Sevgilim Evini Terk Etti Şoktayım Ne Yapmam Lazım Evine Geri Dönmesi İçin ? Yardımm:((

Crusher

ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu ..
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
1.672
1.168
:KK61::KK61:Kızlar şuan çok üzgünüm az önce de hüngür hüngür ağladım :KK61: .. Sevgilim ailesinden dil eziyeti, çile, efkar vs.. şeyler çekiyor, zamanında yaptığı hatalar da hep yüzüne vuruluyor, ona değer veren bir tek benim, ve o da bunu biliyor .. Herneyse Bugün feci bir şekilde tartışmış ( Bildiğiniz kavga etmiş) babasıyla .. Ve evi terk ettiğini söyledi az önce şoka girdim yaa.. Şuan ben bu satırları yazarken o da parkta bankın üzerinde uyuyor .. Bu akşam mesajla çok teselli ettim onu, bir nebze de olsa mutlu ettim onu .. Birde babasıyla aynı işyerinde çalışıyor, yarın da işe gidecek, ama eve bir daha gitmem diyor .. Sizce döner mi yaa çok korkuyorum, ayrıca ailesiyle de ilk kez tartışmıyor, çok daha fazla tartışmaları olmuş .. Kızlar ne yapayım şimdi .. O orada parkta bank'ın üstünde kimsesizce uyuyor, ben asla yatağımda uyuyamam, bugün bana uyku yok ! ne zaman evine dönerse o zaman adam gibi uyuyacağım , o orada ağrı içinde kıvranacak, bende sıcak yatağımda uyuyacağım, yokyaaa !! Lütfen yardım edin yaa.. Demediğim şey kalmadı ona ama nuh diyor peygamber demiyor .. Sizce ne yapmalıyım ? Ne demeliyim ki evine dönsün lütfen yardım .. O benim sözümden asla çıkmaz bende onun !! Lütfen:KK61: Allah rızası için bir tavsiye verin off çok kötü durumdayım yaa !! :KK43: :KK61::KK61::KK61:

Son düzenleme:
Allah rızası için yardım edin yaa çok kötü durumdayım :KK43: :KK61::KK61::KK61:

:KK61::KK61:Kızlar şuan çok üzgünüm az önce de hüngür hüngür ağladım :KK61: .. Sevgilim ailesinden dil eziyeti, çile, efkar vs.. şeyler çekiyor, zamanında yaptığı hatalar da yüzüne vuruluyor .. Bugün feci bir şekilde tartışmış babasıyla .. Ve evi terk ettiğini söyledi az önce şoka girdim yaa.. Şuan ben bu satırları yazarken o da parkta bankın üzerinde uyuyor .. Bu akşam mesajla çok teselli ettim onu, bir nebze de olsa mutlu ettim onu .. Birde babasıyla aynı işyerinde çalışıyor, yarın da işe gidecek, ama eve bir daha gitmem diyor .. Sizce döner mi yaa çok korkuyorum, ayrıca ailesiyle de ilk kez tartışmıyor, çok daha fazla tartışmaları olmuş .. Kızlar ne yapayım şimdi .. O orada parkta bank'ın üstünde kimsesizce uyuyor, ben asla yatapımda uyuyamam, bugün bana uyku yok ! ne zaman evine dönerse o zaman adam gibi uyuyacağım , o orada ağrı içinde kıvranacak, bende sıcak yatağımda uyuyacağım, yokyaaa !! Lütfen yardım edin yaa.. Demediğim şey kalmadı ona ama nuh diyor peygamber demiyor .. Sizce ne yapmalıyım ? Ne demeliyim ki evine dönsün lütfen yardım .. O benim sözümden asla çıkmaz bende onun !! Lütfen:KK61: Allah rızası için bir tavsiye verin off çok kötü durumdayım yaa !! :KK43: :KK61::KK61::KK61:
keşke çok fazla yapacağın bir şey olsa. ama eninde sonunda o eve dönecek ne kadar gaddar olursa olsun evlenene kadar eğer durumu yoksa ailesiyle kalacak.
aileyi atamazsın satamazsın seçemezsin . bununla yüzleşmeli.
dil problemi derken neyi kast ettin anlamadım ama biraz olsun sakın olması konusunda ufak hatırlatmalar yapmalısın. şuan da kendini tamamen haklı görse de insan ailesini kaybedince anlıyor. en gaddar babanın ardından bile ağlanıyor. hem hayatta her zaman kapıyı çarpıp çıkamıyosun. bende kız başıma çarpıp çıktım haklıydımda ama evlenince anladım ki en gaddar dediğim ailem bile gerçekten değerliymiş.
şu durumda sana çok bağlanacaktır bu iyi bir durum onun boşluğa düşmesini engelleyen sen olabilirsim ama sana önerim aileyi tanıyorsan bile sevgilin istemeden ailesiyle konuşmaman . evet meseleye tabiki dahil oldun ama bırak bir süre gözlemle tecrübeyle sabit sen sıkıntı yaşarsın ortalık daha da karışır.
dua et bol bol . sukunet gerek insanlara. mübarek günlerin hatrına rabbim korusun onu .

keşke çok fazla yapacağın bir şey olsa. ama eninde sonunda o eve dönecek ne kadar gaddar olursa olsun evlenene kadar eğer durumu yoksa ailesiyle kalacak.
dil problemi derken neyi kast ettin anlamadım ama biraz olsun sakın olması konusunda ufak hatırlatmalar yapmalısın. şuan da kendini tamamen haklı görse de insan ailesini kaybedince anlıyor. en gaddar babanın ardından bile ağlanıyor. hem hayatta her zaman kapıyı çarpıp çıkamıyosun. bende kız başıma çarpıp çıktım haklıydımda ama evlenince anladım ki en gaddar dediğim ailem bile gerçekten değerliymiş.
şu durumda sana çok bağlanacaktır bu iyi bir durum onun boşluğa düşmesini engelleyen sen olabilirsim ama sana önerim aileyi tanıyorsan bile sevgilin istemeden ailesiyle konuşmaman . evet meseleye tabiki dahil oldun ama bırak bir süre gözlemle tecrübeyle sabit sen sıkıntı yaşarsın ortalık daha da karışır.
dua et bol bol . sukunet gerek insanlara. mübarek günlerin hatrına rabbim korusun onu .
Allahım bu ne kadar güzel bir mesaj ya çok teşekkür ederim canım :) Bu arada dil dediğim de koskaca insanı çocuk gibi azarlıyorlar, bunaltıyorlar dilleriyle.. Onun geçmişte yaptığı hataları her tartışmada yüzlerine vuruyorlar .. Bu arada ailesiyle henüz tanışmadım .. Bu akşam dilimde tüy bitti resmen anlattım senin 10 tane baban yok 1 tane var, eğer onu kaybedersen çok pişman olursun, daha neler neler canım ya.. Telefonum donacaktı neredeyse o kadar dil döktüm . Resmen gurur yapıyor yok ben dönmem bilmem ne :KK43: off :KK43:

Ya canım bu arada eninde sonunda döner evine dimi ya offf :KK43:

Sizin şu aşamada yapabileceğiniz hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ailesiyle erkek arkadaşınız arasında bir durum, ailedir elbette dönüp dolaşacağı yer onların yanı. Yaşlar kaç bu arada?

Ya canım bu arada eninde sonunda döner evine dimi ya offf :KK43:
tabi döncek annesi arasın hemen gider siz gaz vermeyın yeter kendin haklı gördükçe kin başlar. nefretler sevgi arasında ince bir çizgi var en nihayetinde. dinleyin anlayın pek yorum yapmayın ama arada ailenin öneminden bahsedin . hem sizede bağlanacaktır.

Canım çok oldum ama kusura bakma .. Bu arada ona onu ne kadar çok sevdiğimi, onu bu konuda hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımı nasıl belli edebilirim ? Yapışayım etiket gibi ama nasıl ? '' En Zor günümde Crusher yanımda oldu hep'' desin bu çok önemli .. ??

Niye bankta yatıyor ben onu anlamadım. Bu çocuğun gidebileceği bir arkadaşı yok mu? Ya da 10 20 lira verip geceyi dandik de olsa bir pansiyonda geçiremiyor mu?
Ooo sevgilim guruludur .. Kimseye tenezzül etmez .. Ayrıca şuan durumu pek yok bu hafta maaşını alacak işte :)

İnsan evini terkedebilir de, gidecek daha güvenilir bir yeri varsa eğer..
Parkta uyumak için inatla evi terk eden birinin olgunlaşmadığını düşünürüm.
Yaşı kaç ki?

Güzel güzel konuşacaksın, aklım sende böyle yapma.
Ailenle konuşmasan da git odandan çıkma, beni merakta bırakma.
Hatrım için falan diyeceksin. Başka yolu yok gibi görünüyor.
Arkadaşı falan da mı yok bir iki gün orda sakinleşse?

Allahım bu ne kadar güzel bir mesaj ya çok teşekkür ederim canım :) Bu arada dil dediğim de koskaca insanı çocuk gibi azarlıyorlar, bunaltıyorlar dilleriyle.. Onun geçmişte yaptığı hataları her tartışmada yüzlerine vuruyorlar .. Bu arada ailesiyle henüz tanışmadım .. Bu akşam dilimde tüy bitti resmen anlattım senin 10 tane baban yok 1 tane var, eğer onu kaybedersen çok pişman olursun, daha neler neler canım ya.. Telefonum donacaktı neredeyse o kadar dil döktüm . Resmen gurur yapıyor yok ben dönmem bilmem ne :KK43: off :KK43:
şuanda gurur yapar canım öfkeli ve gaza gelmiş şu aralar ne desen boş . ailenin diline gelince hep o dili çekecek ne yazıkki tek yok kendi işini alıp zamanı gelince evlenip düzenini kurması. şuanda kafasından değişik planlar geçer ama sabaha doğru planları zayıflar merak etme.
bazen susmak ve sabretmek gerekir. bunu yapmanın tek yoluda allaha sığınmak bunun düşüncesi bile rahatlatıyor insanı. dediğim gibi bende yaşadım gördüm hayat bu neler gelecek başa.

İnsan evini terkedebilir de, gidecek daha güvenilir bir yeri varsa eğer..
Parkta uyumak için inatla evi terk eden birinin olgunlaşmadığını düşünürüm.
Yaşı kaç ki?

Güzel güzel konuşacaksın, aklım sende böyle yapma.
Ailenle konuşmasan da git odandan çıkma, beni merakta bırakma.
Hatrım için falan diyeceksin. Başka yolu yok gibi görünüyor.
Arkadaşı falan da mı yok bir iki gün orda sakinleşse?
yaşı 22 canım .. Ama çok guruludur tenezzül etmez ki kimsye valla :/ çok değişik ya :/

Evlendikten sonra kiymete biner merak etme. Evlenince anasinin onu koynunda yatirasi gelir. Az daha sabretsin siz evlenene kadar. Ama gercekten arkadasina falan niye gitmiyo. Yaz gunu ama gece cok soguk olur yatilnaz ki bankta ben bile uzuldum simdi

Varsa bi arkadaşının evine gitmesi için ikna edin. O orda öylece yatarken hiç iyi olmadığınızı söyleyin hatta arayın ağlayın. Yarında yüzyüze gelince sıkıca sarılın ve sizin için sabretmesini söyleyin :)

Evlendikten sonra kiymete biner merak etme. Evlenince anasinin onu koynunda yatirasi gelir. Az daha sabretsin siz evlenene kadar. Ama gercekten arkadasina falan niye gitmiyo. Yaz gunu ama gece cok soguk olur yatilnaz ki bankta ben bile uzuldum simdi
Yaa valla dediğim dedik bir insan yaa .. Gururlu da baya .. Of yaa :KK43: Mal işte valla mal off :KK43:

Canım çok oldum ama kusura bakma .. Bu arada ona onu ne kadar çok sevdiğimi, onu bu konuda hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımı nasıl belli edebilirim ? Yapışayım etiket gibi ama nasıl ? '' En Zor günümde Crusher yanımda oldu hep'' desin bu çok önemli .. ??
ne çok olması tatlım. şöyle ki o ne derse direkt krşı çıkma zor günde iyi günde ben hep varım de. yarın yanında giderken ne bileyim kendi elinle bir şeyler yap götür onu dinle uzun uzun dinle. eğer sana ağlayarak anlatıp içini döküyorsa zaten güveniyordur.
her dakika ben yanındayım demekte anlamsız kaçar . ama ona üzüldüğünü belli edip ben yanında olucam ve ailenle her şey düzelecek mutlu olacağız buna inanaıyorum demen hoşuna gder. şuan mutluluk hayalleri kuruyor o . birazda öfkeli ama ailesine karşı sen öfkeli konuşma ne kadar da olsa ailesi o kızsa da sen kızma . umarım düzelir.

onun için ağlamaktan korkma bu sana bağlayacaktır onu .yanında uzun kalmaya bak konuşurken gözlerine bak ve sarıl ona güvende hissettsin

Varsa bi arkadaşının evine gitmesi için ikna edin. O orda öylece yatarken hiç iyi olmadığınızı söyleyin hatta arayın ağlayın. Yarında yüzyüze gelince sıkıca sarılın ve sizin için sabretmesini söyleyin :)
Canım muhteşem bir görüş bu :) Zaten tehtit ettim sen orada bankta yatacaksın bende betonun üzerinde yatarım dedim o da dil döktü Crusher sakın yapma bak asla konuşmam falan :) Bu pazar günü buluşacağız zaten Allah nasip ederse o gün onu asla yalnız olmadığını göstereceğim .. Ve diyecek ki Vay be hayatta bir tek Crusher bana değer veriyor diyecek .. Ama bunun için ne yapmam lazım ? Her sıkıştığında bana açılsın yardım edeyim ki beni dinlesin sence ne yapmam lazım bu pazar gününe kadar ve pazar günü ??

Valla canım arkadaşına gitmeye tenezzül etmiyormuş, cebinde de parası yok diyorsun. 1 gün inat eder, 2 gün inat eder yine evine döner. Gurur karın doyurmuyor neticede. Evi terk edip geri dönmemesi için kendine yeni bir hayat kuracak bütçeye sahip olması lazım. Öyle parklarda bahçelerde kedi gibi oraya buraya kıvrılarak yaşamasına imkan olmadığına göre sen içini ferah tut, zaten ilk büyük kavgaları da değilmiş yakında döner o evine :KK66:

X