Sevgilim buluşmalarda isteksiz

forlaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
73
35
88
32
Arkadaşlar merhaba herkese, şu sıralar bu konuya kafam takılıyor yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. :dua:

Yeni bir erkek arkadaşım var henüz 1 aylığız. Çok hoşlanarak başladım ikimiz de 24 yaşındayız ve yakın mahallelerde ailemizle yaşıyoruz. Yürüyerek 15 dk. Altında arabası var yürümüyor da. Sorun şu ki sevgilim 2 haftadır işe başladığından beri yorgunum diyerek akşamları buluşmuyor. Haftada 2 gün ancak görüşüyoruz. Onda da 1 saati geçmiyor hemen kalkalım hadi gidelim diyor. Gün içinde aradığında özledim seni çok seviyorum akşam yarım saat olsun göreyim falan diyor tamam diyorum ama akşam olduğunda görüşüyoruz değil mi diye soruyorum çok yorgunum çok uykum var deyip gelmiyor.

Telefonda da konuşmuyor akşamları ne mesaj ne bişey. Sadece yatmadan önce arayıp iyi geceler diliyor hatta bazen onu bile diyemeden saat 9da uyuyakalıyor. (Gerçek mi acaba?) Birkaç kez sitem edecek oldum ama yorgunum anlayış göster ilgi istiyorsan ilgi göster diyor ama akşam arıyorum tek kelime cevaplar veriyor hmm hoo ha falan diye ve sohbet ilerlemeyince kapatıyoruz. Mesajda da aynı şekilde daha beter sadece smiley yolluyor cevap olarak. Gündüzleri işteyken 2 kere falan arıyor 5 dk sadece o kadar.

bir keresinde hergün buluşmayız zaten sıkılırız diye bir laf etmişti ben de öyle olsa bile söylemen gerekmiyor illa bunu diye bozmuştum. Ama Yanyana gelip de buluşunca çok ilgili çok özledim seni seviyorum elimi bırakma şu bu diye dibimden ayrılmıyor eğleniyoruz çok. 1 saat dolmadan ama pat hadi gidelim deyince benim surat düşüyor bu ne perhiz ne lahana turşusu diyerek.

Bu hafta pazartesi salı görüşmedik çarşamba gene mırın kırın ede ede iyi hadi görüşelim tamam dedi sadece yarım saat kahve içtik :/ bugün eve erken gelmiş işten ben de görüşecek miyiz diye sordum böyle bakarız bilmemne diye gene mırın kırın etti. Az önce de aradı buluşmasak mı çok yorgunum Dedi. Ben de alıştım zaten artık dedim kapadım telefonu . Takmadı bile kırıldım mı falan diye. :KK34:

Şimdi ilişkimiz daha çok yeni sonuçta ve ilgi alaka özen istiyor. Gerçekten görmek istese yorgunluğunu bu kadar bahane etmezdi diye düşünüyorum. İlişkimizin ilk haftasında kaliteli vakit geçirmiştik. Ama şimdi hep böyle mi olacak? Konuşmayı çok denedim ama ona göre o normalmiş ben alınganmışım. Akşamları 10 dakikadan fazla vakit ayırmıyorsun telefonda diyorum kaç dakika ayırmam lazım kendime bile vaktim yok diyor. Sanki atomu parçalıcak. İnşaah mühendisi bu arada.

Nasıl davranmalıyım ben buna? Kendimi geri çekmeyi denemek istiyorum ama Nasıl yapacağımı da tam bilmiyorum . Yarın sabah günaydın demek için arayacak nasıl konuşmalıyım? Taktiğe ihtiyacım var :KK43:

Hiç arama, sorma. İstiyorsa o arar, ilgilenir, çok üstüne düşersen olmaz. Belki işyerinde hakikaten durumlar kötü. Bilinmez tabii...

Birinci ve en önemli taktik: Taktik düşünmeyin.
Trip de atmayın. Telefonda bir aydır tanıdığınız birini ya da fark etmez on yıllık eşinizi darlamayın. Kendi hayatınızı yaşayın, mevzuyu da akışına bırakın.
Yeni işe başlamış adam, yoruluyordur, evinde olmak istiyordur, dışarıda oturmaktan keyif almıyordur ya da yarım saat de olsa görmek istediği kadın, ayrılma saati surat yapıyorsa "aman be yarım saat göreceğim diye ertesi gün aksama kadar kapris mi cekicem" diyordur belki de.

Daha 1 aylık ilişkide böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Seviyor mu öylesine takılıyor mu büyük bir soru işareti.
Sürekli buluşalım edelim diyen sizsiniz, çok şımartmışsınız. Lütfen sormayı bırakın, ve başka planlar yapın. Aradığı zaman güzel güzel konuşun sonra da akşam planım var x'le buluşacağım falan yapın. Ondan başka ilgi alanlarınız olduğunu anlasın. Belki üstünüze düşmeye başlar.
Siz buluşalım demeden ne kadar süre daha buluşmak istemeyecek bakın bakalım.
Belki maddi durumu sıkıntılıdır falan diyeceğim ama telefonda da mesajda da böyle.
Sizinle çok ilgili değilmiş gibi duruyor ne yazık ki.
Bu arada bir erkek arkadaşım sevgilisiyle karşılıklı apartmanlarda oturmasına rağmen(odaları da karşılıklı) saat 10'da çok yorgunum yatıyorum diyip arkadaşlarıyla bar gezip duruyor sabahlara kadar. Çok da güvenmeyin o 9da yatma meselesine.

İlk aylar genelde dip dibe, geçen günler. Sen kapaaat, hayıır seeen, seeeen, durumunun yaşandığı zamanlar. Anlattıklarınıza göre adamın hevesi, gönlü yok öyle çok fazla. Bence üstelemeyin, buluşalım edelim demeyin. Kendisi teklif etsin edecekse. Akışına bırakın, hatta bırakın gitsin :p

İlk aylar genelde dip dibe, geçen günler. Sen kapaaat, hayıır seeen, seeeen, durumunun yaşandığı zamanlar. Anlattıklarınıza göre adamın hevesi, gönlü yok öyle çok fazla. Bence üstelemeyin, buluşalım edelim demeyin. Kendisi teklif etsin edecekse. Akışına bırakın, hatta bırakın gitsin :p
Ben dışarı çıkıyorum diye mesaj attım az önce okumadı bile henüz cevap yok. Uyudu mu naptı bilmiyorum. Şeytan diyor ayrıl geç :duduk:

Hiç arama, sorma. İstiyorsa o arar, ilgilenir, çok üstüne düşersen olmaz. Belki işyerinde hakikaten durumlar kötü. Bilinmez tabii...
Aramayınca hiçbişey olmamış gibi normal davranıyor. Ekstradan arayıp sorayım kırıldı mı acaba diye düşünmüyor.

Şantiyede çalışıyorsa yorgun olması kuvvetle muhtemel yok eğer masa başıysa işi ilişkinizi takmaması kuvvetle muhtemel...

Aramayınca hiçbişey olmamış gibi normal davranıyor. Ekstradan arayıp sorayım kırıldı mı acaba diye düşünmüyor.

O zaman bu çocuk seni önemsemiyor. Hiç arama, sorduğunda da söyle. Senin layığın bu, diye.

Adam yeni ile başlamış

Cidden uyuyor olabilir

Vücut alışamamıştır daha sabah kaçta kalkıyor

Bir sefer de trip atmadan tamam deyin bakalım kalkalım vs deyince bakalım ne olacak

Adam yeni ile başlamış

Cidden uyuyor olabilir

Vücut alışamamıştır daha sabah kaçta kalkıyor

Bir sefer de trip atmadan tamam deyin bakalım kalkalım vs deyince bakalım ne olacak
Şantiyede çalışıyor sabah 6 buçuk gibi uyanıyor diye biliyorum. Trip atmadan tamam dediğim Zamanlar da oldu ama üzülmekten kendimi alamıyorum belli etmicem diye de göbeğim çatlıyor çok fazla umursadığımı düşünsün istemiyorum

Ben daraldim okurken...bildigin arazi oluyor...1 ayda bu kadar bagimlilik ? Sabah 6:30 kalkiyorsa uyuyordur garip...benim kardesim de bu model...is guc yorgunluk uyku...

bayan olarak sizi anliyorum ilgi bekliyorsun ama aşk kirintilariyla yetinecen artık çünkü huylu huyunu değiştirmez. Kimisi gerçekten böyle seviyor hep arafta..

Valla benim eşim de insaat mühendisi, eve gelince sümük gibi koltuğa yapışıyor adam, ruhu çekiliyor resmen :ruh:

Hee ama biz sevgiliyken bu adam 15 saat otobüs yolculuğu yapar, sabah 9 dan akşam 9 a kadar benle gezer, sonra bi 15 saatte geri dönerdi. Heyy gidi günler heyy. Adam limuzinken, şahine dönmüş resmen :işsiz:

Bence de seni sallamıyor gibi yol ver gitsin. Evliliğin fragmanı gibi düşün. Filmi begenmediysen yarısında çıkıver.

Back
X