- 11 Şubat 2015
- 9
- 0
- Konu Sahibi iremnurxxx
herkese iyi aksamlar.. nasil anlatilir bilmiyorum.. ögreneli bir hafta oldu yaklasik... gercekten cok aci. caresizim sanki. sanki hersey cok yabanci. suyun bile tadi yok denir ya. öyle iste.. bi bucuk sene önceydi.. bir adamla tanistim. Adam olmadigini bugünlerde cok iyi anladim ama ne fayda.. güzel günler gecirmiyordum. bana destek oldu.. sadece yazisiyorduk.. 4 ay yazistik cok israr etti görüselim diye. ben istemedim.. 4 ay sonra bir gün Kabul ettim.. o an gözlerine baktim. tamam dedim.. sadece tamam.. Allah ömrünü ömrüme nasip etsin. sanki gözlerine baktigim an tamamlandi hersey hayatimda. yazistik, görüsmeye basladik.. evlenecegiz diye birsey yoktu.. Allah nasip ederse vardi ikimiz icinde.. cünkü onu tanidim taniyali insanin mutlu bir Hayati olabilecegine inandim. onun demesine göre oda öyle.. sonra.. aradan cok fazla gecmedi belki 2-3 hafta.. eski sevgilisinin aradigini söyledi.. kadin 7 aylik hamileymis.. onun cocugunu tasiyormus. Birlikte olduklarini biliyordum.. ama baba olacagini duydugumda dünyam yikildi.. sarsildim am sevmekten vazgecmedim. kopukluk oldu aramizda ama hala seviyordum. Sevmeye devam ettim.. oda öyle.. cocugunun annesiyle evlenmeyecegini söyledik.. ama ayni zamanda bana da böyle birsey yapmak istemedigini ve ayrilmak istedigini söyledi.. Kabul ettim herseye ragmen. evleneceksen tamam raziyim ayrilalim dedim. ama hayir evlenmeyecegim. seni cok sevsem de ayrilmak zorundayiz dedi.. ben akisina biraktim artik.. hem sevdigim adamin cocugu oluyor bir baskasindan Hemde ben yalvariyorum arkasindan ayrilmayalim diye.. dokundu.. son olarakta bana dogumdan hemen sonra bebegin resmini yollayinca kahroldum.. öldüm öldüm dirildim. sevdigim adamin bir baska kadindan cocugu olmustu.. aradan iki ay gecti.. bir mesaj atti.. 'nasilsin' .. o yetti. Yine aramizda olan o kivilcim alevlendi.. bundan sonrasinin ikimiz icinde zor olacagini biliyorduk.. buna ragmen devam ettik.. ve birgün bile kavgamiz olmadi. ikimiz de birbirimize Hayati zorlastirmak icin degil, aksine kolaylastirmak icin birbirimizin hayatinda oldugunun bilincindeydik. tamam kolay olmadi ama ben ona kör güvendim oda bana.. uniyi okumak icin ülke bile degistirdim yinede kavgali bir günümüz olmadi. herzaman manevi bir sekilde destek oldu.. o calisiyordu her aksam da kizini görmeye gidiyordu. bende uniye.
3 hafta önce annemleri ziyarete gittim ve tabi onu görecegim icinde cok mutluydum.. ama birseyler ters gidiyordu. Bir bucuk sene cok mutluydum ama son Zamanlarda icimde bir his vardi ve artik daha da belli etmeye baslamisti kendini bu hislerim.. sacma sapan düsünceler degldi. ba telefonunu birakin elime vermeyi gözüme bile göstermiyordu. bu hep böyleydi ama bir iki hareketi cok dikkatimi cekti.. kizgindim biliyordu. görüsmek istedim türlü türlü bahanelerle reddetti beni.. ben onun yanina gidecektim.. sirketin adresini almak icin websitesine girdim sirketin. Sitede onun resmini gördüm. ismi ve bir soyisim vardi. o soyisim onun degil. yani en azindan bana söylemis odugu soyisim degildi.. sabrettim vardir bir aciklamasi dedim. Gitmedim yanina. kizgindim ona gel dedim. kizim hasta gelemem dedi. yalvardim, gelmicem dedi. tamam dedim isim ve soyisimle hitap ettim. cevabi suydu 'ne diyoun sen Allah askina ne sacmaliyorsun'.
cevap vermedim.. bana ertesi gün, soyismini 3 sene önce degistirmek zorunda kaldigini yoksa bugün boctan beladan kurtulamayacagini yazdi.. anne ve babasinin soyismi bana bahsettigi gibiymis.
icime bir süphe düstü.. cok güvendigim sevdigim Adam benden ne sakliyordu..
facebooka girdim.. 5 sene önce "ayrildigi" sözlüsünün adini yazdim aramaya..sevgilimin soyismni yazdim arkasina.. ve bir Profile girdim. o kadinda sevgilimin oturdugu yerde oturuyordu. o kadinin bebeginin adida sevgilimin kizinin adinin aynisi.. ve sonrada ikisinin birlikte oldugu fotograflari gördüm..
telefonda bagirdim cagirdim.. kagit üzerinde evli olduklarini söyledi.. kizi icin katladigini söyledi.. ayni evde yasamadiklarin söyledi.. beni sevdigini söyledi.. ama inamiyorum hic birseyine. ondan nefret ettim ama hala seviyorum da ayni zamanda.. kizida bu arada bana söyledigi resimini paylastigi tarihte degil. ondan bir sene önce dogmus.. bunu yapan bir insan sevmis olamaz..
ama gönül söz dinlemiyor. cok guzel bir ask yasadim herseye ragmen.Yanlis insanla.. cok caresizim.. ne yaparim bilmiyorum.. en önemliside bana sahip oldu..günahima girdi.. istedim ayni zamanda istemedim ama sevdim ve kendimi engelleyemedim.. sadece sevdim.. kimseyi sevmedigim Kadar.. kendimden vazgececek Kadar..
suan önümü göremiyorum.. kendim psikoloji okuyorum..ama bunu bir insan nasil yapar.. ben nasil yaptim bilmiyorum.. kendi psikolojim mahvoldu... ne olur birseyler yazin.. kahroldum..
3 hafta önce annemleri ziyarete gittim ve tabi onu görecegim icinde cok mutluydum.. ama birseyler ters gidiyordu. Bir bucuk sene cok mutluydum ama son Zamanlarda icimde bir his vardi ve artik daha da belli etmeye baslamisti kendini bu hislerim.. sacma sapan düsünceler degldi. ba telefonunu birakin elime vermeyi gözüme bile göstermiyordu. bu hep böyleydi ama bir iki hareketi cok dikkatimi cekti.. kizgindim biliyordu. görüsmek istedim türlü türlü bahanelerle reddetti beni.. ben onun yanina gidecektim.. sirketin adresini almak icin websitesine girdim sirketin. Sitede onun resmini gördüm. ismi ve bir soyisim vardi. o soyisim onun degil. yani en azindan bana söylemis odugu soyisim degildi.. sabrettim vardir bir aciklamasi dedim. Gitmedim yanina. kizgindim ona gel dedim. kizim hasta gelemem dedi. yalvardim, gelmicem dedi. tamam dedim isim ve soyisimle hitap ettim. cevabi suydu 'ne diyoun sen Allah askina ne sacmaliyorsun'.
cevap vermedim.. bana ertesi gün, soyismini 3 sene önce degistirmek zorunda kaldigini yoksa bugün boctan beladan kurtulamayacagini yazdi.. anne ve babasinin soyismi bana bahsettigi gibiymis.
icime bir süphe düstü.. cok güvendigim sevdigim Adam benden ne sakliyordu..
facebooka girdim.. 5 sene önce "ayrildigi" sözlüsünün adini yazdim aramaya..sevgilimin soyismni yazdim arkasina.. ve bir Profile girdim. o kadinda sevgilimin oturdugu yerde oturuyordu. o kadinin bebeginin adida sevgilimin kizinin adinin aynisi.. ve sonrada ikisinin birlikte oldugu fotograflari gördüm..
telefonda bagirdim cagirdim.. kagit üzerinde evli olduklarini söyledi.. kizi icin katladigini söyledi.. ayni evde yasamadiklarin söyledi.. beni sevdigini söyledi.. ama inamiyorum hic birseyine. ondan nefret ettim ama hala seviyorum da ayni zamanda.. kizida bu arada bana söyledigi resimini paylastigi tarihte degil. ondan bir sene önce dogmus.. bunu yapan bir insan sevmis olamaz..
ama gönül söz dinlemiyor. cok guzel bir ask yasadim herseye ragmen.Yanlis insanla.. cok caresizim.. ne yaparim bilmiyorum.. en önemliside bana sahip oldu..günahima girdi.. istedim ayni zamanda istemedim ama sevdim ve kendimi engelleyemedim.. sadece sevdim.. kimseyi sevmedigim Kadar.. kendimden vazgececek Kadar..
suan önümü göremiyorum.. kendim psikoloji okuyorum..ama bunu bir insan nasil yapar.. ben nasil yaptim bilmiyorum.. kendi psikolojim mahvoldu... ne olur birseyler yazin.. kahroldum..