AyrılAynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Doğum günüm yarın demiştim kutlamanı beklerdim diyeSöyledim derken ? Ne söylediniz ki ??
Belki çok baskı ters tepmistir
İroni mi ciddi misinAyrılbenimde kocam kutlamayacak diye düşünüyorum doğum günümü o yüzden boşayacağım bende
Bencede hakkımdır hamileyim ya ben gönlümü yapsın yapmazsa suyuna kezzap atacağımSana kabli pasta almazsa bosan gitsin
Bence soykemeniz hata olmuş zaten daha önceden konusu geçmiştir bur hafta daha bekleyin ciddi bisey yapmazsa başka şeyleri bahane ederek ayrılın ilgisiz erkek evlilikte daha ilgisiz olurDoğum günüm yarın demiştim kutlamanı beklerdim diye
Yapma çocuğunu babasız birakmaBencede hakkımdır hamileyim ya ben gönlümü yapsın yapmazsa suyuna kezzap atacağım
Doğum günüm bugün sanmıyorum 1 hafta içinde yapacağınıBence soykemeniz hata olmuş zaten daha önceden konusu geçmiştir bur hafta daha bekleyin ciddi bisey yapmazsa başka şeyleri bahane ederek ayrılın ilgisiz erkek evlilikte daha ilgisiz olur
Yukarda biri de çocuğa hak vermişYa da hediyeyi kabul bile etmeden direk ayrılabilirsin. Ayrilmasan bile süründür senin özel günleri önemsediğini bilsin bu ne ya ben de sinir oldum açıkçası
işin espirisi bir yana, genel durumu nasıl? hani insanlık hali diyelim ki bunu görmezden geldin, ilişkinizde genel anlamda tavrı, tutumu, sana karşı özenli mi nasıl bunları etraflıca oturup düşündüğünde eksileri daha fazla ise senin istediğin karakterde bu değilse boşuna vaktini harcama. Ben mesela böyle günlere çok takılan biri değilim çünki bende özel günleri maalesef ki unutuyorum plan program ince işler kadını değilimdir dümdüz oğlak burcuyum. O yüzden bu tür konularda beklenti içine girmediğim için eşim sevgili iken De rahattı haliyle evli iken de. Ama her insan hele hele her kadın aynı değildir. Ben biraz düzümYukarda biri de çocuğa hak vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?