• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğum günümü kutlamadı ayrılsam mı

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.560
117
123
27
Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Ayrıl 🤷‍♀️ benimde kocam kutlamayacak diye düşünüyorum doğum günümü o yüzden boşayacağım bende 🤌🫠

Zamanında verilmemiş hediyeyi kabul etmiyorum derdim ben olsam sen hiç neden trip atmadın kj bu herife bir de çıkıyorum diye mesaj neden atıyorsun ?

Bence soykemeniz hata olmuş zaten daha önceden konusu geçmiştir bur hafta daha bekleyin ciddi bisey yapmazsa başka şeyleri bahane ederek ayrılın ilgisiz erkek evlilikte daha ilgisiz olur
Doğum günüm bugün sanmıyorum 1 hafta içinde yapacağını

Yukarda biri de çocuğa hak vermiş
işin espirisi bir yana, genel durumu nasıl? hani insanlık hali diyelim ki bunu görmezden geldin, ilişkinizde genel anlamda tavrı, tutumu, sana karşı özenli mi nasıl bunları etraflıca oturup düşündüğünde eksileri daha fazla ise senin istediğin karakterde bu değilse boşuna vaktini harcama. Ben mesela böyle günlere çok takılan biri değilim çünki bende özel günleri maalesef ki unutuyorum plan program ince işler kadını değilimdir dümdüz oğlak burcuyum. O yüzden bu tür konularda beklenti içine girmediğim için eşim sevgili iken De rahattı haliyle evli iken de. Ama her insan hele hele her kadın aynı değildir. Ben biraz düzüm🫣🫠

Back
X