sevgilim hala kızına bitanem dedi ayrıldım doğru mu yaptım

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
Herkese iyi geceler taze bir ayrılık yaşıyorum.sevgilimle çok güzel bir gün geçirdik hersey mükemmeldi gs bjk maçını izliyordum bir cafede telefon geldi sevgilimin halasinin kızı arıyordu açtı ve alo bitanem nasılsın dedi ben bir bozuldum bana dediği şeyi ona dedi yanımda bi de gayet rahat Buzz gibi oldum sonra emanetler varmış uğrar alırım dedi konuşma bitti bana döndü anladı bende bişey var noldu dedi ben de sen nasıl bitanem dersin dedim. Ne var o benim kardeşim dedi ki daha önce bu konuyla alakali konu açmışTim offf bilmiyorum çok sert tepki verdim hesabı işte dedim kalktım yolda bağırdı bayaga bırak beni gidicem dedim yürüdüm gittim şimdi baktım engellemiş watsup tan instagram a bi sürü şey yukle mistik birlikte hepsini silmiş beni de takip etmiyorum artık ben de sildim

Bana göre biraz abartmışsın tamam herkese bitanem demesin isteyebilirsin. Evet rahatsız olunuyor. Benim sevgilimözzel ders öğrencisinin adını unutup bitanem demişti ben önce bi bozuldum sonra saçma bence bu kadar samimi bir hitap dedim. Haklısın dedi konu kapandı. Uzatmaya da gerek yok rahatsızlığını nedenini söyleyince anlardı. Hemen trip atmak kavgaya dökmek bir iletişim biçimi değil.
Ayrıca hala kızı yahu akraba evliliği yaşanan ailelerden değilse normal.
Bizim ailede ayıptır akraba evliliği hepsi öz kardeşim gibi bazen aynı odada sıralanır yatardık bayramlarda.

Valla doğrusunu yapmış

Ortaokula gitmiyorsanız abartmışsınız

Adamlar artık her kelimesine trip adam kızın nazını çekmekten bıktı

Basit bir tel konuşması bu kadar büyürse akşam uğrayınca da içeri gir bir şeyler içelim demesi fırtına koparır herhalde

Bana göre biraz abartmışsın tamam herkese bitanem demesin isteyebilirsin. Evet rahatsız olunuyor. Benim sevgilimözzel ders öğrencisinin adını unutup bitanem demişti ben önce bi bozuldum sonra saçma bence bu kadar samimi bir hitap dedim. Haklısın dedi konu kapandı. Uzatmaya da gerek yok rahatsızlığını nedenini söyleyince anlardı. Hemen trip atmak kavgaya dökmek bir iletişim biçimi değil.
Ayrıca hala kızı yahu akraba evliliği yaşanan ailelerden değilse normal.
Bizim ailede ayıptır akraba evliliği hepsi öz kardeşim gibi bazen aynı odada sıralanır yatardık bayramlarda.
Maalesef onlarda normal hatta kendisini yanis anlamasın diye hep çekinirdi

X