkıntı hadi uzak mesafe olsa bir nebze anlaşılır bu çocuk size yeterince yol vermiş bence daha fazla zaman kaybetmeyin
Çoo haklısınız ve bunu kabullenme fikri bana çok ağır geliyor. Artık hiçbir erkeği anlayamıyorum önceden istemediklerinde ya söylerlerdi ya engellerlerdi ya soğuk yaparlardı biz anlardık. Şimdi gerçekten anlamıyorum mesajda saatlerini ayırıp da buluşma kısmına niye geçmiyor ki.. Aksine kötü niyetli bir erkek mesajda daha az bulunup buluşmaya daha hevesli olmaz mıydı? Sonuçta buluşunca bi temas öpme koklama ihtimali bar ama mesajda öyle değiliz sonuçta. Bunu niye uzatsın ki ben bunu anlayamıyorumAşırı az buluşulan hiçbir ilişkide hayır olduğunu görmedim bugüne kadar. Erkeğin ilgisi sınırlıdır yazışmak yetiyordur bu kadar basit.
Erkekler bizden daha görsel varlıklar, sevdiğini hissettiriyor konuşuyoruz yazışıyoruz işte eheh bunla da mutluyum çok seviyorum kafaları onlara göre değil seven adam beş dakika görmeye bile saatlerce yol yapar. Biz kadınlar tecrübesiz yıllarımızda hep böyle erkekleri tanımamaktan, kendimiz gibi sanmaktan kaybediyoruz.
Suan 23 yasindasin sanirim en guzel yaslardasin esimle tam bu yasta tanismistik beni gormek icin saatlerce yol yapmisti bilmedigi bi ülkede isteyen her dk gorusmek ister zamanini bosa harcama. Telefonda ilgi vermekten kolay ne var ? Otur simdi 10 kisiyle konus ne gibi bi efor sarf etmen gerekiyor ki telefondan ? Sizinle disarida gorulmek istemiyo aksam vs secmesinden belli . Belli ki yedeksin o seni ghostlamadan sen onu ghostla. Diger kisi yüz verse ya da daha iyisini bekliyo var bi sey . Engelle salağı direktBuluşmak istediği zaman ilk buluşmadan sonraki 1 haftaydı o zaman erken diye ve saatlerimiz uymuyor diye birkaç kere reddetmiştim ama sonrasında vize haftası, iş yoğunluğu derken fırsat olmadı. Aslında başından beri ilişkiyi tekrar nasıl onun buluşmak için can atacağı duruma getiririm ya da gerçekten istemiyorsa niye aynı zamanda telefonda bu kadar ilgi göstersin gibi konuları kafamda oturtmaktı ama yazılanlardan sonra artık buluşma sorunu değil acaba gerçekten evli mi acaba yalancı mı gibi konuları düşünüp sorun etmeye başladım.
Ya alt tarafı size sanaldan 2 cevap veriyor bunu niye gözünüzde büyütüyorsunuz? Chatgpt bile yapıyor bunu zaten. Ben önceki ilişkilerimden birinde ayda bir,iki kez görüşüyordum ancak o uzak mesafe ilişkisiydi sonuç olarak ben dayanamadım bitirdim. Farklı şehirde olsa bile ayda bir,iki kez görüşerek kimseyi tanıyamazsınız. O ilişkiden ders çıkardım bir daha da uzak mesafe ilişkisi yapmadım. Şu anki sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ve biz ilk bir ayımızda 7,8 kez görüşmüştük hatta ben arkadaşları ve iş arkadaşları ile bile tanışmıştım. Siz resmen sanal ilişki yaşıyorsunuz boşluktan gereksiz bağlanmışsınız. Bir iş,hobi bulun yeni bir dizi,filme başlayın yazmadan duramıyorsanız da engelleyin gitsin. Zaman gitti mi gerisi gelmiyor. En güzel yaşlarımızı bunlarla harcamak saçma. Dışarıda sizinle sürekli görüşmek için sabırsızlanacak erkekler var lütfen onlara alan açın.Öyle mi dersiniz ya.. O zaman niye uykusundan bile feragat edip sürekli benimle konuşuyor niye sürekli zaman ayırıyor diye düşünüyorum. Yani istemese saatlerce yazmaz ya da soğuk yapmaz mıydı aklım karıştı
Böyle şeyler duyunca kalbim acıyor gerçekten ve kabul etmek çok zor. İyi ama ilk o yazdı hatta sonrasında ben hesabımı kapatmıştım falan sonra yine bir şekilde yazdı ve onun üzerine konuşmaya başladık. Biliyorum isteyen erkek her türlü çabalar elinden gelmeyecek bir şey de yoktur ama kendi isteyerek yazdığı kıza neden böyle yapsın ben bunu anlamıyorum.Suan 23 yasindasin sanirim en guzel yaslardasin esimle tam bu yasta tanismistik beni gormek icin saatlerce yol yapmisti bilmedigi bi ülkede isteyen her dk gorusmek ister zamanini bosa harcama. Telefonda ilgi vermekten kolay ne var ? Otur simdi 10 kisiyle konus ne gibi bi efor sarf etmen gerekiyor ki telefondan ? Sizinle disarida gorulmek istemiyo aksam vs secmesinden belli . Belli ki yedeksin o seni ghostlamadan sen onu ghostla. Diger kisi yüz verse ya da daha iyisini bekliyo var bi sey . Engelle salağı direkt
Böyle bakınca evet diyorum çok doğru zaten yalnız yaşıyor vakit geçirmiş oluyor. Ama ilk buluşmayı da ben isteyince yapmıştık ve niye 1 ay teklif etmedin dediğimde rahatsız olacağından çekindim sonuçta sen ailenlesin sorun olur diye düşündüm üzerine gelmek istemedim demişti. Bilmiyorum hala içimde bir şeyler onu kötü görmek istemiyor sanırım bu kadar boş ve kötü biri olduğunu düşünmek istemiyorum. Bir tarafım engelle geç unutursun diyor öbür tarafım sen bundan rahatsız olduğunu belirtmedin ya da sen bir adım atıp buluşup açıkça söylemedin diyor. Kendimi suçlamaya geçiyorum yani bitirmek yerine daha da kötü.Ya alt tarafı size sanaldan 2 cevap veriyor bunu niye gözünüzde büyütüyorsunuz? Chatgpt bile yapıyor bunu zaten. Ben önceki ilişkilerimden birinde ayda bir,iki kez görüşüyordum ancak o uzak mesafe ilişkisiydi sonuç olarak ben dayanamadım bitirdim. Farklı şehirde olsa bile ayda bir,iki kez görüşerek kimseyi tanıyamazsınız. O ilişkiden ders çıkardım bir daha da uzak mesafe ilişkisi yapmadım. Şu anki sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ve biz ilk bir ayımızda 7,8 kez görüşmüştük hatta ben arkadaşları ve iş arkadaşları ile bile tanışmıştım. Siz resmen sanal ilişki yaşıyorsunuz boşluktan gereksiz bağlanmışsınız. Bir iş,hobi bulun yeni bir dizi,filme başlayın yazmadan duramıyorsanız da engelleyin gitsin. Zaman gitti mi gerisi gelmiyor. En güzel yaşlarımızı bunlarla harcamak saçma. Dışarıda sizinle sürekli görüşmek için sabırsızlanacak erkekler var lütfen onlara alan açın.
Açıkladığıniz için teşekkürler, bı an meslek konusunda kandırılıyor olabilirsiniz diye uyarı amaçlı yazmıştım.Hayıe öncelikle zamanını ayırıp uzun uzun yazan herkese teşekkür ediyorum ve gerçekten karar vermem açısından da yazılanlar çok kıymetli. Sadece buraya gelip çözüm aradığımdan da anlayabileceğiniz üzere 2 ay da olsa değer verdiğim ve mesajda da olsa beni mutlu eden biri var karşımda. Dışarıdan bitir, ayrıl, başkasını bul demek gerçekten çok kolay oluyor ama ilişkinin içindeki 2 kişiden biri olunca bu işler o kadar kolay olmuyor maalesef, ben şimdi bitirsem bile unutmam ve yeni birini bulmam aylar sürecek bunu biliyorum asıl korkum depresif zamana geçecek olmak.. Eminim şimdi görüşmeyi bitirsem 2 yıl sonra tesadüfen girip bu yazıları görsem ne saçmalamışım şimdi olsa o kişiye 2 dakikamı ayırmam derim ama o an hayatımdaki insana yine aynı olurum bunu da biliyorum. Evet öğretim görevlisi. Terfi dediğim arkadaşı doktora yeterliliği geçmişti ve onun kutlama yemeğiydi herkesin rahat anlayabilmesi ve konuyu çok detaya indirmemek için terfi diyip geçmiştim.
Sanırım işin doğrusu bu ama ben salaklığımdan ona konduramıyorum. Yani buraya yazıp sizlerden tavsiyeler alana kadar işin bu kısmı aklıma dahi gelmemişti. İşinden yoğundur bu hafta eder diye bekliyordum. O zaman zaten yarın haftasonu o illa ki bir şey için dışarı çıkar o zaman 1 aydır bekliyorum daha fazla ilgisizliğinle baş edemeyeceğim der engellerim ya da çıkmazsa evde olduğun halde yine buluşmak aklına gelmedi ve ben 1 ay daha sabredemeyeceğim der engellerim. Şimdiden bunu düşünmek bile üzüyor ya.Çocukken aman gençken, böyle biri ile telefonda konuşuyorduk, gece 3 de bile arardı… neyse buluşmazdık. Sonra aynı şeyi başkasına yaptığını yakaladım. Sevgilim hiç demedim ama. adamı sanalda bulmadım, tanıdığım biriydi üstelik
Zaman geçti eşimle görüşmeye başladık, isteyen adam her gün gelirmiş, gece gündüz konuşup günlük buluşurduk….
Emin olun gerçek bir ilişki içinde değilsiniz. Adam aranıyor, başka alternatiflerede yürüyor…
şimdi üzül ileride üzülme, yaşın çok genç, benim o zamanki durumum zaman kaybıydı. İşin içince olunca anlaşılmıyor. Ben yakaladım. Sen şanslı olmayabilirsin. Akademisyen demişsin, gerçekten boş zamanları oluyor. Mutlaka gerçek sevgililerin de olacak. Sallayın bunuSanırım işin doğrusu bu ama ben salaklığımdan ona konduramıyorum. Yani buraya yazıp sizlerden tavsiyeler alana kadar işin bu kısmı aklıma dahi gelmemişti. İşinden yoğundur bu hafta eder diye bekliyordum. O zaman zaten yarın haftasonu o illa ki bir şey için dışarı çıkar o zaman 1 aydır bekliyorum daha fazla ilgisizliğinle baş edemeyeceğim der engellerim ya da çıkmazsa evde olduğun halde yine buluşmak aklına gelmedi ve ben 1 ay daha sabredemeyeceğim der engellerim. Şimdiden bunu düşünmek bile üzüyor ya.
Ben seni bu sms atar gibi yazış tarzından bi üyeye çok benzettim ikinci üyelik misinWalla benimde o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?