- 14 Temmuz 2014
- 168
- 17
Cok iyi ve beni cok seven bir sevgilim var. Ama benim psikolojik bir sorunum var Obsesif Kompulsif Bozuklugun pencesindeyim... Internette cok eskiden konustugum bi erkek, erkeklerin anuslerinden zevk aldiklarini soyledi.. Butun erkekler parmak veya baska bi cisim sokar dedi. Bu bana ters geldi ve saplantim basladi. Sevgilime bi gece konusurken; Parmagini anusune sokarmisin?? Dedim. Oda sasirdi sacmalama ne diyosun gene ne isler pesindesin dedi. Hergun baska bi olayla yanina geliyorum cunku. Bende beni seviyorsan yap nolur falan dedim baya bi israr ettim zevk alacakmi diye merak ediyodum cunku. Benim israrlarimla he he yaptim dedi. Sonra sen israr ediyosun diye yaptim dedim. Oyle seylerden hoslanmiyorum yapmam asla dedi.Ertesi gun bulusmaya Kuran goturdum. Yaptiysanda yapmadiysan da el bas dedim. Oda yapmadim diye el basti annesinin olusunun uzerine yeminler etti. Ben hergun soruyorum yaptin mi diye. Oda biktim artik bu saplantilarindan sevdigim icin katlaniyorum ama artik yeter diyo. Yapip yapmadigini nasil anlicam? Yapmasi ayrilik sebebimidir? Bende bi sorun mu var nolur yardim edin