• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyor..

flzgrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
20
0
36
36
5 yıllık beraberliğim var bu sürec icerisinde sevgilim eski sevgilisiyle görüştügünü onu arastırdıgını gördüm sordum cevabı benim ici cok önemli birisi oldu.bir yıl önce kız evlendi numaraalrını kapattı kızın evli oldgunu bile bile hala neler yaptıgını nerde oldugunu arastırıyor.deli olmak üzereyim:(((( ne yapmayalım ne olur bi akıl verin...;((

o nasıl bişe öle ya. ne diye araştırıyormuş. kuma mı alcak.
sende eski sevgilinle görüş o zaman cnm madem öle işte böle de.
ayıp denen bişe var senin duygularını hiçmi önemsemiyor.
valla ben bırak görüşmeyi eski sevgiliyle selamlaşmaya bile karşıyım.
adı üstünde eskii...
bırak ekside kalsın bu ne yılışıklık

hala eski sevgilisini sevdiğini bile bile devam etmek istiyorsanız. görmezden gelip kabulleniceksiniz ama bence bu kabul edilemez bir şey!!!!!!!!!!! ben olsam bitirirdim. değil sevgilim, eşim bile olsa bitirirdim... 1-2 kere yapılmış birşey değil belliki, ona eski sevgilisini unutturamamışsınız... kusara bakmayın bunları okurken belki içiniz acıcak ama benim algıladıgım bu oldu:(

Son düzenleme:
o nasıl bişe öle ya. ne diye araştırıyormuş. kuma mı alcak.
sende eski sevgilinle görüş o zaman cnm madem öle işte böle de.
ayıp denen bişe var senin duygularını hiçmi önemsemiyor.
valla ben bırak görüşmeyi eski sevgiliyle selamlaşmaya bile karşıyım.
adı üstünde eskii...
bırak ekside kalsın bu ne yılışıklık

teş ederim haklısın bende cok karsıyım bu tarz durumlara ama başıma geldi işte.bıktım bu durumdan kız evli cocugu oldu.anlam veremiyorum :((

hala eski sevgilisini sevdiğini bile bile devam etmek istiyorsanız. görmezden gelip kabulleniceksiniz ama bence bu kabul edilemez bir şey!!!!!!!!!!! ben olsam bitirirdim. değil sevgilim, eşim bile olsa bitirirdim... 1-2 kere yapılmış birşey değil belliki, ona eski sevgilisini unutturamamışsınız... kusara bakmayın bunları okurken belki içiniz acıcak ama benim algıladıgım bu oldu:(

:43: kabul etmek tabiki değil kimse edemez ama bende kaldıramıyorum.gercekler acı haklısınız :(

benimde algıladığım bu oldu ona eskiyi unutturamamıssınız belliki onun aklı onda sizin duygularıızın hatta onun yanınızda olmanızın bi önemi yok. ki cevabında da senden önemli olduğunu söylemiş zaten..
üzgünüm ama ister 5 yıl ister 10 yıl bence kendinden daha fazla ödün verme bunca zamandan sonra kendini sevdirmeye çalışamazsın. sen gel adam gibi konuş bi karara var. bencil biri belliki böyle biriyle birlikte olmak ister misin?

araştırabilir,merak edebilir tutamıyordur kendini belki ama görüşmesi falan çok saçma.hem artık o evli bi kadın,çocuğu da var. kadının evliliğini huzurunu bozacak böyle giderse.

konuştun mu sevgilinle kız hakkında?

ilk gördügümde sordum eskide kalmış senden önce yaşanmış bişey bitti gitti dedi ama birazcık arastırınca bitmedigini görmüş oldum adresini bulmaya calışmasından telefonunu hatta nerede oy kullanacagını bile arastırmış ve evli oldugunu bile bile yapıyor bunları tekrar sordum benim icin önemli biris dedi kapayı vurdu gitti:( tabi ben bunlara cüzdanında buldum bulduklarımı sçylemezdim cünkü karıstırmış olmam aramızı daha kötü yapacaktı :(

ilk gördügümde sordum eskide kalmış senden önce yaşanmış bişey bitti gitti dedi ama birazcık arastırınca bitmedigini görmüş oldum adresini bulmaya calışmasından telefonunu hatta nerede oy kullanacagını bile arastırmış ve evli oldugunu bile bile yapıyor bunları tekrar sordum benim icin önemli biris dedi kapayı vurdu gitti:( tabi ben bunlara cüzdanında buldum bulduklarımı sçylemezdim cünkü karıstırmış olmam aramızı daha kötü yapacaktı :(

ooo maşallah bu ne rahatlık beyimizdeki. sen ne yaptın peki öyle diyince???

araştırabilir,merak edebilir tutamıyordur kendini belki ama görüşmesi falan çok saçma.hem artık o evli bi kadın,çocuğu da var. kadının evliliğini huzurunu bozacak böyle giderse.

kız başka şehirde haberi bile yoktur bunları yaptıgından cünkü hic karsılık aldıgını görmedim en azından hissetmedim..

canım hayatını bu adamın ceplerini karıştırarak mı geçireksin hep şüpheyle? bence bunlar birer işaret,evlenmeye kalkma derim ben.

benimde algıladığım bu oldu ona eskiyi unutturamamıssınız belliki onun aklı onda sizin duygularıızın hatta onun yanınızda olmanızın bi önemi yok. ki cevabında da senden önemli olduğunu söylemiş zaten..
üzgünüm ama ister 5 yıl ister 10 yıl bence kendinden daha fazla ödün verme bunca zamandan sonra kendini sevdirmeye çalışamazsın. sen gel adam gibi konuş bi karara var. bencil biri belliki böyle biriyle birlikte olmak ister misin?

tabiki istemiyorum cok acık veren bir durum bu bana :( aşılmayacak bir yere vardı....cesaretimi toplayıp konusmayalım belkide cok gec kaldım

ya madem unutamamış seninle neden 5 yıl beraber olmuş???
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

hayatinda sen varsan neden artik o bayan önemliymiski.. Ben sahsen bu kisinin sevgisinden süphe ederdim, hatta belki görüsmezdim daha... hayatinda sen varsin neden eski sevgilisi önemliymis demekki senden daha önemli o... Ben olsam bu benim sahsi fikrim kesinlikle bir kez daha düsünürdüm yada ayrilik karari alirdim bilmiyorum...

Buraya konu açmak bile saçma olmuş hiç düşünmeden ayrılman lazımdı :20:

Buraya konu açmanı eleştirmiyorum sakın yanlış anlama sadece üzerinde düşünmen gereken bir konu bile değil onu anlatmaya çalışıyorum :25:

bence de ayrıl. ve ayrılırken de çok yorum yapma
madem o senin için önemli buyur değer verdiklerin kalsın hayatında de sonrada sana ulaşmasını engelle.
zaten olacağı varsa bi şekilde aranız düzeli olur. ama seni de kaybedebileceğini anlaması gerekiyor.

aramızı daha kötü yapacaktı gibi bir cümle kullanmışsınız inanamadım. yani adam hala belliki onu seviyor !!! bunun başka bir anlamı kesinlikle olamaz. başkasını seven bi adamla aranız kötü olsa ne olacak iyi olsa ne olacak. aranız kötü olmasın diye yutabilecek misin bunları. bunları kesinlikle sana kendini kötü hissettirmek için söylemiyorum ama arada 5 yıl gibi bir süre var bu süre içinde unutamamışsa hiç unutamaz o kız. nerede oy kullanacağını bile araştırmışsa demek ki karşısına çıkmak karşılaşabilmek umuduyla araştırmış :S her şeyi anlatın bence açık açık. onu sevdiğinizi ama o sizi sevmiyorsa hiç ayrılmak istemediğiniz halde ayrılmayı kabul ettiğinizi söyleyin. hala onu düşünüyor olmana katlanamıyorum deyin. sizi ne kadar üzdüğünü anlatın ona. kavgayla da halledilebilecek bir şey değil bu açık açık sorun ona gerçek hislerini öğrenin neden böyle şeyler yaptığının sebebini söylemesini isteyin.

ooo maşallah bu ne rahatlık beyimizdeki. sen ne yaptın peki öyle diyince???

konusmaya yanaşmıyor.sürekli kacıyor gönlümü almaya calışıyor sonra sacma sapan bir durum icerisindeyim.yani susarsam cok iyiyiz.konusunca kötü:(

konusmaya yanaşmıyor.sürekli kacıyor gönlümü almaya calışıyor sonra sacma sapan bir durum icerisindeyim.yani susarsam cok iyiyiz.konusunca kötü:(

cnm senin durumun katlanabilir türden değil. düşünsene adam belkide seni öperken o kızı hayal ediyor.

Back
X