Sevgilim gay mi??

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
Cok iyi ve beni cok seven bir sevgilim var. Ama benim psikolojik bir sorunum var Obsesif Kompulsif Bozuklugun pencesindeyim... Internette cok eskiden konustugum bi erkek, erkeklerin anuslerinden zevk aldiklarini soyledi.. Butun erkekler parmak veya baska bi cisim sokar dedi. Bu bana ters geldi ve saplantim basladi. Sevgilime bi gece konusurken; Parmagini anusune sokarmisin?? Dedim. Oda sasirdi sacmalama ne diyosun gene ne isler pesindesin dedi. Hergun baska bi olayla yanina geliyorum cunku. Bende beni seviyorsan yap nolur falan dedim baya bi israr ettim zevk alacakmi diye merak ediyodum cunku. Benim israrlarimla he he yaptim dedi. Sonra sen israr ediyosun diye yaptim dedim. Oyle seylerden hoslanmiyorum yapmam asla dedi.Ertesi gun bulusmaya Kuran goturdum. Yaptiysanda yapmadiysan da el bas dedim. Oda yapmadim diye el basti annesinin olusunun uzerine yeminler etti. Ben hergun soruyorum yaptin mi diye. Oda biktim artik bu saplantilarindan sevdigim icin katlaniyorum ama artik yeter diyo. Yapip yapmadigini nasil anlicam? Yapmasi ayrilik sebebimidir? Bende bi sorun mu var nolur yardim edin :KK43:

Cok iyi ve beni cok seven bir sevgilim var. Ama benim psikolojik bir sorunum var Obsesif Kompulsif Bozuklugun pencesindeyim... Internette cok eskiden konustugum bi erkek, erkeklerin anuslerinden zevk aldiklarini soyledi.. Butun erkekler parmak veya baska bi cisim sokar dedi. Bu bana ters geldi ve saplantim basladi. Sevgilime bi gece konusurken; Parmagini anusune sokarmisin?? Dedim. Oda sasirdi sacmalama ne diyosun gene ne isler pesindesin dedi. Hergun baska bi olayla yanina geliyorum cunku. Bende beni seviyorsan yap nolur falan dedim baya bi israr ettim zevk alacakmi diye merak ediyodum cunku. Benim israrlarimla he he yaptim dedi. Sonra sen israr ediyosun diye yaptim dedim. Oyle seylerden hoslanmiyorum yapmam asla dedi.Ertesi gun bulusmaya Kuran goturdum. Yaptiysanda yapmadiysan da el bas dedim. Oda yapmadim diye el basti annesinin olusunun uzerine yeminler etti. Ben hergun soruyorum yaptin mi diye. Oda biktim artik bu saplantilarindan sevdigim icin katlaniyorum ama artik yeter diyo. Yapip yapmadigini nasil anlicam? Yapmasi ayrilik sebebimidir? Bende bi sorun mu var nolur yardim edin :KK43:

Ya bence hic normal davranmiyosun. Tedavi görüyomusun? Yaslariniz kac?

Sende buyuk bir sorun var hemde...
psikologa gitmiyormusun?
Bende OKB jastasiydim simdi YAB 'na cevirdi ikisi de birbirinden berbat

Tedavi olmadıysan tedavine hemen başla..
Gerekenleri yap,hemde hiç aksatmadan..

Yok bence icini rahat tut yani Kurana el basınca inanıcaksın heralde ki cocuga bastırmıssın smdi neden inanmıyosun yani?

21 ben. Oda 30. Oda 30 yasindan sonra beni nelerle ugrastiriyosun diyo. Tedavi goruyorum 6 aydir ama gecmiyo :KK43:

Bunlar hep int yuzunden oldu. Ensest iliskileri, swingerleri vs vs bilmezdim ogrendikce aklima takildi hepsi.

Once yap yap diyr baya israr ettim. Oda he he yapiyorun simdi dedi. Ben bidaha soruncada yapmadim dedi. Israrlarin sona ersin diye yaptim dedim dedi.

Bence hastalığını tetikleyecek şeyler peşinde koşma
Gereksiz konuları araştırıp gereksiz kişilerle konuşma
OKB olduğun için sevgiliye ne kadar guvensen de acaba lar kafanı kurcalar
Hemen doktora gitmelisin aynı zamanda kendin de bu işi çözmek için savasmalisin
Yoksa ilede birak Sevgiliyi sana sen bile katlanamazsin

Konunun gaylikle ne ilgisi var? Adam hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden demiş,gereken cevabı vermiş aslında..Sen ne ögrenmeye çalışıyorsun onu anlamadım?

Once yap yap diyr baya israr ettim. Oda he he yapiyorun simdi dedi. Ben bidaha soruncada yapmadim dedi. Israrlarin sona ersin diye yaptim dedim dedi.
Zaten herkesin kolay kolay yapacağı birsey değil ki bu
SSevgiline inanmalisin

X