- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Kızlar şuan çok üzgünüm az önce de hüngür hüngür ağladım .. Sevgilim ailesinden dil eziyeti, çile, efkar vs.. şeyler çekiyor, zamanında yaptığı hatalar da hep yüzüne vuruluyor, ona değer veren bir tek benim, ve o da bunu biliyor .. Herneyse Bugün feci bir şekilde tartışmış ( Bildiğiniz kavga etmiş) babasıyla .. Ve evi terk ettiğini söyledi az önce şoka girdim yaa.. Şuan ben bu satırları yazarken o da parkta bankın üzerinde uyuyor .. Bu akşam mesajla çok teselli ettim onu, bir nebze de olsa mutlu ettim onu .. Birde babasıyla aynı işyerinde çalışıyor, yarın da işe gidecek, ama eve bir daha gitmem diyor .. Sizce döner mi yaa çok korkuyorum, ayrıca ailesiyle de ilk kez tartışmıyor, çok daha fazla tartışmaları olmuş .. Kızlar ne yapayım şimdi .. O orada parkta bank'ın üstünde kimsesizce uyuyor, ben asla yatağımda uyuyamam, bugün bana uyku yok ! ne zaman evine dönerse o zaman adam gibi uyuyacağım , o orada ağrı içinde kıvranacak, bende sıcak yatağımda uyuyacağım, yokyaaa !! Lütfen yardım edin yaa.. Demediğim şey kalmadı ona ama nuh diyor peygamber demiyor .. Sizce ne yapmalıyım ? Ne demeliyim ki evine dönsün lütfen yardım .. O benim sözümden asla çıkmaz bende onun !! Lütfen Allah rızası için bir tavsiye verin off çok kötü durumdayım yaa !!
Son düzenleme: