SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

Sevgi Pitircigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
99
14
38
Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr :KK43:(( 1,5 yıllık ilişkimi bir anda bitirdim ama beni çok kırdı ayrıldım çok özlüyorum bana dönsün istiyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK43:(((( çok mutsuzum.. Acil yardımlarınıza dertleşmeye akıla ihtiyacım var :.((((

Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr :KK43:(( 1,5 yıllık ilişkimi bir anda bitirdim ama beni çok kırdı ayrıldım çok özlüyorum bana dönsün istiyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK43:(((( çok mutsuzum.. Acil yardımlarınıza dertleşmeye akıla ihtiyacım var :.((((
niden ayrıldın pıtırcık niden niden:rolleyes:

cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim :KK43:( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti :KK43: paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi :KK43:( ama ben çok kırıldım

sonra uzun bir mesaj döşedim :KK43:( beni paramparça ettin bitsin dedim madem böyle düşünüyorsun onurumla gururumla oynamaya hakkın yok sen de daha rahat edersin üzerinde hüküm kurmam dedim ayrıldım mesaj attı kabul etmiyorum bunu diye ben üstüne bi mesaj daha istemiyorum kesinlikle dedim ağır konuştum biraz ayrıldım. o da bana başka biri mi var dedi. ben ciddiyim beni arama sorma merak etme bırak önüme bakayım dedim net bir şekilde bitirdim :KK43:( pazar gününden beri ne aradı ne sordu bugün 4. gün. ve inanmicaksınız whatsapp a bile girmiyor. o günden beri

bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk :KK43:(

zaten 500 defa konuşmuşsunuz neden bukadar üstüne düşüyorsun ki?
insan gerçekten bunalır yani..

X