- 5 Mayıs 2025
- 32
- 2
- 1
- Konu Sahibi kediannesi12
Herkese merhaba mutsuzluğumu burdan paylaşmak istiyorum bana destek olursanız çok sevinirim. Görücü usulü ile biriyle tanıştım ilk görür görmez aşık oldum kontrolümü kaybetmiştim aslında kendisi romantik olmayan soğuk ve kaba birisiydi. Hiç sevmem bu özellikleri ama görür görmez çok etkilendim zaman geçtikçe içimdeki aşkı çok büyüttüm. Güzel bir mesleğim var arabam var ailem var. Bir anda işler evliliğe geldi 29 yaşındayım aileler tanıştı babam hiç sevmedi görür görmez adam değil dedi annem de aynı şekilde geçmişinde çok fazla alkol tüketmiş biz tanıştığımızda artık kullanmadığını söyledi alkole çok karşı birisiyim kendimde ailemde kullanmaz. Cıvıl cıvıl etrafına neşe saçan birisiyim ama şuan çok tükenmiş bir haldeyim . Nişanlanma kararı aldık ailem hiç istemiyordu özellikle annem ilgisizliği alkolü bir de eski kız arkadaşı hala bunu rahatsız ettiğini öğrenince annemde bişeyler bitmişti benim üzülmemden ailem çok korkar. Ben çok enerjik o çok soğuk birisi aşkım o kadar büyüktü ki onu her gördüğümde sarılmak elini tutmak istiyordum o ise buzdolabı gibi Sürekli romantiktim güzel sözler ediyordum o sürekli dışarda arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu ama ben onu kaybetmemek adına hiç sorun çıkarmadım ailem devamlı uyarıyordu evlenecek adam bu şekilde gezmez tozmaz diye onları hiç dinlemiyordum hiç uyarıda bile bulunmuyordum erkek arkadaşıma güvendiğimi sanıyordum hazırlıklar tamamlandı nişana kısa bir süre kala iş adı altında şehir dışına gitti orda beni çok ihmal etti sürekli alkol aldı habersiz bıraktı ben rahatsızlandım saatler sonra halimi hatırımı sordu ailem halime çok üzüldü ben aşktan gözüm öyle bi kör olmuştu ki ayrılmaktan çok korkuyordum ama o kadar umursamaz birisi ki beni kaybedeceğini bile bile bu hareketleri yaptı. Sonrasında bu ilgisizliği canıma tak etti herkes bana insan nişanına 20 gün kala neden zorunlu olmayan ni yere gider diye uyarılarda bulundu bende sorunları dile getirdiğimde bana bağırıp çağırıp ben ağlarken beni bırakıp gitti. O gün içimde bişeyler kopmuştu sanki çünkü şimdiye kadar her şeyine tamam demiştim bir kere sorun dile getirince terkedildim. Evet hayırlısı böyle biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ailem kesinlikle istemiyor alkolik olduğunu sırf eski kız arkadaşından intikam almak için benle evlendiğini düşünüyor eski kız arkadaşı güya bunu arayıp hala rahatsız ediyormuş ama ailemde bende ikimizi birden idare ettiğini düşünmeye başladık. Ailem arkamda onun ailesi çok istiyordu gelip konuşmak istediler annemler kabul etmedi tamamen bitirdiler annenin istemediği bir insandan hayır gelmez biliyorum .Yaşadığım durum çok zor kendimi çok çaresiz hissediyorum geri dönme gibi bir düşüncem kesinlikle yok ama beni hiç sevmemiş olmasını hazmedemiyorum hiç çaba göstermedi bu süre zarfında desteğinize ihtiyacım var .