• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğum günümü kutlamadı ayrılsam mı

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Özel günleri hep kutlar mı? Kendimden örnek vereyim ben kendi doğum günümü dahi kutlamam. Çevremdekilerin de kutlamam. Özel günleri önemseyen biriyle olamam ben de o kavram yok. ''Severse unutmaz, plan yapar'' diyenlere o nedenle katılmıyorum. Ama önceden kutlayıp şimdi bıraktıysa iş değişir orada.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Özel günlere önem veririm. Erkek arkadaşımdan da kutlamasını isterim doğal olarak. Mesaj atıp kutlamak ne öyle dalga geçer gibi. Arkadaşının babasını hastanede ziyarete mi gitmiş? Mesaj atmak yerine arayıp kutlayabilirdi. Müsait zamanda da görüşüp sürpriz yapsa güzel olurdu.

işin espirisi bir yana, genel durumu nasıl? hani insanlık hali diyelim ki bunu görmezden geldin, ilişkinizde genel anlamda tavrı, tutumu, sana karşı özenli mi nasıl bunları etraflıca oturup düşündüğünde eksileri daha fazla ise senin istediğin karakterde bu değilse boşuna vaktini harcama. Ben mesela böyle günlere çok takılan biri değilim çünki bende özel günleri maalesef ki unutuyorum plan program ince işler kadını değilimdir dümdüz oğlak burcuyum. O yüzden bu tür konularda beklenti içine girmediğim için eşim sevgili iken De rahattı haliyle evli iken de. Ama her insan hele hele her kadın aynı değildir. Ben biraz düzüm🫣🫠
Genel olarak zaman geçirmiyor benimle söyleyince de zaten aynı işteyiz diyo

Özel günlere önem veririm. Erkek arkadaşımdan da kutlamasını isterim doğal olarak. Mesaj atıp kutlamak ne öyle dalga geçer gibi. Arkadaşının babasını hastanede ziyarete mi gitmiş? Mesaj atmak yerine arayıp kutlayabilirdi. Müsait zamanda da görüşüp sürpriz yapsa güzel olurdu.
Evet tüm gün arkadaşının babasının yanındaymış hastanede

Aramaması tuhaf. Yani hiç mi tuvalete gitmiyor hiç mi yemek yemiyor bu adam. 1-2 dk bile olsa arayabilirdi.
Şimdiki erkeklerde kadınları şımartmayalım hep kötü davranalım duygusu var
Bu duygu kadınları daha fazla bağlıyormuş
İşin tuhaf tarafı ise yarıyor da

Şimdiki erkeklerde kadınları şımartmayalım hep kötü davranalım duygusu var
Bu duygu kadınları daha fazla bağlıyormuş
İşin tuhaf tarafı ise yarıyor da
Açıkçası ben 5 saat yazmayan flörtle bile direkt iletişimi kesmek istiyorum. Erkeklere karşı eski sabrım, tahammülüm yok. Ama kötü erkeklere yönelen çok kadın var bu da doğru.

Adam iyi ısı gücü var sen doğum günü için ayrilacanmi bence ayrıl adam en azından senden kurtulur
Herkesin işi gücü var 🤣 kimse unutmuyor senede bir gün sen sevgisizliğe ilgisizliğe alışıksın diye her kadın öyle olmak zorunda mı yahu?

Bayıl sonra ayrıl feriha

öf. kutlamıs ya illa plan program yapmak zorunda mı ? herkesin keyfii yıyecek parası boyle seylere ayıracak butcesı olmak zoruında mı? sen ne yaptın nasıl bır organızasyon cok satafatlıysa tabı ayrıl capınız uyusmuyor demek kı :) yoksa sen de kızlar bısı yapmaz erkekler yapcak kafasındaysan o senden ayrılsın dıyelım de.

Herkes dalga geçmiş de adam şimdiden böyle ilgisizse sonrasını düşünemiyorum ayrıl olay sadece doğum günü değil

Back
X