Sevgilim yurt dışına gitmek istiyor...

melek8memet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
9
1
27
sevgilim su an asker 83 gün sonra askerligi bitcek... Kendısı yurt dışına gitmek icin erkenden askere gittigini söyledi...gidip para kaznaması gerkiyormuş..5 sene boyunca calışıcakmış..SOnucta bu bi erkek..pek güvenemiyorum her ne kadar sevsemde..bu yğzden aklıma bir yol geldi.. ona yemin ettirmek istiyorum şahidlerin önünde hemde..beni aldatmıycagını soylıycek kurana el basarak..SİZCE BU NASIL BI FIKIR? yardımcı olun... yada yurtd dışına gitmesine izin mi vereyim

Ya var aslında ama bende ona bunu söyledim burda calış dedim..gitme beni buralarda kız başıma bırakma dedim..bana yurt dışında daha fazla para oldugunu ve kısa zamnda cok birikim yapıcagını söyledi.. beni uzun zaman bekletmek istemiyormuş..5 seneye kadar zaten sende evlenmeye musait olursun diyoo bız 3 senedir cıkıyoruzz..yanı ne yapmalıyım bılmıyorum

Valla yurt dışı o eskisi gibi değil. Bizim tanıdıklarda gitti ve sonuç husran.. Burda da guzel çalışırsa iyi birikim yapabilir..
gözden uzak olan gonulden de ırak olur derler

Ben zaten bu tehlıkeyı bıldigimden göndermek istemiyorum..Hastalık derecesinde seviyorum..Kıskanclık yüzünden tevadi bile gördüm onu cok seviyorumm.. Onu nasıl ikna edebirim burda kalması icin yada yemin mi ettireyim

Ben zaten bu tehlıkeyı bıldigimden göndermek istemiyorum..Hastalık derecesinde seviyorum..Kıskanclık yüzünden tevadi bile gördüm onu cok seviyorumm.. Onu nasıl ikna edebirim burda kalması icin yada yemin mi ettireyim
ooo sizin durumunuz çok fenaa. Bnce bu açtığınız konudan once nasıl duzelirim diye konu açıp yarfım alın

Ya yardım edin lütfen kıskanclıktan icim icimi yiyecek onun gitmesine göz yumamam.. Şu an sakin halim..o beni bildiginden korkuyorr.. acaba bu korku onu benden uzak eder mii

Yemın ne alaka ya yapcak adam yemınemı bakar sanki. Tıynıyetınde varsa yan mahalledede olsa yapar. Benim erkek arkadasım (su an eşim) 2 yıl amerıkadayfı sartları olgunlastırmak için ufrastı ve sonunda benıde yanına aldı. Kı ben derdım bunalma cluba gıt dıger ulkelere gıt gez dıye. Sonuc bnsiz bileyden tat almadı su an tum amerıkayı beraber turluyoruz. Ben olsam gonderır kusa zamnda şartları duzeltır yanına gıderdım. Tabı hngı ulkeye ne sartlarda gıdecegıne bsglı. Hı bide kız basıma bırakma benıde ne demek az ozguvenınız olsun. Yoksa omur boyu kız basına gezme kız basına calısma laflarını cook duyarsınız

keske dedgin gibi olsa..bana dedigine göre geri gelcem bida gitmem dedii.. Ama sorun orda geciricegi zmanda ne olucagımız

komik bir fikir açıkçası.. yemin ettim aldatmıyım demesi yeterli mi sizin için.. beş yıl uzun bi süre ayrı kalacaksınız ve soğuyacaksınız haliyle..yaşlarınız kaç ?

Kurana el bastırmak çok saçma
Yapacağı varsa kurana el bastı diye mi durdurcak kendisini?
Ya da sen sahitler önünde yemin etti diye için rahat mı olucak ?
Benim erkek arkadaşım da okumaya gidicek ti açık açık söyledim oraya gidersen ilişkimiz tehlikeye girer dedim
Sen de açık konuş burda is mi kalmamis

ya insan Rabbınden korkmuyor neler yapyor,kulundan mı korkacak,yemınıne sadık kalacak,ve zaten bunu demen çok komık,sağlıklı bir erkek yapma lütfen,insnalar yanyana iken yapıyor,sen adamı hadim et tek çözüm bu,kaç yaşındasın

sevgilim su an asker 83 gün sonra askerligi bitcek... Kendısı yurt dışına gitmek icin erkenden askere gittigini söyledi...gidip para kaznaması gerkiyormuş..5 sene boyunca calışıcakmış..SOnucta bu bi erkek..pek güvenemiyorum her ne kadar sevsemde..bu yğzden aklıma bir yol geldi.. ona yemin ettirmek istiyorum şahidlerin önünde hemde..beni aldatmıycagını soylıycek kurana el basarak..SİZCE BU NASIL BI FIKIR? yardımcı olun... yada yurtd dışına gitmesine izin mi vereyim
evlenip beraber gitme durumunuz yok mu?
5 sene cok fazla ne olacagi hic belli olmaz ..

evet farkındayım ama belki yemin etse bunu ne kadar önemsedigini anlarım..yaşım 17 lütfen tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olsun.. ben de söyledim türkiyede işmi kalmadı dedim? burda kazandgım 2 katını yurt dısında kazanmak varken neden uzun zaman burda durayım dedi bi an önce düzenini kurmak istiyor.. Onu suclayamıyorum ama gitmesine göz yummakda işime gelmiyo acıkcası

Kurana el bastırmak çok saçma
Yapacağı varsa kurana el bastı diye mi durdurcak kendisini?
Ya da sen sahitler önünde yemin etti diye için rahat mı olucak ?
Benim erkek arkadaşım da okumaya gidicek ti açık açık söyledim oraya gidersen ilişkimiz tehlikeye girer dedim
Sen de açık konuş burda is mi kalmamis

dediginin aynısını yaptım.. Ama bana ikimiz icin yaptıgını söyledi.mecburum dedi hatda sert davrandım beni seviyosan gitme dedim..o ne beni secti ne yurt dısını kararsız kaldı

X