Sevgilim çirkin ama onu seviyorum

Sechiruchan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
4
0
24
Kizlar sevgilim cirkin ama ben onu o haliyle cok seviyorum. Aslinda cokta cirkin degil idare eder yani var. Benim sorum su. Baskalarisin dusuncelerini takmalimiyim? Tipe bak bunumu buldun falan gibi cumeller duyarsam beni cok uzer bu durum. Sizce ne yapmaliyim? Ondan ayrilmak istemiyorum fakat baskalarinin duusncelerini takmalimiyim?

Kizlar sevgilim cirkin ama ben onu o haliyle cok seviyorum. Aslinda cokta cirkin degil idare eder yani var. Benim sorum su. Baskalarisin dusuncelerini takmalimiyim? Tipe bak bunumu buldun falan gibi cumeller duyarsam beni cok uzer bu durum. Sizce ne yapmaliyim? Ondan ayrilmak istemiyorum fakat baskalarinin duusncelerini takmalimiyim?
ay ay benimki kel ve göbekliydi
ama seviyordum
keşke terketmeseydi :KK53::KK53:

genelde senın yanına yakışmıyor derler uzulmuyceksen sevgılını sahıpoleneceksen devam et

Ben de eski erkek arkadasimda çevremden duyuyordum yanina yakismiyor gibisinden laflar annemden bile çiçek gibi kizimin yaninda hoş durmuyor tarzi yorumlar geliyordu ama ben takmadim takmam da. Bence seviyorsan sen de takma. Ama şöyle de bir şey var ne biliyim biraz da goze hitap etmeli ya ... :) simdi sansliyim neyse ki :KK66:

benim nişanımdan sonra da herkes bir kıza bak bir oğlana hiç kıza yakışmış mı kız çok güzel diye konuşmuşlar hep ben de başta kafayı taktım ama sonra ne alaka dedim ya onu ben seviyorum o benim gözümde en yakışıklı hem huyu güzelle ömür geçer dedim :)

Ben hiç takmadim bu durumları zaten zamanla bana yakışıklı gelmeye basladi:KK54:huyu güzel olduğu için birçok arkadaşım var eşleri çok çok yakışıklı fakat huzurlari yok dış görünüşe hiç takmayin iyise kalbi guzelse en güzelden daha güzeldir

Benim erkek arkadaşımda çirkin. Bazen aramızda konuşuyoruz tipiyle dalga geçiyoruz birlikte :-) bence önemli olan başkalarının yanında konuşmamak ve konuşturmamak. Kimse senin sevgilinin tipiyle iilgili yorum yapamamalı ne münasebet. İnsanlara bu fırsatı verme.

Eğer gerçekten sevseydin cirkinlikleri bile gözüne hoş gelirdi , insanlar bir sey demeden sen demissin , deseler nolur yani ?
yakisikli olsaydi da belki seni yanina yakıştırmazdilar.
bir sürü ihtimal var.
Agzi olan konuşuyor boşver gitsin

Anlaşabiliyorsanız kimseyi takma derim çünkü bu zamanda insanın kafasına göre birisini bulması çok zor. Çirkin mirkin deme kıymetini bil valla :)

X