Sevgilim YGS sınavına girecek

Sonorous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
12
0
30
Arkadaşlar 9 gün sonra sevgilim YGS sınavına girecek bugün yerler açıklanmış ve uzak bi yer gerçekten benim oturduğum konuma göre uzak bir yer zaten sınav saatinden 45 dakika önce orda olmak gerek benim o halde evden 8 de falan çıkmam gerekecek ama sabahın 8 inde evden çıkarken aileme ne söyleyeceğim bilmiyorum hafta sonu gittiğim herhangi bir kurs da yok bir de pazar günü babam evde öyle bir bahane de bulacağımı sanmıyorum bunu sevgilime söyledim çıkışında mutlaka orda olurum dedim girişinde olmayacaksan çıkışında da olma dedi ne yapmam gerek şimdi sizce yani babamın izin vereceğini sanmıyorum sevgilim olduğunu biliyor babam ama son durumlardan sonra ayrıldık diye biliyordu nasıl izin alıcam ya da gidemezsem nasıl davranıcam lütfen yardımcı olun

Ki gitmeyi çok istiyorum YGS sınavına çalışmıyordu bile umursayan biri değildi bugün gelemeyeceğimi söyleyince çok fazla tepki verdi ne yapmalıyım :KK43:

ay benim aklıma bin tane yalan geliyorda şimdi yarın bi gün bende anne olucam o yüzden sana bu yönde akıl veremem :)

Ayrıldık diye biliyordu ne demek? Şu işleri yapcaksanız doğru düzgün kimseye yalan söylemeden halletsenize.
Sınav çıkışında gidebiliyorsanız gidin, sebebini anlatın.

Tepkisini falan da umursamayın babanızla konuşsun bir derdi varsa alla alla. Yok konuşamayacaksa afra tafrasını kendisine saklasın.

Ayrıldık diye biliyordu ne demek? Şu işleri yapcaksanız doğru düzgün kimseye yalan söylemeden halletsenize.
Sınav çıkışında gidebiliyorsanız gidin, sebebini anlatın.

Tepkisini falan da umursamayın babanızla konuşsun bir derdi varsa alla alla. Yok konuşamayacaksa afra tafrasını kendisine saklasın.
Ya biz telefonla konuşurken ayrıldığımızı duymuş yalan söylememiştim daha sonra barıştık 2 gün önce ondan beri de söylemedi

Başlığı görünce yaş kaç diyesim geldi :) o nasıl sevgili ya girişinde yoksan çıkışında hiç olma ne demek?

Sevgiliniz ne kadar anlayisiz.o oyle dediginde agzinin payini vermedinizmi.bu kadar pasif kalmayin taviz vermeyin yahu.
Isine gelirse cikista gelecegim.aileme yalan soyleyemem deyin gecin.

Nasıl izin alacağınızı bilemiyorum ama sevgiliniz saygı göstermeliydi bence zor durumda bırakıyor sizi, bu baskı yanlış.

Annesi götürsün madem..hey allahım seni napcakmış sınavdayken anlamadım? Bahçede duamı edeceksin sen de? Çıkışta da gitmezdim güle güle girsin sınavınaa..

"Şimdi 17 yaşındayım lütfen şu konuyu mantıklı bir şekilde okuyun ve cevap verin beni azarlamayın aşağılamayın.

1 senelik ilişkim var çok şey yaşadık birbirimizin güvenini kıracak . Ama hala beraberiz ilişkimizi ailelerimiz biliyor birbirimizle buluşacağımız zaman ailemeze rahat rahat söylüyoruz benim ilk ilişkim yani ne bileyim ilk çıkma deneyimim. Onu bazenleri sıkıyorum mesela onun bir kursa gitmesini istemiyordum çünkü güvenimi kırmıştı ama hala gitmeye devam ediyor sevdiği bir kurs bu konuda ona engel olmaya çalışıyorum yanlış yapıyorum biliyorum. 3 hafta önce bir kızla beraber tiyatroya gitmişler önceden samimi olduğu bir kızla benimle beraber olduktan sonra asla konuşmadığı biriyle kız omzuna falan yatmış ben de bunları twitter mesajlarından okudum yıkıldım resmen tehdit ettim ekran görüntülerini aldım vs vs. Onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum bazenleri çok soğuk davranıyor ben onunla sürekli konuşmak istiyorum mesela ama o bunu pek sevmiyor. Beni seviyor diyorum ama 2 saat sonra değişiyor. Nasıl davranacağım bilmiyorum ona karşı nasıl tutum sergileyeceğim onu kaybetmesinden korkuyorum mesela bugün Instagram hesabına baktım birsürü kız takip etmiş fotoğraflarını beğenmiş 3 4 kızın onlar kim hiç bilmiyorum daha önce hayatında var mı hiç bilmiyorum. Nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilmiyorum. Bu yaşta bazı şeyler erken biliyorum şimdi diyeceksiniz yaşın kaç başın kaç böyle çok ağır şeyler yazanlar oluyor ama günümüzde sevgilisi olmayan insan çok az ve bence bizim ilişkimiz gerçekten ciddi bir ilişki çünkü inanın yaşımdaki insanların 2-3 aydan fazla çok zor ilişkileri var. Onu nasıl kendime bağlayabilirim nasıl kendimden soğutmam yardımcı olur musunuz ona karşı nasıl davranmalıyım"

Bu adam için mi tantana?
Bırak ayrılsın zaten umursamıyor seni umrunda olsaydın babanın tepkisini önemserdi, seni zor duruma sokmazdı da onun ipi sıkı gelmiş biraz ondan kaçmak istiyor gibi senden

Bende giricem o sınava ablamın sabah işi var üstelik ablam. Tamam dedim gelme sorun etmedim. Sevgilin neyin tribinde..

Ayrıca sınavada çalışmıyormuş. Lütfen bırakın şöyle ilişkileri. Bakın aynı yaştayız ama olgunluk olarak benden o kadar uzaksınız kii.. diğer konunuzdada instagramdan kızı takip etmiş yok sinemaya kızla gitmiş vs. yazmışsınız.. Başka kızla sinemaya giden biri için mi bu çabalar. Ayrıca sizce böyle mi olmalı? Her sefer sosyal hesaplarına bakıp ayy bunu yapmış şu kıza yazmış diye saçma salak bi ilişki mi yaşamak istiyorsunuz? Gerçek hayata dönün önce.. Bunların dışında; o yanında biri olsun onu hep sevsin istiyor ama kendisi birini sevemeyecek kadar çocuk. Trip atan erkek mi olur be.

ergen mi acebaa
ben kırk takla atardım tabı o zamanlar çıkardım :KK70:
ama sana akıl verıp de sonradan yakalanmanı ıstemem:KK51:

X