sevgilim iyice caydı. bni elde eti artik

FleurxSacree

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
19
1
arkadaslar sevgilim bu aralar cok sacma sapan konusuyor her zaman msg atan o olur ama her zaman napion bitanem... cok sikildim seviyorum ama deger bilmio gbi dun ona mutlu olmadigimi soyledim ilk baslarda boyle olmadini artik eskisi gbi bni aramadigini oda bana dedi aramiorum cunku 1saaten fazla knusioz bitanem fln dedi bunu soylemesi bni sogutu ve cvp vermedim su anda cvp vermiorum bunun icin cvp vermiecenmi yazdi yine cvp vermedim ne yapardiniz siz?

Hahahahah ben de buna nasıl isyan etmediklerini merak ediyordum. 1 saat telefon görüşmesi mi olur yahu? Ben ne annemle ne erkek arkadaşımla ne yakın arkadaşlarımla 5 dk'dan uzun konuşmaya gelemiyorum. Adamların sabrını mı sınıyorsunuz?

1 saatten fazla konuştuğunuzda siz sıkılmıyor musunuz? Şahsen ben sevgilinize hak verdim. Ben olsam bende sıkılır aramazdım. :KK51:

Sıkıldığının sinyallerini açık açık vermiş.
Şu napıyosun mesajları da bayıyor.
Haklısın tavrında. Uzak dur biraz.
Nefes alsın. Özlet kendini.
Bi de konuşmanızı uzatmanız hoşuna gitmiyorsa uzatmayın. Makul ölçüde konuşun. Telde fazla konuşmak beni de sıkar ama sevgilinin bunu ifade ediş şekli kaba.

konu ile başlık birbirini tutmuyor ben daha başka bişey düşünmüştüm başlığı görünce...
Erkek bu kadar sıkılmaz ve her msjına cvp vermemen onun senden uzaklaşması demek ama soğuduysan bence uzatma ilişkinin tadı iyice kaçmasın

aramiorum cunku 1saaten fazla knusioz

Adamin belki konusmak icin yeterli dk si yoktur. sonra dk alacak parasi yoktur

arkadaslar sevgilim bu aralar cok sacma sapan konusuyor her zaman msg atan o olur ama her zaman napion bitanem... cok sikildim seviyorum ama deger bilmio gbi dun ona mutlu olmadigimi soyledim ilk baslarda boyle olmadini artik eskisi gbi bni aramadigini oda bana dedi aramiorum cunku 1saaten fazla knusioz bitanem fln dedi bunu soylemesi bni sogutu ve cvp vermedim su anda cvp vermiorum bunun icin cvp vermiecenmi yazdi yine cvp vermedim ne yapardiniz siz?

buyurun konu bu merak edenler için :KK45:

Yahuuu şu içeriği madem sileceksin daha ne diye konu açıyorsunnn!!! Sonradan pişman olacaksan açmaaaa konu allah allahhhhh :KK62::KK62:

X