- 1 Nisan 2015
- 6
- 0
- 31
- Konu Sahibi gamzem2009
Erkek arkadasimi taksimdeydik hastalik donemimdi bana orda hayatim hizli yeme diye saka yapti benimde sinirli bir anima geldi espri yaptığni soyledi felan ben de trip attim 1.5 saat knsmadm sonra kahve icicez demstk srekli gittgimiz bir yer vardi oraya gittik bende orda bisey icmicem dedim bu uc oldu gamze ve bu cok buyuk sorun dedi birazyuruduk sonra da konusmcakmisin dedim konusmak istemedi cok snirliydi onu brakip eve gittim 3 4 saat sonra yazdim ama soguk davrandı bir sure konsmak istemdi bende ısrarla yazdim özur diledim 2 hafta bulusmadk sonra buluştk gayet güzeldi bulusmamis tavla oynadık gezdik koluna girdim hatta beni scladi hakli olarak orda bisy ddi moralim bozuldu kolundan çıktım noldu ddi bisey yok dedim oyle yurudk sonra sordum ona su an daha iyi gibiyiz ne dusunyrsun duzldin mi cunku sogudum demsti kafam hala karşk bu knsmayi sonra yapsak ddi eskisi gibi olalm dedgm de belki sevgi ekskligi vardir diyince o zman bitsn ddim madem sevgi eksikligi varsa, oda sevgi eksikligi demek istemdm yanlış ifade ediyorum kendimi oyle olsa su an gelmzdm sevgi ekskligi degildir dedi ama sende beklemek istemiyorsun sanirim dedi cunku bu sekilde bir sure devam edecekti sonra beni vapura bindrcekti sen git ddim arkamdan bakti bayneyse gittim bindim sonra mesaj atti iyi msin dye 3 gun knstk ben aramzn iyi oldgnu düşünüyorum barisalim bence dedim oda o kadar zaman gecti ama duzelmedm ddi bulstgmz gün oyle dememstn dedm oda düzelr sandm düzelmedi seni uzcegme bylesi daha iyi dedi ve bitti simdi en son o gun yaptiigim senin icin bahaneyms tamam hoscakal kendine çok iyi bak vs yazdm cevap atmadi o beni cok sevyrdu 2 sene peşimden kstu benim herseyimi dnler yanimda olurdu simdi ne yapmaliym geri doner mi?
Son düzenleme: