Sevgilim benimle buluşmak istemiyor

Evet biraz yönlendirilmesi gereken biri olduğunu düşünüyorum. Yap dediğim her şeyi yapıyor, yapma dediğim şeyleri de birdaha yapmıyor ya da çok dikkat etmeye çalışıyor farkındayım. O da 25 yaşında. Konu ailesi vs değil tabii bizim durumumuzda ama belki onun da çekindiği ya da düşündüğü şeyler olabilir bilmiyorum. Ben buraya konuyu ilişkiyi toparlamak, erkeğe buluşma düşüncesini nasıl aşılarım nasıl ilişkiyi ileri taşıyıp düzenli buluşma noktasına getiririm gibi tavsiyeler alırım düşüncesiyle açmıştım ama sabahtan beri aldatıldığım ve sevilmediğimi okuyorum sadece. Burada yazılanlarla devam etmek istediğim ilişkiyi artık bitirmek istiyorum.

Neyi kabul etmek zor engeli bas aptala . Bikac ay sonra hatirlamayacaksin bile. Yazmak ne bir ay olmus daha bi kere aksam bulusmussunuz o kadar . Gereksiz dramalara girme daha yirmilerinin basindasin. Bak biri sana deger vermiyosa gormek için zorlamiyosa o anda bas tekmeyi kendisine zamanini öldürme kimseyi adam etmeye ugrasma , adam olmuslarla isin olsun . Genceciksin sakin ol sana değer verenlere ayir zamanini eziklere degil

e siz bi kere gördüğünüz biri için çok eminsiniz ya. ben de hiç görmediğim biri için tecrübelerimden yola çıkarak yorum yapıyorum. buraya sormak sizin tercihinizdi. ben de cevap veriyorum.

böyle devam edin madem. elbet bir gün buluşursunuz.

Çok haklısın ya. Bitirmek için bunları duymaya ihtiyacım varmış sanırım. Nasıl yaparım nasıl ederim düzeltebilir miyim diye düşünüyordum ama aklımda büyüttüğüm kadar görüşmemişiz bile.. Daha zaman kaybetmeye gerek yok en az 10 kişi yazmış herkes de bırakmam gerektiğini söylüyor umarım benim için hayırlı bir karar olur.

ciddi boyuta taşımak istiyorsun ama o senle vakit geçirmek sadece demekki kendine güvenmiyor hissetiklerini hissetmiyor yoksa bunun için çabalardı olması gereken bu farkındasın birşeyler yerine oturmuyor o zaman sürdürmeninde anlamı yok uzaklaş belki özler döner istediğin gibi olur ama şuan normalinde gitmiyor içinde bunu kabul etmiyor ve kendini dinle ayrıl

Kesinlikle hislerimin ve ilişkinin özeti bu. Ben yolun açık olsun diyeceğim değişip dönerse elbette düşman olmam düşünürüm ama zaten işine gelip yoluna bakarsa da yolu açık olsun. Çünkü gerçekten 2 aydır çabasızlığının olduğunu fark ettim.

Seni sevdigini dusunmuyorum. Seven erkek boyle olmaz.. bulusmak icin can atar, kapinda yatar. 1 ay gorusmemek nedir ya.

Sevgili değilsiniz,kabul edin inat etmeyin.Aşık adamlar sevdiği kızı görmek için okyanus aşar sizin ki nazlanıyor,bahane arıyor.Size göstermediği ilgiyi başkası için kullanıyordur,o kızdan size sıra gelmiyor.... Gözünüzü açın ...

Nasıl düzeltirim, nasıl ilişkiyi kurtarabilirim diye düşünüyorsun ama:
1)ortada doğru düzgün bir ilişki yok
2)bunlar senden ziyade bu noktada adamın düşünmesi gereken dertler

Bir insanla neden bir ilişki içerisinde olursun? Hayatına bir güzellik katsın, bazı şeyler birlikte daha kolay olsun sana huzur versin diye. İttire ittire götürdüğün bir ilişkiden hayır gelir mi sanıyorsun? 2.aydasın daha ve bak kendine ne kadar bıkkın, kırgın, çıkmazda hissediyorsun. Yazık değil mi hayatım? Her hafta şehir değiştiren var, günde 2 saat yol aşıp buluşan var vize, yorgunluk falan bunlar bahane değil. 1 hafta 168 saat eder. 1 saatini bile ayırmakttan imtina eden, çocuk gibi her konuda benden komut almayı bekleyen sözde yetişkin özde ergen bir adamı şahsen ben çekemem. İşim gücüm var, hayat zaten zor bir sürü derdimiz var bir de bununla mı uğraşacağım?

Çocuk yetiştirmek istersem bir çocuk dünyaya getirmeyi tercih ederim. 25 yaşında eşek kadar adamı yetiştirmeye çalışmak gibi beyhude bir çabaya girmem. Adamı gözünde çok büyütüyorsun, yok ilgi veriyor beni alttan alıyor vs. Bunlar zaten bir kadınla duygusal bağ kurmak istiyorsa her erkeğin yapması gereken şeyler yoksa sap sap oturur. Önemli olan ekstra ne yapıyor? Zira erkeğin sevgisinin gerçekliği çabası ve icraatlarıyla ölçülür, vaatleriyle değil. Sanalda birbirine iltifat edip övmekten daha kolay ne var ki? Önemli olan bunu somutlaştırıp reel hayatta göstermek. Bir çaba var mı yoksa bununla iyi anlaşıyoruz ya yedekte dursun kafasında biri mi bu önemli.

Benim anladığım adam ikinci kategorideki tiplerden. Buradaki kadınlar "sevgilisi var ya da evli, seni muhtemelen sevmiyor" laflarını seni incitmek için yazmıyor. Belli bir yaşa gelen her aklı başında kadın artık erkek sarrafı oluyor. Bir hareketinden gelecek 5 yılını kestirebiliyorlar mesela.
Sezgi boş bir şey değildir, tecrübeden süzülmüş akıldır derler. Bu adamın muhtemelen ciddi bir ilişkisi var ve haberin yok. Kaçamak tavırları bu yüzden.
Ha bir ihtimal olmayabilir de. Bu da mümkündür ama olmaması da onu aklamaz. Erkekler görsel canlılardır. Hoşlandığı kadını görmek ister, elini tutmak ister. Buluşmak ister. Yıl olacak 2026 aynı şehirde 2 ay görüşmemenin bir bahanesi olamaz bu bir tercihtir.

Sevebileceğin, yormayacak, mutlu edecek bir sürü insan var ve sen onları tanıma şansını bu ne yaptığı belirsiz adamla oyalanarak, onu düzeltmeye çalışmak gibi boş bir çabayla harcıyorsun. Emin ol şu an ayrılsan adam çok ısrar etmez, acısından ölüp bitmez hiç de "ben hatalıyım bu ilişkiyi adam gibi bir yola koyacağım" demez. Bir ay geçer ya esas kız ortaya çıkar ya da bakarsın ki başka biriyle gayet buluşuyor sorumluluk alıyor. Kadınların anlatmaya çalıştığı şey bu işte. Değmeyecek birine çaba harcamaya ve değer vermeye değmez.
Gerçek bir bağ yok aranızda çünkü yalnızca ego tatmini, ilgi arayışı, duygusal boşluğu doldurma işlevi görüyor konuşmalarınız.

Üzücü biliyorum ama kendine saygın ve sevgin başkalarına olan hislerinden her zaman daha güçlü olmalı.

Yapay zekayla sevgili ol. Aynı şey. O da bol bol mesajlaşır...

Yedeksin bence. Seven ilgilenen insan zaman yaratır. Boşa zaman harcama bununla.

2 ayda sizi sevdiğini nasıl düşündünüz? Yüz yüze bile görüşmüyorken. Bir de buluşmayı onun aklına düşürmek nedir, isteyen zaten görüşür hatta buluşmak için can atar. Boş zamanlarında sizinle vaktini dolduruyor ve yüksek ihtimal sevgilisi veya eşi var ..

Erkekler değer verdikleri kadınlar için uzaya gider, fırsat yaratır. Kadın gel demeden koşar, insan birini sevse, değer verse görmek ister..

23 yaşında mı, pek de küçükmüş. Olumsuz şeylere dahi bahane bulduğumuz, oldurmaya çalıştığımız yaşlar. Kazık yiye yiye öğrendik bazı şeyleri, bu minnaklar boşa vakit kaybetmesin istiyorum..

Seni üzmek istemem ancak görüştüğün kişi seninle buluşmaya yanaşmıyorsa sana karşı çok da duygu beslemediği içindir. Aksi halde seni görmeden bir ay boyunca duramazdı…Senin yerinde olsam bu kişiyle olan ilişkimi bir kez daha gözden geçirirdim. Zaten iki aydır görüşüyormuşsunuz çok uzun bir zaman da değil..

Aynen öyle eşim üçüncü ayımızda ben seni görmeden yapamam diyip ozaman ünüversiteyi başka şehirde okuyorduk benim olduğum yerde kalabilmek için orda yazın iş bulup çalışmıştı gelmişkende ailemle tanıştı beni görün bilin gittiğimizde içiniz rahat olsun demişti.her gün görüşüyorduk birini görüşmeden tanıyamıyorsun.sonrasında iki senede uzaktan ilişki yürüttük okul bitince öyle devam etti.Bence bu adam evli ya da hiç umursamıyor

Kesinlikle hiç lafı dolandırmaya gerek yok seven adam dağları aşar, parasını,zamanını hiç gözünü kırpmadan kadının önüne serer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…