Merhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..
Son durum : en altta yorum olarakta yazdım oraya inmeye üşenebilirsiniz fazla uzun oldu

Benim en baştan tepki gösterme nedenim zamanında başka bi ilişkiden çok kazık yediğim için şuan her şey bana tehlike gibi geliyor. Bu durumu aşarım inşallah. Sevgilim biraz saftır. Rüyasında böyle bişey görünce moralinin bozulmasını anlıyorum. Çünkü ben de bi kere rüyamda onu aldattığımı görmüştüm ve rüya boyunca çok kötü hissetmiştim uyanınca bile midem bulanıyordu bikaç saat etkisinden çıkamadım. Kısacası soğuk yapmayı bıraktım. Teşekkürler ilginize