Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .

darksideofmoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
103
27
32
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

He git birlikte ol desek olacak mısın ?

Ya da olma desek zaten dogru sana göre neyse onu yapacaksın degil mi ?

Bana göre dogru değil kimseye de gidip birlikte olsam mı diye sormadım çünkü zaten dogru olamadıgına kanaat etmiştim,sorma ihtiyacı hissetmedim..

Dogrunuz neyse ona göre hareket edin ha madem ille cevap istiyorsan OLMA ! derim.

Ayrıca bunun için anket açanıda ilk defa görüyorum :)

sevgilini tanıyan sensin sonunun ne olucağını ben kendim adıma fikir yürütemicem formda pişman olanlarda var mutlu olanlarda var ve ben yine kendim adıma evlenmeden önce karşıyım birlikte olanlarada saygım var kimsenin hayatı neticede beni ilgilendirmez.sorunuz bana biraz saçma geldi sanki bizlerdden izin alır gibi seviş desek tamam mı diceksin yada tam tersini desek okeylicek misin bu kadar özel hayatın ortaya yayılmasıda bence hoş değil.

2 gün sonra "sevgilimle birlikte olduk ve beni terketti" başlıklı konuyu açmak istemiyorsan tabiki hayır de.

Yaşın 20 olmuş. Nerdeyse evlilik yaşına gelmişsin. Biraz daha sabredip evlenince eşinle tecrübe etmelisin sevgilinle değil. Anlık bir heves için ömürlük bir pişmanlığa değer mi?

Sevgilimle birlikte olayım mı olmayayım mı nasıl bir sorudur böyle?
Siz böyle bir konuda kendi kararınızı veremeyip bir de internetten anket açıyorsunuz. Daha neler göreceğim...
Dalga mı geçiyorsunuz, bunun muhakemesini kendiniz yapın ya hu.

Anket biraz saçma olmuş.

Bunu bize sorma canım, senin kendi kararin ama ben olsam birlikte olmazdım. Dini boyutuna hic hic girmeyeceğim ama diger yandan da kendi arkadaslarim vasitasiyla cok kötü olaylara şahit oldum, kimseye güven olmazmiş bu devirde. Sevgiliniz sizi seviyor ediyor olabilir ama vazgecilmez degilsiniz bunu da bilin.

Ayrıca hamile kalma ihtimali ne kadar korunursaniz korunun oluyor. Boyle bir sey yapmamak icin büyük etkenlerden biri de bu bence.

bunu neden 5 bilinmeyenli. denkleme çevirdin ki, cinsellik için 8 ay erken 18 ay ideal diye bişey olabilir mi adam istiyorum demiş sen de istiyosan korunmak kaydıyla yaşarsınız yok eğer istemiyorsan istemiyorum dersin ayrıntılı açıklanacak ne var istemiyorum yeterli bi kelime aklı kıt olmayana, bu yüzden senden ayrılırsa zaten aranızda duygusal bir bağ hiç olmamış demektir

bu arada birlikte olmayı seçip daha sonra ayrılırsanız beni kullandı vs deme ya da ah vah etme hakkını vererek seviş pişman olma

Bu kişisel bir şey. Kendi doğrunla yaşa. Ha sonra buraya "birlikte olduk ama benimle evlenmedi, beni kullandı kandırdı, öldüm bittim, ailem duysa beni keser" gibi konularla geleceksen veya diktirmek gibi işlere gireceksen zaten yaşama. Böyle özel bir soruyu bize sorduğuna göre sen zaten pek ne yaptığını bilen, ayağı yere sağlam basan birine benzemiyorsun. Senin sonun pişmanlık olur gibi geldi bana.

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Bunun tek bir cevabı ve doğrusu olmaz.

Bir erkek/kadın ilşkisinin içine sevişme de dahil olsun isteyebilir karşı taraf istemiyorsa saygı duymak düşer.
Çoğu erkek anlayışla karşılar ya da zamanını bekler bazıları da sevişmeye daha önem verir ve ayrılır, kendi hayat tarzına yakın birini bulabilir.

Yaparsak bana karşı fikri değişir mi demişsin. Seni bununla yargılayacagını düşündüğün ''seni denedim '' diyecek bir adamla zaten bunu yapmamalısın.
Ve ''ne yapmalıyım'' diye buraya soruyorsan da yapmamalısın.

O bu değilde insan kırk yıl aynı yastıga baş koydugu adamdan darbe yiyor bu gençler neyine güveniyor anlam veremiyorum..
Ayrılmama hayali ile yapmayanlar sadece kendine güveniyor.
Ama yapıp hiiçç ayrılmayız sananlar neye güveniyor ben de bilemiyorum

X